Meny Stäng

TEAM UX & MOBILT

UX & MOBILT

Vårt team är en samlingsplats för utforskande testare. Ett team för testare som har ett extra gott öga till användarvänligheten och slutanvändarens behov!

I vårt team samarbetar både erfarna testare och testledare med nyutexaminerade och juniora testare. Vi lär av varandra och välkomnar mångfald! Teammedlemmarna har vitt skilda bakgrunder och långt ifrån alla har alltid jobbat med IT eller UX. En gemensam nämnare är nog dock att ingen av oss drar sig för att ifrågasätta och söka nya perspektiv. Vi ser ifrågasättande nyfikenhet som en viktig egenskap hos en testare.

Vi förväntar oss att alla teammedlemmar ser ständigt lärande som en självklarhet och att teamets gemensamma kunskap är allas angelägenhet och styrka.

Att trivas och skratta i varandras sällskap över en bit god mat ser vi också som en självklarhet! God kommunikation, engagemang och arbetsglädje…grunden till detta läggs genom att skapa personliga relationer inom teamet. Genom att bli sedd och genom att bekräfta andra!

Vi hoppas att du vill göra oss sällskap! Välkommen!

Vi i teamet

Hittar du inte någon tjänst som matchar det du söker?

Vi är alltid nyfikna på människor som vill framåt och som vill utvecklas tillsammans med andra så även om vi inte har någon specifik tjänst som matchar dina kompetenser så connectar vi gärna med dig.

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.

Kontakta mig via
E-postTelefon

Våra andra team

Innovation

INNOVATION

Krav

KRAV

Quality Assistance

QUALITY ASSISTANCE

Ledning & Coachning

AMP sv

Automatisering

backend sv

Test- och Mätsystem

Continuous

Bank & Finans

team b&f sv

Prestanda & APM

Prestanda sv

Nyfiken på vår kultur?