Våra konsulter

Vi drivs av att göra så att världen omkring oss och dig fungerar lite bättre. Vi drivs av att hjälpa våra kunder att hitta rätt kvalitet i sina produkter, programvaror och system. Vi drivs av att kontrollera så att saker fungerar som utlovat och vi drivs av se hur vi med vår kompetens kan få just världen omkring dig att fungera lite bättre tack vare att de saker, ting och innovationer du omger dig med håller vad de lovar.

ANLITA EN KONSULT

Våra konsulter

Expertområden
Albert Berquist

Albert Berquist

Test & Mät

Albert är en drivande utvecklare av test- och mätsystem. Han är noggrann, analytisk och strukturerad och med sin sociala kompetens skapar han lätt nya kontakter och förtroende hos andra. 

Alexander Jonsson

Alexander Jonsson

Automation

Alexander är en driven och nyfiken testare med stort teknikintresse. Konstant sökandes efter mer kunskap och trivs bäst i dynamiska miljöer där det händer mycket.

Alixander Ansari

Alixander Ansari

Krav, Ledning & Coachning

Alixander har flera års erfarenhet från fordonsbranschen samt erfarenhet från alla nyckelroller såsom testare, testledare, CM, integration, automatisering & processer. Han är en driven och ambitiös ingenjör med passion för problemlösning.

 

Amanda Johansson

Amanda Johansson

Continuous, Automation

Amanda har stor erfarenhet att förbättra processen och anpassa test till den aktuella situationen och då med fokus på CI/CD processen och automatiseringen. Hon arbetar alltid med ett starkt målfokus och är bra på att prioritera.

 

Anders Isacson

Anders Isacson

Test & Mät

Anders är en konsult med lång erfarenhet av systemdesign. Han gillar att jobba självständigt och samordna sitt arbete med andra för att uppnå bästa möjliga kundnytta.

Andreas Fransson

Andreas Fransson

Krav, Ledning & Coachning

Andreas är en god lyssnare och kommunikatör vars fokus är att den slutliga lösningen på bästa sätt uppfyller behovet. Genom åren har han skaffat sig erfarenhet inom systemförvaltning, projekt och teamarbete.

 

Andreas Runn Hillbom

Andreas Runn Hillbom

Krav

Andreas är en lyhörd kravanalytiker med lång erfarenhet av kravarbete i olika former. Han drivs av att arbeta med uppdrag som är prioriterade och ger märkbar nytta och då allra helst i nära samarbete med verksamhetsexperter och användare.

 

Anne Nordin Chu

Anne Nordin Chu

Test

Anne har bland annat haft roller som testanalytiker, testledare och business analyst inom dataanalys och värdepapper. Hon är en positiv och driven problemlösare som vill uppnå resultat genom kommunikation och förbättringar.

Anneli Halld'n

Anneli Halld'n

Krav, Ledning & Coachning

Anneli har en bred erfarenhet av kravarbete i olika typer av IT-projekt och förvaltning som kravanalytiker, utvecklare, scrum master och produktägare. Hon är analyserande, initiativrik och ansvarstagande och gillar att organisera och strukturera ett agilt arbetssätt.

Ariam Niguse

Ariam Niguse

Krav

Ariam är en målinriktad och analytisk kravanalytiker och har bland annat jobbat i större organisationer inom bank, försäkring och myndigheter med allt ifrån komplexa systemlösningar till enklare webbapplikationer. Hon är en fena på att anpassa sig till nya miljöer och väldigt duktigt på kommunikation.

Björn Gustavsson

Björn Gustavsson

Automation, Prestanda

Björn har erfarenhet inom test och kvalitetssäkring från flera olika branscher och verksamhetsområden. Hans huvudfokus är prestandatest men har även gedigen erfarenhet inom testautomatisering och migrering.

 

Björn Svedberg

Björn Svedberg

Ledning & Coachning

Björn är en erfaren konsult med systemdesign/utveckling av test- och mätsystem som sin främsta förmåga. Han trivs i de flesta miljöer och sällskap och arbetar gärna i team.

