Våra konsulter

Vi drivs av att göra så att världen omkring oss och dig fungerar lite bättre. Vi drivs av att hjälpa våra kunder att hitta rätt kvalitet i sina produkter, programvaror och system. Vi drivs av att kontrollera så att saker fungerar som utlovat och vi drivs av se hur vi med vår kompetens kan få just världen omkring dig att fungera lite bättre tack vare att de saker, ting och innovationer du omger dig med håller vad de lovar.

ANLITA EN KONSULT

Våra konsulter

Expertområden
Albert Berquist

Albert Berquist

Test & Mät

Albert är en drivande utvecklare av test- och mätsystem. Han är noggrann, analytisk och strukturerad och med sin sociala kompetens skapar han lätt nya kontakter och förtroende hos andra. 

Alexander Jonsson

Alexander Jonsson

Automation

Alexander är en driven och nyfiken testare med stort teknikintresse. Konstant sökandes efter mer kunskap och trivs bäst i dynamiska miljöer där det händer mycket.

Alixander Ansari

Alixander Ansari

Krav, Ledning & Coachning

Alixander har flera års erfarenhet från fordonsbranschen samt erfarenhet från alla nyckelroller såsom testare, testledare, CM, integration, automatisering & processer. Han är en driven och ambitiös ingenjör med passion för problemlösning.

 

Amanda Johansson

Amanda Johansson

Continuous, Automation

Amanda har stor erfarenhet att förbättra processen och anpassa test till den aktuella situationen och då med fokus på CI/CD processen och automatiseringen. Hon arbetar alltid med ett starkt målfokus och är bra på att prioritera.

 

Anders Isacson

Anders Isacson

Test & Mät

Anders är en konsult med lång erfarenhet av systemdesign. Han gillar att jobba självständigt och samordna sitt arbete med andra för att uppnå bästa möjliga kundnytta.

Anders Recksén

Anders Recksén

Automation

Anders har en bakgrund som utvecklare och är specialiserad inom testautomatisering. Han har erfarenhet av att jobba med agila team och CI/CD och har en god pedagogisk förmåga.

Andreas Fransson

Andreas Fransson

Krav, Ledning & Coachning

Andreas är en god lyssnare och kommunikatör vars fokus är att den slutliga lösningen på bästa sätt uppfyller behovet. Genom åren har han skaffat sig erfarenhet inom systemförvaltning, projekt och teamarbete.

 

Andreas Runn Hillbom

Andreas Runn Hillbom

Krav

Andreas är en lyhörd kravanalytiker med lång erfarenhet av kravarbete i olika former. Han drivs av att arbeta med uppdrag som är prioriterade och ger märkbar nytta och då allra helst i nära samarbete med verksamhetsexperter och användare.

 

Anne Nordin Chu

Anne Nordin Chu

Test

Anne har bland annat haft roller som testanalytiker, testledare och business analyst inom dataanalys och värdepapper. Hon är en positiv och driven problemlösare som vill uppnå resultat genom kommunikation och förbättringar.

Anneli Halld'n

Anneli Halld'n

Krav, Ledning & Coachning

Anneli har en bred erfarenhet av kravarbete i olika typer av IT-projekt och förvaltning som kravanalytiker, utvecklare, scrum master och produktägare. Hon är analyserande, initiativrik och ansvarstagande och gillar att organisera och strukturera ett agilt arbetssätt.

Annie Rydholm Birmé

Annie Rydholm Birmé

UX, Test, Automation

Annie är en erfaren testare som finner sin drivkraft i ständigt lärande och är intresserad av att fördjupa sig i nya tekniker. Hon har erfarenhet inom branscher som bank, mobila nätverk och streaming.

 

Björn Gustavsson

Björn Gustavsson

Automation, Prestanda

Björn har erfarenhet inom test och kvalitetssäkring från flera olika branscher och verksamhetsområden. Hans huvudfokus är prestandatest men har även gedigen erfarenhet inom testautomatisering och migrering.

 

Björn Lundgren

Björn Lundgren

Automation

Björn har mångårig erfarenhet från mjukvarutest i fordonssystem, är certifierad teknisk testanalytiker och ständigt på jakt efter nya utmaningar och kunskaper.

Björn Svedberg

Björn Svedberg

Ledning & Coachning

Björn är en erfaren konsult med systemdesign/utveckling av test- och mätsystem som sin främsta förmåga. Han trivs i de flesta miljöer och sällskap och arbetar gärna i team.

