Meny Stäng

WHY ADDQ

why addq

Varför ha ett varför? Jo, för att det finns en stark koppling mellan tillväxt och ett tydligt syfte.
Det handlar inte om att vi inte vet vart vi vill – det handlar om att uttala det bara.
Vårt varför har vi fått fram genom att väga, destillera och koncentrera alla den input vi fått av de som påverkar oss.

Vårt varför är hämtat från vad våra medarbetare, kunder och ägare sagt och tyckt om vår själ, angett som våra främsta styrkor, vilka värden vi tillför våra kunder, hur man ser på och beskriver vår image och vilken huvudsaklig skillnad vi gör för våra kunder. Det kommer också från hur vår företagskultur har sett ut sedan vi startade. Från första dagen har viljan att skapa en mer fungerande värld drivit på och lett oss framåt.

samarbete och engagemang”We Build A World That Works” är vårt sätt att uttrycka varför vi överhuvudtaget finns till. Vad som är vårt syfte. Vi är passionerade över att hjälpa till att skapa en bättre värld. Vi delar med oss. Vi lyssnar. Det tror vi motiverar och gör bra företag fantastiska.

“Question Everything!” syftar till att hylla den inneboende nyfikenhet som finns hos oss. Nyfikenheten att ständigt utforska, se saker från olika håll, hylla det som är annorlunda och aldrig nöja sig med konventioner. Det är så vi får jobbet gjort. Det är så vi triggar varandra och det är så vi utvecklas.

Vi vill ständigt utvecklas till en bättre arbetsgivare, ständigt utvecklas till en bättre leverantör och ständigt utvecklas för att på det stora hela bli ett bättre företag. Och precis som vi hela tiden gjort, gör vi det bäst genom att testa, vrida och vända på saker och ting.

Hur vi ska nå våra mål bestämmer vi tillsammans. För det är så vi når våra mål, anser vi – när inte alla bara är med på vad vi ska uppnå utan också har varit med och bestämt det. Då blir det bäst, tror vi. För är det något vi tror på, så är det våra medarbetare.

Mer om vår kultur

Just nu söker vi

Hittar du inte någon tjänst som matchar det du söker?

Vi är alltid nyfikna på människor som vill framåt och som vill utvecklas tillsammans med andra så även om vi inte har någon specifik tjänst som matchar dina kompetenser så connectar vi gärna med dig. Skicka ett mejl till oss på jointheqrew@addq.se