Björn Åström

Björn Åström

Test, Automation

Björn är en noggrann, strukturerad och nyfiken person som gillar att lära sig. Han har bred kunskap inom test både inom automatiserad och manuell testning men med störst fokus inom testautomatisering. De tekniker han främst gillar att arbeta med är Selenium, Java och Jenkins.

Carlmichael Lönnberg

Carlmichael Lönnberg

Automation, Prestanda, Ledning & Coachning

Carlmichael är öppensinnad och ambitiös och har teknisk bakgrund som javautvecklare med erfarenhet från både frontend och backend. Numera har han valt att specialisera sig inom test och QA, främst med testautomatisering, teststrategier och prestandatest. 

Cecilia Avellan Hultman

Cecilia Avellan Hultman

UX, Test

Cecilia har över tio år från finansbranschen med börssystem och realtidsclearing som ställer höga krav på kvalitet och prestanda. Hennes största styrkor inom test är att hon är fokuserad, nyfiken, noggrann och drivande.

Cecilia Thulin

Cecilia Thulin

Test

Cecilia är en nyfiken mjukvarutestare, med erfarenhet från fordons-, affärsintegrationsverktyg och webbgränssnitt. Hon tillför ett positivt tänkesätt och en praktisk färdighet till alla mjukvarutestteam och har jobbat med både hårdvara och mjukvara, end-to-end test och integrationstest.

Christoffer Hulth

Christoffer Hulth

Automation

Christoffer har jobbat med utforskande test i agila team och ser att hans nästa steg är skaffa sig djupare kunskap och erfarenhet inom automatiserade tester och att kombinera manuellt med automatiserat.

Dan Hernvall

Dan Hernvall

Automation

Dan gillar att lösa problem i befintliga lösningar genom kontinuerlig förbättring. Han tror på att prova sig fram och över tid bygga upp kunskap och erfarenhet. Han lär sig gärna nya tekniker och förnyar sina kunskaper kontinuerligt.

Daniel Ehrlin

Daniel Ehrlin

Automation

Daniel har gedigen erfarenhet av agil utveckling både i stora företag och små startups. Han är strukturerad och noggrann och räds inte eget ansvar. Kontinuerligt lärande är en naturlig del i hans förhållningssätt.

Danut Niculae

Danut Niculae

Säkerhet

Danut har erfarenhet från många olika typer av uppdrag, allt från nätverksbedömning och applikationer till kodgranskning och reverse engineering. Han gillar att utmana det som man hävdar är ogenomträngligt.

David Caranqui

David Caranqui

UX, Test, Automation

David har jobbat främst med utforskande tester mot mobila enheter och web men har även erfarenhet av automatisering med protractor och javascript. Han anser att det är en självklarhet att alltid ha slutanvändaren i fokus i sitt arbete.

 

David Larsen

David Larsen

Test

David har jobbat inom bank och finans-sektorn de senaste 10 åren i ett flertal delar av värdekedjan, från integrationstest till acceptanstest. Både i mindre och större projekt. Han drivs av att förbättra kvaliteten och skapa kundnytta.

David Rosshagen

David Rosshagen

Krav, Continuous, Prestanda, Ledning & Coachning

David är specialiserad på kvalitetssäkring, främst inom prestandatest, optimering och tekniska test. Han gillar att arbeta i team, där olika erfarenheter och synvinklar ofta ger bra kvalité samt nya angreppssätt på arbetsuppgifterna.

David Sillén

David Sillén

Test, Ledning & Coachning

David har under sin karriär jobbat i en agil kontext, bland annat i rollen som Scrum Master. Parallellt med den rollen har han även varit QA Engineer i korsfunktionella team. David är en naturlig ledare och privat är film den stora passionen.

Deni Aganovic

Deni Aganovic

Krav, Ledning & Coachning

Denis största drivkraft är att utveckla personer, projekt och verksamheter, att kunna använda sin kompetens och erfarenheter till att lyfta andra till nya höjder. De flesta av hans uppdrag har varit i en ledande och coachande roll.

