TEAMS AUTOMATISERING

Team Front-End

BACK-END

Vi är teamet med det djupa teknikintresset. Vi kan kod och API:er. Vi känner till utmaningarna i att få system att prata med varandra.

Framförallt brinner vi för testautomatisering och för att effektivisera det dagliga testarbetet. Att ta bort de onödiga manuella momenten. Att ständigt göra saker lite bättre.

Vi lär oss av varandra, och delar med oss av våra erfarenheter, för att tillsammans hänga med i den senaste teknikutvecklingen. Vi labbar tillsammans och utmanar våra kollegor. Det är så vi växer. Som individer och som team.

FRONT-END

Vi i team Frontendautomatisering jobbar mest, som hörs på namnet, med automatisering av frontend och visuella gränssnitt. Med frontendautomatisering menar vi framför allt visuella regressionstester och end-to-end-tester mot GUI:n, men vi räknar även in prestandatest av webben, test av responsivitet och tillgänglighet, optimering av resursladdning på webbsidor med mera.

Förutom att skapa fantastiska frontendtester så har vi frontendautomatiserare alltid som mål att involvera och coacha övriga i utvecklingsteamet på uppdraget i testning och kvalitetsarbetet. De automatiska testerna ska ägas av hela teamet och gärna tas fram i samarbete med utvecklarna. Först då får man fram den fulla nyttan av automattester och dessa får en livslängd som sträcker sig förbi konsultuppdraget.

Det finns en uppsjö av tekniker och ramverk för automatisk frontendtest. De vi jobbar mest med är Selenium och ramverk som bygger på Selenium, som Protractor och WebdriverIO, men även exempelvis Cypress. Programmeringsspråk och bibliotek vi använder är till exempel JavaScript (med bland annat Node.js, Angular, TypeScript, Mocha, Chai och Jasmine), Java och Ruby.

team backend

Vi i teamen

Våra andra team

Nyfiken på vår kultur?

VÅRA ATTITYDER

Visste du att bolag som faktiskt tror på något och som vågar jobba med att formulera gemensamma, sanna attityder som får styra bolagets utveckling, i allt väsentligt får en mycket snabbare utveckling än de bolag som inte gör det. Dessutom får man en starkare kultur, generellt mer nöjda medarbetare som i sin tur ger nöjdare kunder.

Läs mer

WHY ADDQ

Vi drivs av att göra så att världen omkring oss och dig fungerar lite bättre. Vi drivs av att hjälpa våra kunder att hitta rätt kvalitet i sina produkter, programvaror och system. Hur vi kan få just världen omkring dig att fungera lite genom att de saker, ting och innovationer du omger dig med håller vad de lovar. Hur gör vi det då? Framförallt med hjälp av nyfikenhet.

Läs mer

A LIFE THAT WORKS

Vi tror inte på att stöpa människor i samma form. Vi styrs, hindras och drivs alla av olika saker. Även om vi brinner för samma saker.
Vi vill skapa en värld som fungerar och för att göra det måste vi skapa förutsättningar för ett liv som fungerar.

För var och en av oss.

Läs mer

SAMHÄLLSANSVAR

För att kunna skapa en värld som fungerar och ett liv som fungerar behöver vi också titta på vad vi kan bidra med till samhället i stort. För världen är ju så mycket större än bara du och jag.

Ingen kan göra allt men alla kan göra något och vi är övertygade om att det till slut kommer att göra skillnad.

Läs mer

Hittar du inte någon tjänst som matchar det du söker?

Vi är alltid nyfikna på människor som vill framåt och som vill utvecklas tillsammans med andra så även om vi inte har någon specifik tjänst som matchar dina kompetenser så connectar vi gärna med dig.

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.