Carolina Kullbo

Carolina Kullbo

Krav, Ledning & Coachning

Carolina är utbildad civilekonom som med stort engagemang och driv löser verksamhetsutmaningar i agila såväl som mer traditionella sammanhang särskilt med en lagkravskoppling.

Cecilia Avellan Hultman

Cecilia Avellan Hultman

UX, Test

Cecilia har över tio år från finansbranschen med börssystem och realtidsclearing som ställer höga krav på kvalitet och prestanda. Hennes största styrkor inom test är att hon är fokuserad, nyfiken, noggrann och drivande.

Christoffer Hulth

Christoffer Hulth

Automation

Christoffer har jobbat med utforskande test i agila team och ser att hans nästa steg är skaffa sig djupare kunskap och erfarenhet inom automatiserade tester och att kombinera manuellt med automatiserat.

Dan Hernvall

Dan Hernvall

Automation

Dan gillar att lösa problem i befintliga lösningar genom kontinuerlig förbättring. Han tror på att prova sig fram och över tid bygga upp kunskap och erfarenhet. Han lär sig gärna nya tekniker och förnyar sina kunskaper kontinuerligt.

Daniel Ehrlin

Daniel Ehrlin

Automation

Daniel har gedigen erfarenhet av agil utveckling både i stora företag och små startups. Han är strukturerad och noggrann och räds inte eget ansvar. Kontinuerligt lärande är en naturlig del i hans förhållningssätt.

Danut Niculae

Danut Niculae

Säkerhet

Danut har erfarenhet från många olika typer av uppdrag, allt från nätverksbedömning och applikationer till kodgranskning och reverse engineering. Han gillar att utmana det som man hävdar är ogenomträngligt.

David Caranqui

David Caranqui

UX, Test, Automation

David har jobbat främst med utforskande tester mot mobila enheter och web men har även erfarenhet av automatisering med protractor och javascript. Han anser att det är en självklarhet att alltid ha slutanvändaren i fokus i sitt arbete.

 

David Rosshagen

David Rosshagen

Krav, Continuous, Prestanda, Ledning & Coachning

David är specialiserad på kvalitetssäkring, främst inom prestandatest, optimering och tekniska test. Han gillar att arbeta i team, där olika erfarenheter och synvinklar ofta ger bra kvalité samt nya angreppssätt på arbetsuppgifterna.

Deni Aganovic

Deni Aganovic

Krav, Ledning & Coachning

Denis största drivkraft är att utveckla personer, projekt och verksamheter, att kunna använda sin kompetens och erfarenheter till att lyfta andra till nya höjder. De flesta av hans uppdrag har varit i en ledande och coachande roll.

 

Emanuel Ramsell

Emanuel Ramsell

Ledning & Coachning

Emanuel är strukturerad, analytisk och letar alltid möjligheter till förbättringar och att lära sig nya saker. Han har lång erfarenhet av att arbeta med högpresterande agila team i systemutvecklingsprojekt som utvecklare, QA och som Agil coach.

Emma Skoog

Emma Skoog

Ledning & Coachning

Emma är senior testledare, testdesigner och testare med de utmärkande egenskaperna att vara lugn och metodisk med ett mycket stort fokus på målet. Hon har förmågan att få människor att trivas omkring henne och skapa lagkänsla för att gemensamt nå uppsatta mål.

Glenn Norberg

Glenn Norberg

Test & Mät

Glenn är en ingenjör med öga för detaljer och ett brinnande intresse för testutveckling. Han har över 20 års erfarenhet av utveckling av testprogram och teststationer för elektronikproduktion.

Helena Rosshagen

Helena Rosshagen

Krav, Automation, Ledning & Coachning

Helena har en bakgrund inom testautomatisering, där testdesign, testutveckling och effektivisering varit grunden. Hon har en mycket uppskattad pedagogisk läggning som kommer väl till pass i coachuppdrag, mentoring och lärarroller.

 

Ingela Strandh

Ingela Strandh

Krav, Ledning & Coachning

Ingela har bred erfarenhet som projektledare, produktägare och agil coach. Hon brinner för agila metoder drivs av att alltid förbättra, förenkla, effektivisera och skapa riktig nytta för användaren.

 

Jan Borgh

Jan Borgh

Test

Jan är mycket social och kommunikativ och är ofta den som ser till att nya personer kommer in i gruppen. Han är pedagogisk och har ofta fått ta hand om on-boarding. 

Jan Sahlström

Jan Sahlström

Continuous, Automation, Ledning & Coachning

Jan är senior inom QA och har bred erfarenhet av mjukvaruutveckling. Han brinner för processförbättringar som skall underlätta för teamen samtidigt som det ska ge en kontinuerlig leverans av högkvalitativa lösningar. 