 

Emanuel Ramsell

Emanuel Ramsell

Ledning & Coachning

Emanuel är strukturerad, analytisk och letar alltid möjligheter till förbättringar och att lära sig nya saker. Han har lång erfarenhet av att arbeta med högpresterande agila team i systemutvecklingsprojekt som utvecklare, QA och som Agil coach.

Emma Skoog

Emma Skoog

Ledning & Coachning

Emma är senior testledare, testdesigner och testare med de utmärkande egenskaperna att vara lugn och metodisk med ett mycket stort fokus på målet. Hon har förmågan att få människor att trivas omkring henne och skapa lagkänsla för att gemensamt nå uppsatta mål.

Glenn Norberg

Glenn Norberg

Test & Mät

Glenn är en ingenjör med öga för detaljer och ett brinnande intresse för testutveckling. Han har över 20 års erfarenhet av utveckling av testprogram och teststationer för elektronikproduktion.

Jan Sahlström

Jan Sahlström

Continuous, Automation, Ledning & Coachning

Jan är senior inom QA och har bred erfarenhet av mjukvaruutveckling. Han brinner för processförbättringar som skall underlätta för teamen samtidigt som det ska ge en kontinuerlig leverans av högkvalitativa lösningar. 

Jesse Watson

Jesse Watson

Säkerhet

Jesse gillar nya utmaningar och har alltid lärande och utveckling som mål. Han har erfarenhet från olika projekt med högt tempo och har lätt att jonglera flera samtidiga arbetsuppgifter. Han är en avslappnad person som har en lugnande effekt i teamet.

Jon Jezierski

Jon Jezierski

Säkerhet

Jon är en driven, inkluderande och passionerad IT-säkerhetsspecialist som alltid har ett leende på läpparna. Under åren har han hunnit verkat inom de flesta sektorer och är en van presentatör för både små som stora grupper.

Katarina Grenfeldt

Katarina Grenfeldt

Test, Ledning & Coachning

Katarina har över 20 års erfarenhet av som testledare och har jobbat inom hela testspektrat med bland annat ledning av testautomatisering, prestandatest och ansvar för testmiljö och testdata. Hon beskrivs av kunder som väldigt pedagogisk.

Kicki Gustafsson

Kicki Gustafsson

Ledning & Coachning

Kicki har gedigen kompetens inom test och testledning med stor teknisk bredd och analytisk förmåga. Hon är hjälpsam, prestigelös, ordningsam och strukturerad och tar sig gärna an nya utmaningar.

Linus Lythell

Linus Lythell

UX, Test

Linus är en engagerad testare som brinner för utforskande testning, UX och användbarhet. Han är nyfiken, engegerad och resultatinriktad. Han trivs med att jobba i team och håller samarbete och kommunikation som de viktigaste aspekterna i teamets framgång.

Liz Breidenskog Lohse

Liz Breidenskog Lohse

UX, Test

Liz har en gedigen kompetens inom test och kvalitetssäkring med erfarenhet av utforskande tester och SCRUM och är certifierad scrum master. Hon har ett lättsamt sätt och trivs att jobba i team med andra människor och skapa nya kontakter.

 

Magnus Andersson

Magnus Andersson

Test & Mät

Magnus är noggrann, systematisk och trivs med att bolla idéer med andra för att få nya perspektiv och infallsvinklar. Han har lång erfarenhet från elektronikproduktion och automatiserade testsystem.

 

Magnus Samuelsson

Magnus Samuelsson

Automation

Magnus har stor vana att jobba med komplexa miljöer och produkter där testfokus kan ändras fort och ofta. Bland det roligaste han vet är att identifiera områden som behöver förbättras, eller problem som behöver lösas.

