Meny Stäng

TEAM CONTINUOUS

WHY WE QUESTION EVERYTHING AND DELIVER CONTINUOUSLY

Alla i ett team är direkt eller indirekt delaktiga till kvalitén i dess leverabler, så vi tror på assisterande QA i teamen. Som stöttar och bygger teamets ansvarskänsla och delaktighet i hela kvalitétsarbetet.

Alla studier pekar på att flera parallella spår sänker kvalité och produktivitet. Därför tror vi på att annullera så många ledtider som möjligt i utvecklingsprocessen just för att simplifiera komplexa problem och göra klart hela vägen, en sak i taget.

Vi tror på kontinuerliga leveranser, med fungerande mjukvara hela vägen ut i produktion varje dag. Det är vad kontiunerliga praktiseringar kan ge oss, och det är vad vi vill hjälpa våra kunder att uppnå. Det handlar inte bara om teknik utan hela teamets attityd till kvalitet.

Vi tror på automatisering som sker på varje kodpush, med feedback till teamet omedelbart. Vi förespråkar inte bara testautomatisering utan även automatisering av byggen, miljöer och datadriven återkoppling från användaren.

Vi arbetar med Continuous QA vilket är en samling vedertagna principer vars syfte ger oss möjligheten att ta pulsen på systemet i realtid.

Vi i teamet

Hittar du inte någon tjänst som matchar det du söker?

Vi är alltid nyfikna på människor som vill framåt och som vill utvecklas tillsammans med andra så även om vi inte har någon specifik tjänst som matchar dina kompetenser så connectar vi gärna med dig.

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.

Kontakta mig via
E-postTelefon

Våra andra team

Krav

KRAV

Innovation

INNOVATION

UX & Mobilt

UX & MOBILT

Ledning & Coachning

team mgmnt

Quality Assistance

QUALITY ASSISTANCE

Test- och Mätsystem

Automatisering

backend sv

Prestanda & APM

Prestanda sv

Bank & Finans

team b&f sv

Nyfiken på vår kultur?