Jesse Watson

Jesse Watson

Säkerhet

Jesse gillar nya utmaningar och har alltid lärande och utveckling som mål. Han har erfarenhet från olika projekt med högt tempo och har lätt att jonglera flera samtidiga arbetsuppgifter. Han är en avslappnad person som har en lugnande effekt i teamet.

Jon Jezierski

Jon Jezierski

Säkerhet

Jon är en driven, inkluderande och passionerad IT-säkerhetsspecialist som alltid har ett leende på läpparna. Under åren har han hunnit verkat inom de flesta sektorer och är en van presentatör för både små som stora grupper.

Kicki Gustafsson

Kicki Gustafsson

Ledning & Coachning

Kicki har gedigen kompetens inom test och testledning med stor teknisk bredd och analytisk förmåga. Hon är hjälpsam, prestigelös, ordningsam och strukturerad och tar sig gärna an nya utmaningar.

Linus Lythell

Linus Lythell

UX, Test

Linus är en engagerad testare som brinner för utforskande testning, UX och användbarhet. Han är nyfiken, engegerad och resultatinriktad. Han trivs med att jobba i team och håller samarbete och kommunikation som de viktigaste aspekterna i teamets framgång.

Liz Breidenskog Lohse

Liz Breidenskog Lohse

UX, Test

Liz har en gedigen kompetens inom test och kvalitetssäkring med erfarenhet av utforskande tester och SCRUM och är certifierad scrum master. Hon har ett lättsamt sätt och trivs att jobba i team med andra människor och skapa nya kontakter.

 

Magnus Andersson

Magnus Andersson

Test & Mät

Magnus är noggrann, systematisk och trivs med att bolla idéer med andra för att få nya perspektiv och infallsvinklar. Han har lång erfarenhet från elektronikproduktion och automatiserade testsystem.

 

Magnus Samuelsson

Magnus Samuelsson

Automation

Magnus har stor vana att jobba med komplexa miljöer och produkter där testfokus kan ändras fort och ofta. Bland det roligaste han vet är att identifiera områden som behöver förbättras, eller problem som behöver lösas.

Maria Mårefors

Maria Mårefors

UX

Maria är en ambitiös person som alltid strävar efter att leverera mer än vad som förväntas. Hennes breda grund som industridesigner samt service och UX designer ger resultat av bästa kvalitet för alla parter.

 

Martin Wrangenby

Martin Wrangenby

Continuous, Automation

Martin är en social, driven och målinriktad testkonsult som gillar smarta lösningar och han trivs väldigt bra i korsfunktionella team med tät kommunikation och korta feedbackloopar mellan test och utveckling.

Mats Backlund

Mats Backlund

Test & Mät

Mats är en lösningsfokuserad testsystemutvecklare som även arbetar med projektledning, försäljning och företagsutveckling. Han har har lång erfarenhet av automation av produktionstest, elektronik och mjukvaruutveckling inom ett stort antal branscher.

Mats Eriksson

Mats Eriksson

Continuous, Automation, Ledning & Coachning

Mats är expert inom testautomatisering med 20 års erfarenhet inom kvalitetssäkring. Under åren har han arbetat i ett flertal roller som utvecklare, testutvecklare, testledare, teknisk projektledare, ledare och utbildare.

 

 

Mats Gerdin

Mats Gerdin

Krav, UX, Ledning & Coachning

Mats har mångårig erfarenhet av krav och test från många branscher som t.ex. bank, försäkring, tv/video-streaming, telekom och myndigheter. Han är nyfiken och har tycker om att lära sig nya metoder och verksamheter.

Mats Lindblad

Mats Lindblad

Ledning & Coachning

Mats är strukturerad, kvalitetsmedveten och en kreativ problemlösare. Han har god förmåga att motivera medarbetare till att arbeta mot uppsatta mål och har arbetat i många olika branscher.

Mats Svanborg

Mats Svanborg

UX, Test

Mats är en strukturerad och driven person med hög social kompetens. Han har bred branscherfarenhet och är en teamplayer som gärna leder och delar gärna med sig av sin kunskap. 

Matthias Mattsson

Matthias Mattsson

Test, Ledning & Coachning

Matthias är en senior konsult med lång erfarenhet som bland annat testanalytiker, testledare, QA coach och teststrateg. Hans lugna och metodiska förhållningssätt att han har stark förmåga att skapa förtroende hos sin omgivning.

