Våra tjänsteområden 

Vi hjälper er med kvalitetssäkring - från kravställning, strategier inom test och ux-design till prestanda, automatisering och säkerhet. Målet är att skapa tydliga affärsnyttor för dig som kund. Genom att arbeta affärsdrivet gynnas du ekonomiskt och det hjälper till att bygga ett starkt förtroende hos dina användare. Med nya flexibla metoder och verktyg hjälper vi till att frigöra tid, optimera kostnaderna och korta utvecklingstiderna med rätt kvalitet.

SÅ JOBBAR VI

Rätt kvalitet med fokus på affärsvärde

I uppdrag jobbar vi för att lyfta fram vad som ger störst affärsvärde för dig och din verksamhet. Det kan handla om förbättringar i system, arbetssätt eller i utvecklingsprocesser. Eller att göra rätt avvägningar mellan tid, kostnad och kvalitet med affärsvärdet i fokus. Att prioritera och hitta rätt balans mellan tid, kostnad och funktionalitet blir avgörande när allt går fortare. Liksom att definiera rätt kvalitet som den kvalitet kunden är beredd att betala för. Inte mer och inte mindre.

Ett framgångsrikt kvalitetsarbete börjar i det affärsvärde som utvecklingen ska generera. Där rätt kvalitet definieras utifrån varje företags verklighet och affärsmål. Insikten om vad som är rätt kvalitet och vilka faktorer som påverkar kundupplevelsen gör att leveransen kan effektiviseras med nöjdare kunder som resultat. Därefter handlar det om att identifiera eventuella kompetensbrister, resursglapp och ineffektiva arbetsprocesser för att veta var riskerna för kvalitetsbrister är som störst.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig? Lämna dina uppgifter via knappen här så hör vi av oss inom kort.

Fyll i dina uppgifter här så kontaktar vi dig

tjänsteområden QA addq

Anlita en konsult

Våra konsulter är affärsdrivna experter på kvalitetssäkring som hjälper dig mäta, synliggöra och ta till vara på möjligheterna med rätt kvalitet, i verksamheten precis som i slutprodukten.

Utifrån ditt företags verklighet och behov guidar vi er genom förändringsarbetet mot effektivare kvalitetssäkring för rätt kvalitet och maximal affärsnytta.

SE KOMPETENSOMRÅDEN

jobba hos oss addq

Vill du få världen att fungera bättre?

Vi drivs av att göra så att världen omkring oss och dig fungerar lite bättre. Vi drivs av att hjälpa våra kunder att hitta rätt kvalitet i sina produkter, programvaror och system.

Vi drivs av att säkerställa att saker fungerar som utlovat och vi drivs av se hur vi med vår kompetens kan få just världen omkring dig att fungera lite bättre tack vare att de saker, ting och innovationer du omger dig med håller vad de lovar.

JOBBA HOS OSS

Kundcase

“Vi letade efter någon som kunde matcha oss där vi befann oss när vi startade, vilket ADDQ gjorde. Det viktigaste för oss var att hitta någon som verkligen kunde hjälpa oss att lösa våra problem, men även att vi kunde ha ett långsiktigt samarbete.” Jessica Jonsson, Projektledare på Secureappbox
Se casefilmen här

Inspiration

Kunskapsbiblioteket
FÖRDJUPA DIG

Kunskapsbiblioteket

I kunskapsbiblioteket hittar du guider, webinars, infografik, checklistor och annat innehåll som går lite mer på djupet kring olika delar inom QA.

TILL KUNSKAPSBIBLIOTEKET

Bloggen
SENASTE NYTT

Bloggen

På bloggen delar vi med oss av vår kunskap, insikter, trender och erfarenheter när det gäller automatisering, prestanda, ux, agila metoder, it-säkerhet, test och krav.

TILL BLOGGEN

Events
MISSA INGET

Events

Vi håller löpande olika typer av events - föreläsningar, after works, meet-ups, nätverksforum och dylikt. Just nu i digital form så klart. Se till att du blir inbjuden.

PRENUMERERA