TEAM UX & MOBILT

UX & MOBILT

Vårt team är en samlingsplats för utforskande testare. Ett team för testare som har ett extra gott öga till användarvänligheten och slutanvändarens behov!

I vårt team samarbetar både erfarna testare och testledare med nyutexaminerade och juniora testare. Vi lär av varandra och välkomnar mångfald! Teammedlemmarna har vitt skilda bakgrunder och långt ifrån alla har alltid jobbat med IT eller UX. En gemensam nämnare är nog dock att ingen av oss drar sig för att ifrågasätta och söka nya perspektiv. Vi ser ifrågasättande nyfikenhet som en viktig egenskap hos en testare.

Vi förväntar oss att alla teammedlemmar ser ständigt lärande som en självklarhet och att teamets gemensamma kunskap är allas angelägenhet och styrka.

Att trivas och skratta i varandras sällskap över en bit god mat ser vi också som en självklarhet! God kommunikation, engagemang och arbetsglädje…grunden till detta läggs genom att skapa personliga relationer inom teamet. Genom att bli sedd och genom att bekräfta andra!

Vill du göra oss sällskap? Hör av dig till johan.bergstrom@addq.se eller connecta på Linkedin

Vi i teamet

Våra andra team

Nyfiken på vår kultur?

VÅRA ATTITYDER

Visste du att bolag som faktiskt tror på något och som vågar jobba med att formulera gemensamma, sanna attityder som får styra bolagets utveckling, i allt väsentligt får en mycket snabbare utveckling än de bolag som inte gör det. Dessutom får man en starkare kultur, generellt mer nöjda medarbetare som i sin tur ger nöjdare kunder.

Läs mer

WHY ADDQ

Vi drivs av att göra så att världen omkring oss och dig fungerar lite bättre. Vi drivs av att hjälpa våra kunder att hitta rätt kvalitet i sina produkter, programvaror och system. Hur vi kan få just världen omkring dig att fungera lite genom att de saker, ting och innovationer du omger dig med håller vad de lovar. Hur gör vi det då? Framförallt med hjälp av nyfikenhet.

Läs mer

A LIFE THAT WORKS

Vi tror inte på att stöpa människor i samma form. Vi styrs, hindras och drivs alla av olika saker. Även om vi brinner för samma saker.
Vi vill skapa en värld som fungerar och för att göra det måste vi skapa förutsättningar för ett liv som fungerar.

För var och en av oss.

Läs mer

SAMHÄLLSANSVAR

För att kunna skapa en värld som fungerar och ett liv som fungerar behöver vi också titta på vad vi kan bidra med till samhället i stort. För världen är ju så mycket större än bara du och jag.

Ingen kan göra allt men alla kan göra något och vi är övertygade om att det till slut kommer att göra skillnad.

Läs mer

Hittar du inte någon tjänst som matchar det du söker?

Vi är alltid nyfikna på människor som vill framåt och som vill utvecklas tillsammans med andra så även om vi inte har någon specifik tjänst som matchar dina kompetenser så connectar vi gärna med dig.

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.