Marcus Nilsson

Marcus Nilsson

Test, Automation

Marcus är specialist inom test och testautomatisering med över 10 års erfarenhet från ett flertal olika branscher. Han har ofta en drivande roll i olika förbättringsarbeten, arbetar gärna i team och har ett mycket stort intresse och erfarenheter av agila arbetssätt.

Maria Mårefors

Maria Mårefors

UX

Maria är en ambitiös person som alltid strävar efter att leverera mer än vad som förväntas. Hennes breda grund som industridesigner samt service och UX designer ger resultat av bästa kvalitet för alla parter.

 

Martin Wrangenby

Martin Wrangenby

Continuous, Automation

Martin är en social, driven och målinriktad testkonsult som gillar smarta lösningar och han trivs väldigt bra i korsfunktionella team med tät kommunikation och korta feedbackloopar mellan test och utveckling.

Mats Backlund

Mats Backlund

Test & Mät

Mats är en lösningsfokuserad testsystemutvecklare som även arbetar med projektledning, försäljning och företagsutveckling. Han har har lång erfarenhet av automation av produktionstest, elektronik och mjukvaruutveckling inom ett stort antal branscher.

Mats Gerdin

Mats Gerdin

Krav, UX, Ledning & Coachning

Mats har mångårig erfarenhet av krav och test från många branscher som t.ex. bank, försäkring, tv/video-streaming, telekom och myndigheter. Han är nyfiken och har tycker om att lära sig nya metoder och verksamheter.

Mattias Döj

Mattias Döj

Säkerhet

Mattias har nära till skratt och uppskattar att träffa nya människor samt inkludera nya människor. Han har under sin tid inom it-säkerhet arbetat globalt och rest världen runt för att utföra en mängd olika penetrationstester.

Mattias Ericsson

Mattias Ericsson

Test & Mät

Mattias är en mycket erfaren och engagerad testsystemutvecklare med ett gediget teknikintresse. Han är även en idéspruta, entreprenör och uppfinnare. I sin jakt på generella lösningar han bland annat kläckt idén till och utvecklat vår produkt för resultatdatahantering QRM.

Mattias Lönnqvist

Mattias Lönnqvist

Ledning & Coachning

Mattias är senior testkonsult och har i sina uppdrag haft roller som senior testledare, QA Coach och QA Manager där han bland annat planerat testning, skrivit testplaner och tagit fram teststrategier.

Max Hjälm

Max Hjälm

Krav, Ledning & Coachning

Max är en nyfiken och lyhörd kravanalytiker med flera års erfarenhet av att arbeta med krav, kravledning, leverantörsstyrning och som Scrum Master inom SAFe och den agila världen. Han är utåtriktad och social och har ett stort intresse för människor och kommunikation.

Mi Chu

Mi Chu

Ledning & Coachning

Mi är driven, organiserad och uppmärksam person som har lätt för att lära nytt. Hon tar gärna ansvar och är den som får saker gjorda.

Mikael Pollack

Mikael Pollack

Automation

Mikael har erfarenhet av att jobba i agil utvecklingsmiljö, både i nystartade projekt samt i vidareutveckling av lanserade produkter. När det gäller automatisering, så har han bland annat  jobbat med UI tester och API testing.

Mårten Aronsson

Mårten Aronsson

Ledning & Coachning

Mårten är en erfaren ledare och verksamhetsutvecklare inom systemutveckling och förvaltning. Hans tyngdpunkt ligger inom testledning och kvalitetssäkring och han trivs bäst i ett nära samarbete med kunder och kollegor.

Nikiforos Papasikas

Nikiforos Papasikas

Test, Automation, Ledning & Coachning

Nikiforos har en gedigen bakgrund  som testare och testledare i alla faser - från funktionstest till acceptanstest och med nyutvecklingsprojekt  till test i förvaltning. Han är analytisk, social, kommunikativ och nyfiken och  älskar att testa.

Niklas Back

Niklas Back

Krav, Continuous, Automation

Niklas är expert inom testautomatiseringen och ödmjuk lagspelare som ständigt vill lära sig och ta sig an nya utmaningar. Han är målfokuserad och prestigelös, vilket syns i sättet han kommunicerar, sprider kunskap och prioriterar sitt arbete.

