TEAMS LEDNING & COACHNING

ql

QL

Vi är verksamma inom allt från lagkrav och offentlig upphandling till app- och produktutveckling och vår gemensamma nämnare är vårt driv att utveckla den verksamhet vi arbetar i – både internt på ADDQ och i våra uppdrag.

Vi har som mål att vara branschledade inom vårt område genom att främja kompetensutvecklingen tillsammans med våra kunder. Hos oss trivs man om man vill vara med i ett team där man engagerar sig i varandra, i verksamhetsutveckling och delar med sig av sin kunskap och erfarenhet.

Genom att arbeta verksamhetsnära, som Krav-, Test & Projektledare, Verksamhetsutvecklare och med Coaching bidrar vi till att strukturera våra kunders arbete. Detta leder till en ökad produkt- och tjänstekvalitet och en bättre användarupplevelse.

Kom och ha QL med oss!

PRESTANDA & AMP

AUTOMATION & PROCESSFÖRÄNDRING

I tider där krav på tillgänglighet, kvalitét och förändringstakt kontinuerligt ökar gäller det att hänga med. Det kan handla om time-to-market, organisatoriska och kulturella förändringar eller kompetenslyft inom ett specifikt område. Team Automations- och processförändring jobbar enligt devisen ”Vi jobbar lean, vi jobbar agilt, vi jobbar med ständiga förbättringar”.

Teamet består av konsulter med både bred och djup kompetens och erfarenhet av att hjälpa kunder komma vidare i sin förändringsresa kopplat till förbättring inom automation, process och lärande. Vi har erfarenhet och kompetens att verka inom Continuous Integration- och Continuous Delivery-sammanhang.

Då automatisering- och processförändring är något vi brinner för, och vill att fler ska bli effektivare inom, drivs vi av att sprida vår kunskap genom att bland annat agera mentorer samt att utbilda och föreläsa inom test, kvalitet och process. Vi utför både generella utbildningar såsom Java för testare och Selenium, men också specialanpassade utbildningar och föredrag utifrån kundens specifika behov.

Management

MANAGEMENT

I Team Management finns vi som är seniora testledare, QA Coacher, QA Managers och generellt ledare inom QA. Våra uppdrag och arbetsuppgifter handlar bland annat om framtagning av teststrategi och testplan och att bygga upp organisationer kring test. Vi jobbar också med testledning och ledning av QA-team och vi guidar våra kunder i olika frågor kring test. Vi har också kompetens att ge rekommendationer kring t.ex. testautomatisering och prestandatest.

Kulturen i teamet är hjälpsam och vi ställer upp för varandra när någon behöver råd eller tips kopplat till sitt uppdrag eller vilken kompetensutvecklingsinriktning som är rätt. Strukturerat hjälper vi varandra genom kompetensnätverk, erfarenhetsutbyte och workshops kring frågor som ligger inom ramen för teamets domän, t.ex. SAFe, QA Coachning eller hur en kund ska organisera sina testaktiviteter.

Vi i teamen

Våra andra team

Nyfiken på vår kultur?

VÅRA ATTITYDER

Visste du att bolag som faktiskt tror på något och som vågar jobba med att formulera gemensamma, sanna attityder som får styra bolagets utveckling, i allt väsentligt får en mycket snabbare utveckling än de bolag som inte gör det. Dessutom får man en starkare kultur, generellt mer nöjda medarbetare som i sin tur ger nöjdare kunder.

Läs mer

WHY ADDQ

Vi drivs av att göra så att världen omkring oss och dig fungerar lite bättre. Vi drivs av att hjälpa våra kunder att hitta rätt kvalitet i sina produkter, programvaror och system. Hur vi kan få just världen omkring dig att fungera lite genom att de saker, ting och innovationer du omger dig med håller vad de lovar. Hur gör vi det då? Framförallt med hjälp av nyfikenhet.

Läs mer

A LIFE THAT WORKS

Vi tror inte på att stöpa människor i samma form. Vi styrs, hindras och drivs alla av olika saker. Även om vi brinner för samma saker.
Vi vill skapa en värld som fungerar och för att göra det måste vi skapa förutsättningar för ett liv som fungerar.

För var och en av oss.

Läs mer

SAMHÄLLSANSVAR

För att kunna skapa en värld som fungerar och ett liv som fungerar behöver vi också titta på vad vi kan bidra med till samhället i stort. För världen är ju så mycket större än bara du och jag.

Ingen kan göra allt men alla kan göra något och vi är övertygade om att det till slut kommer att göra skillnad.

Läs mer

Hittar du inte någon tjänst som matchar det du söker?

Vi är alltid nyfikna på människor som vill framåt och som vill utvecklas tillsammans med andra så även om vi inte har någon specifik tjänst som matchar dina kompetenser så connectar vi gärna med dig.

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.