Mattias Döj

Mattias Döj

Säkerhet

Mattias har nära till skratt och uppskattar att träffa nya människor samt inkludera nya människor. Han har under sin tid inom it-säkerhet arbetat globalt och rest världen runt för att utföra en mängd olika penetrationstester.

Mattias Ericsson

Mattias Ericsson

Test & Mät

Mattias är en mycket erfaren och engagerad testsystemutvecklare med ett gediget teknikintresse. Han är även en idéspruta, entreprenör och uppfinnare. I sin jakt på generella lösningar han bland annat kläckt idén till och utvecklat vår produkt för resultatdatahantering QRM.

Mattias Lönnqvist

Mattias Lönnqvist

Ledning & Coachning

Mattias är senior testkonsult och har i sina uppdrag haft roller som senior testledare, QA Coach och QA Manager där han bland annat planerat testning, skrivit testplaner och tagit fram teststrategier.

Mi Chu

Mi Chu

Ledning & Coachning

Mi är driven, organiserad och uppmärksam person som har lätt för att lära nytt. Hon tar gärna ansvar och är den som får saker gjorda.

Michael Eklöf

Michael Eklöf

Prestanda

Michael har bred erfarenhet av miljöer med höga krav på tillgänglighet. Han är också mentor och utbildar kring både verktyg och arbetssätt samt brinner för att analysera komplexa system för att identifiera pågående och framtida potentiella problem.

 

Mikael Pollack

Mikael Pollack

Automation

Mikael har erfarenhet av att jobba i agil utvecklingsmiljö, både i nystartade projekt samt i vidareutveckling av lanserade produkter. När det gäller automatisering, så har han jobbat med UI tester och API testing bland annat.

Mårten Aronsson

Mårten Aronsson

Ledning & Coachning

Mårten är en erfaren ledare och verksamhetsutvecklare inom systemutveckling och förvaltning. Hans tyngdpunkt ligger inom testledning och kvalitetssäkring och han trivs bäst i ett nära samarbete med kunder och kollegor.

Niklas Back

Niklas Back

Krav, Continuous, Automation

Niklas är expert inom testautomatiseringen och ödmjuk lagspelare som ständigt vill lära sig och ta sig an nya utmaningar. Han är målfokuserad och prestigelös, vilket syns i sättet han kommunicerar, sprider kunskap och prioriterar sitt arbete.

Olof Klason

Olof Klason

Krav, Ledning & Coachning

Olof är en person med glimten i ögat som sprider glädje. Han har många års erfarenhet gällande elektronisk kommunikation och integration, från kravgranskning och utveckling till testledning och testdesign.

Per Almström

Per Almström

Continuous, Automation

Ett livslångt teknikintresse och en medfödd nyfikenhet har skärpt Pers sinne för problemlösning. Han har en bred erfarenhet av test inom olika roller, faser och branscher, från tekniknära tester till prestandaingenjör bland annat.

 

Peter Gerken

Peter Gerken

Ledning & Coachning

Peter är en rutinerad testledare och acceptanstestledare. Han är strukturerad, metodisk och han har en entusiastisk personlighet. Han arbetar gärna i högt tempo med stort fokus på att leverera.

Peter Hedrén

Peter Hedrén

Krav

Peter har över 25 års erfarenhet, med mer än 15 års av dessa år internationellt i globala roller som kravanalytiker, testledare och projektledare. Han har också stor vana att hålla presentationer på olika nivåer i organisationer.

 

Peter Schramm

Peter Schramm

Automation

Peters specialistområde är analys och testdesign med inriktning testautomatisering, gärna i agila projekt. Möjligheten att hitta nya testmetoder och sätt att skapa nöjda användare är utmaningar som driver honom.

 

Radovan Milonjic

Radovan Milonjic

Test

Radovan är en kommunikativ och glad person med lång erfarenhet från finans och försäkring. Han har även jobbat som agil testare med exploratory testing och varit med i förändringsresan från vattenfall till agilt arbetssätt. 

Raheleh Dashtestani

Raheleh Dashtestani

Automation

Raheleh är en driven och målinriktad ingenjör med brinnande intresse för programmering inom C och Java. Hon strävar efter att skapa genomtänkta, okomplicerade och hållbara lösningar och är van att jobba i ett högpresterande utvecklingsteam.

 

Reda Benmeradi

Reda Benmeradi

UX, Automation

Reda är en mycket dedikerad och nyfiken testare med erfarenheter inom mobil testning, utforskande testning, UX och design. Han är effektiv, strukturerad och målmedveten i sitt arbete och har en konstant positiv inställning samt stor social kompetens.