Olof Klason

Olof Klason

Krav, Ledning & Coachning

Olof är en person med glimten i ögat som sprider glädje. Han har många års erfarenhet gällande elektronisk kommunikation och integration, från kravgranskning och utveckling till testledning och testdesign.

Patrik Jezierski

Patrik Jezierski

Säkerhet

Patrik har flera års erfarenhet av att arbeta med IT-säkerhet ur flera perspektiv. Hans tekniska kunskap är både djup och bred då hans nyfikenhet och kreativa förmåga lätt tar sig an nya uppgifter. Under åren har han hunnit verkat inom flera olika sektorer där han haft flera olika ansvarsområden.

Per Almström

Per Almström

Continuous, Automation

Ett livslångt teknikintresse och en medfödd nyfikenhet har skärpt Pers sinne för problemlösning. Han har en bred erfarenhet av test inom olika roller, faser och branscher, från tekniknära tester till bland annat prestandaingenjör.

 

Peter Gerken

Peter Gerken

Ledning & Coachning

Peter är en rutinerad testledare och acceptanstestledare. Han är strukturerad, metodisk och han har en entusiastisk personlighet. Han arbetar gärna i högt tempo med stort fokus på att leverera.

Peter Hedrén

Peter Hedrén

Krav

Peter har över 25 års erfarenhet, med mer än 15 års av dessa år internationellt i globala roller som kravanalytiker, testledare och projektledare. Han har också stor vana att hålla presentationer på olika nivåer i organisationer.

 

Peter Schramm

Peter Schramm

Automation

Peters specialistområde är analys och testdesign med inriktning testautomatisering, gärna i agila projekt. Möjligheten att hitta nya testmetoder och sätt att skapa nöjda användare är utmaningar som driver honom.

 

Petra Sporre

Petra Sporre

Ledning & Coachning

Petra har de senaste 15 åren varit med att införa flertalet aktiviteter inom Agil/SAFe. Hon är en glad, inlyssnande, inspirerande och nyfiken ledare med stor erfarenhet inom IT och systemförvaltning samt projektledning/styrgrupp.

Radovan Milonjic

Radovan Milonjic

Test

Radovan är en kommunikativ och glad person med lång erfarenhet från finans och försäkring. Han har även jobbat som agil testare med exploratory testing och varit med i förändringsresan från vattenfall till agilt arbetssätt. 

Raheleh Dashtestani

Raheleh Dashtestani

Automation

Raheleh är en driven och målinriktad ingenjör med brinnande intresse för programmering inom C och Java. Hon strävar efter att skapa genomtänkta, okomplicerade och hållbara lösningar och är van att jobba i ett högpresterande utvecklingsteam.

 

Ramin Kasravi

Ramin Kasravi

Test, Automation

Ramin är i grund och botten utvecklare med gedigen erfarenhet inom .Net utveckling och testautomatisering, där hans fokus under senare år har varit just automatisering. Han är en driven lagspelare som trivs att jobba i agila team och van att arbeta i olika projekt med allt från krav och utveckling till testning.

Reda Benmeradi

Reda Benmeradi

UX, Automation

Reda är en mycket dedikerad och nyfiken testare med erfarenheter inom mobil testning, utforskande testning, UX och design. Han är effektiv, strukturerad och målmedveten i sitt arbete och har en konstant positiv inställning samt stor social kompetens.

 

Rickard Rickmo

Rickard Rickmo

Prestanda

Rickard är en lagspelare med gedigen monitoreringsbakgrund på över 10 år och som drivs av att kunna skapa nytta för alla delar inom organisationen. Den senare delen har han jobbat mycket med strategiarbete för monitorering och hur det kan stötta en organisation på ett effektivare sätt.

Roland Pettersson

Roland Pettersson

Test

Roland är testledare med lång erfarenhet från den finansiella sektorn från såväl verksamhetssidan som från IT. Han är en drivande person som får saker att hända och med hög leveransprecision.

