Meny Stäng

TEAM LEDNING & COACHNING

ql

QL

Vi är verksamma inom allt från lagkrav och offentlig upphandling till app- och produktutveckling och vår gemensamma nämnare är vårt driv att utveckla den verksamhet vi arbetar i – både internt på ADDQ och i våra uppdrag.

Vi har som mål att vara branschledade inom vårt område genom att främja kompetensutvecklingen tillsammans med våra kunder. Hos oss trivs man om man vill vara med i ett team där man engagerar sig i varandra, i verksamhetsutveckling och delar med sig av sin kunskap och erfarenhet.

Genom att arbeta verksamhetsnära, som Krav-, Test & Projektledare, Verksamhetsutvecklare och med Coaching bidrar vi till att strukturera våra kunders arbete. Detta leder till en ökad produkt- och tjänstekvalitet och en bättre användarupplevelse.

Kom och ha QL med oss!

AUTOMATION & PROCESSFÖRÄNDRING

I tider där krav på tillgänglighet, kvalitét och förändringstakt kontinuerligt ökar gäller det att hänga med. Det kan handla om time-to-market, organisatoriska och kulturella förändringar eller kompetenslyft inom ett specifikt område.

Team Automations- och processförändring jobbar enligt devisen ”Vi jobbar lean, vi jobbar agilt, vi jobbar med ständiga förbättringar”.

Teamet består av konsulter med både bred och djup kompetens och erfarenhet av att hjälpa kunder komma vidare i sin förändringsresa kopplat till förbättring inom automation, process och lärande. Vi har erfarenhet och kompetens att verka inom Continuous Integration- och Continuous Delivery-sammanhang.

Typiska uppdrag vi gärna tar oss an kan handla om något av följande:

  • Få till effektiva team med fokus både på teknik och kultur
  • Förbättra kundens övergripande riktlinjer för kvalitetsarbete
  • Införa automatisering och metoder för detta såsom CI/CD, BDD eller MBT

Då automatisering- och processförändring är något vi brinner för, och vill att fler ska bli effektivare inom, drivs vi av att sprida vår kunskap genom att bland annat agera mentorer samt att utbilda och föreläsa inom test, kvalitet och process. Vi utför både generella utbildningar såsom Java för testare och Selenium, men också specialanpassade utbildningar och föredrag utifrån kundens specifika behov.

Våra expertområden är:

  • Förändring inom automation (test, devops, krav)
  • Förändring inom process, metod, verksamhet
  • Ex. roller: QA-coach, testutvecklare, TL, teststrateg, testarkitekt

MANAGEMENT

I Team Management finns vi som är seniora testledare, QA Coacher, QA Managers och generellt ledare inom QA. Våra uppdrag och arbetsuppgifter handlar bland annat om framtagning av teststrategi och testplan och att bygga upp organisationer kring test. Vi jobbar också med testledning och ledning av QA-team och vi guidar våra kunder i olika frågor kring test. Vi har också kompetens att ge rekommendationer kring t.ex. testautomatisering och prestandatest.

Kulturen i teamet är hjälpsam och vi ställer upp för varandra när någon behöver råd eller tips kopplat till sitt uppdrag eller vilken kompetensutvecklingsinriktning som är rätt. Strukturerat hjälper vi varandra genom kompetensnätverk, erfarenhetsutbyte och workshops kring frågor som ligger inom ramen för teamets domän, t.ex. SAFe, QA Coachning eller hur en kund ska organisera sina testaktiviteter.

Vi i teamen

Hittar du inte någon tjänst som matchar det du söker?

Vi är alltid nyfikna på människor som vill framåt och som vill utvecklas tillsammans med andra så även om vi inte har någon specifik tjänst som matchar dina kompetenser så connectar vi gärna med dig.

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.

Kontakta mig via
E-postTelefon

Våra andra team

Innovation

INNOVATION

Quality Assistance

QUALITY ASSISTANCE

Krav

KRAV

UX & Mobilt

UX & MOBILT

Automatisering

backend sv

Test- och Mät

Continuous

Prestanda & APM

Prestanda sv

Bank & Finans

team b&f sv

Nyfiken på vår kultur?