 

Rikard Christiansen

Rikard Christiansen

Krav, Continuous, Prestanda

Rikard är senior inom kvalitetssäkring, främst inom prestandatest och optimering av prestandarelaterade problem. Han har en hög produktivitet, ett helhetsperspektiv och alltid fokus på kundnytta och att coacha andra.

Roland Pettersson

Roland Pettersson

Test

Roland är testledare med lång erfarenhet från den finansiella sektorn från såväl verksamhetssidan som från IT. Han är en drivande person som får saker att hända och med hög leveransprecision.

Saif Alhindosh

Saif Alhindosh

Automation

Saif har erfarenhet från olika uppdrag inom E-learning, Telecom och Bank och finans, där han har jobbat med att implementera testautomatisering. Han trivs bra i högt tempo och hittar alltid en lösning till problem han möter.

Sanna Huhta

Sanna Huhta

Automation

Sanna är en teknisk testare med utvecklarbakgrund och stort intresse av testautomatisering. Som person är hon lugn, analytisk och prestigelös och en mycket omtyckt social teammedlem.

Simon Riddertorp

Simon Riddertorp

Krav, Ledning & Coachning

Simon har gedigen erfarenhet av kravarbete i rollen som Kravanalytiker och Business Analyst. Hans analytiska förmåga fångar snabbt behovet och hans ledord är kvalitet och värde.

Stefan Johnson

Stefan Johnson

Ledning & Coachning

Stefan är positiv och social med ett prestigelöst och lösningsorienterande arbetssätt. Han har mer än 20 års erfarenhet från IT-branschen med att coachat och drivit förändringsarbete i utvecklingsteam inom agil utveckling, QA, testautomatisering och prestanda.

Stefan Nerby

Stefan Nerby

Continuous, Automation, Ledning & Coachning

Stefan är en erfaren testare inom mjukvara som kan planera och utföra funktionella tester från ax till limpa helt självständigt eller i grupp. Han är van att agera användarnas företrädare samt att förmedla projektets val och prioriteringar.

Stefan Vahlgren

Stefan Vahlgren

Krav, Continuous, Automation, Prestanda

Stefan har sedan 2006 arbetat med mjukvaruutveckling och test i olika former och IT-organisationer. Han är strukturerad och strävar alltid efter kontinuerlig effektivisering med fokus på hög kvalitet och helheten. 

Styrbjörn Ekman

Styrbjörn Ekman

Test & Mät

Styrbjörn är en driven, engagerad och självgående testsystemutvecklare med gedigen teoretisk bakgrund och 15 års erfarenhet av att bygga system för både testcellsautomation och produktionstestning.

Thomas Gustafsson

Thomas Gustafsson

Test & Mät

Thomas är en erfaren konsult med objektorienterad testsystemdesign i C# och LabVIEW som sin främsta förmåga. Han trivs i de flesta miljöer och har lätt att samarbeta i både stora och små projekt.

Tobias Lannerberth

Tobias Lannerberth

Test & Mät

Tobias är noggrann och är en omtyckt teammedlem. Han har erfarenhet av labview, konstruktion av testutrustningar och objektorienterad programmering.

Tomas Helmfridsson

Tomas Helmfridsson

Continuous, Automation, Ledning & Coachning

Tomas är en positiv person med magnifika testkunskaper inom både testteknik och testmetoder. Han har en teknisk och analytisk bakgrund som civilingenjör och har jobbat inom flera branscher.

 

Tomas Svoboda

Tomas Svoboda

Test, Automation

Tomas är en positiv och lösningsorienterad person med ett starkt driv och flera års erfarenhet av teknisk test och testautomatisering. Han har grym koll på Java och har i flera av sina uppdrag tagit stort ansvar för testmiljöer.

Viktor Laszlo

Viktor Laszlo

Continuous, Automation, Ledning & Coachning

Viktor är expert inom testautomatisering med omfattande kunskaper inom systemutveckling och programmering både internationellt och i Sverige. Han är kreativ, engagerad och lösningsfokuserad på ett prestigelöst sätt. 

 

Zainab Talib

Zainab Talib

Automation

Zainab är en driven erfaren testare som alltid intresserad av att lära sig, Hon är analytiskt lagd och och för att bygga bra produkter tillsammans med teamet.

Zixin Zhang

Zixin Zhang

Krav

Zixin är en passionerad och drivande ingenjör med erfarenhet från forskning inom telekommunikation till ledning inom produktutveckling för fordonsbranschen. Hon har mycket god kunskap i hur både ledarskap och lagarbete bör anpassas till skillnader i ett teams kulturellt relaterade uttrycksformer.