Saif Alhindosh

Saif Alhindosh

Automation

Saif har erfarenhet från olika uppdrag inom E-learning, Telecom och Bank och finans, där han har jobbat med att implementera testautomatisering. Han trivs bra i högt tempo och hittar alltid en lösning till problem han möter.

Sanna Huhta

Sanna Huhta

Automation

Sanna är en teknisk testare med utvecklarbakgrund och stort intresse av testautomatisering. Som person är hon lugn, analytisk och prestigelös och en mycket omtyckt social teammedlem.

Sofia Österberg

Sofia Österberg

Krav

Sofia är en noggrann och analytisk person med starkt driv och enorm nyfikenhet som har lätt att se helheten för produkten och systemet hon jobbar med. Hon har bland annat erfarenhet som produktägare och att hantera komplexa produkter med många olika intressenter och viljor.

Stefan Eekenulv

Stefan Eekenulv

Krav, Ledning & Coachning

Stefan brinner för allt som handlar om att lyssna in, analysera, förstå och kommunicera vad som är viktigt, och helst visuellt. Han har över 20 års erfarenhet som kravingenjör och affärsanalytiker med ett expertområde inom visuell representation och agila arbetsmetoder.

Stefan Nerby

Stefan Nerby

Continuous, Automation, Ledning & Coachning

Stefan är en erfaren testare inom mjukvara som kan planera och utföra funktionella tester från ax till limpa helt självständigt eller i grupp. Han är van att agera användarnas företrädare samt att förmedla projektets val och prioriteringar.

Styrbjörn Ekman

Styrbjörn Ekman

Test & Mät

Styrbjörn är en driven, engagerad och självgående testsystemutvecklare med gedigen teoretisk bakgrund och 15 års erfarenhet av att bygga system för både testcellsautomation och produktionstestning.

Thomas Gustafsson

Thomas Gustafsson

Test & Mät

Thomas är en erfaren konsult med objektorienterad testsystemdesign i C# och LabVIEW som sin främsta förmåga. Han trivs i de flesta miljöer och har lätt att samarbeta i både stora och små projekt.

Tobias Lannerberth

Tobias Lannerberth

Test & Mät

Tobias är noggrann och är en omtyckt teammedlem. Han har erfarenhet av labview, konstruktion av testutrustningar och objektorienterad programmering.

Tomas Helmfridsson

Tomas Helmfridsson

Continuous, Automation, Ledning & Coachning

Tomas är en positiv person med magnifika testkunskaper inom både testteknik och testmetoder. Han har en teknisk och analytisk bakgrund som civilingenjör och har jobbat inom flera branscher.

 

Tomas Svoboda

Tomas Svoboda

Test, Automation

Tomas är en positiv och lösningsorienterad person med ett starkt driv och flera års erfarenhet av teknisk test och testautomatisering. Han har grym koll på Java och har i flera av sina uppdrag tagit stort ansvar för testmiljöer.

Yasmin Mortazavi Bergström

Yasmin Mortazavi Bergström

UX, Ledning & Coachning

Yasmin är en kreativ designer med många styrkor och omfattande kompetens inom User Experience Design. Hon har erfarenhet av strategisk planering och målvisualisering samt djup kunskap inom användarcentrerad design och vet vad som krävs för att utveckla de bästa lösningarna.

Zainab Talib

Zainab Talib

Automation

Zainab är en driven erfaren testare som alltid intresserad av att lära sig, Hon är analytiskt lagd och och för att bygga bra produkter tillsammans med teamet.

Zixin Zhang

Zixin Zhang

Krav

Zixin är en passionerad och drivande ingenjör med erfarenhet från forskning inom telekommunikation till ledning inom produktutveckling för fordonsbranschen. Hon har mycket god kunskap i hur både ledarskap och lagarbete bör anpassas till skillnader i ett teams kulturellt relaterade uttrycksformer.