Meny Stäng

TEAM BANK & FINANS

BANK & FINANS

Precis som vårt namn antyder är vi inriktade på att hjälpa kunder inom bank, finans och försäkring. I teamet har samtliga tidigare erfarenheter från arbeten i verksamheten inom nämnda branscher. Det gör att vi idag kan kombinera verksamhetskunskap med roller som efterfrågas för kvalitetssäkring samt krav- och förändringsledning.

Ett verksamhetsområde vi speciellt har expertis inom i dag är värdepapper och fond. Vidare arbetar vi kontinuerligt med de aktuella regelverken som påverkar bank och försäkring, inom alla verksamhetsområden.

Vi är professionella och affärsdrivna men prestigelösa och stöttar varandra i alla lägen. Vi gillar olika personligheter och stil, så länge man kan tänka sig att ha roligt på jobbet.

Om du som läser känner att du skulle passa in hos oss så ska du höra av dig. Du får då träffa chefen som bjuder på lunch och berättar mer. Nej, vänta, vi har ju ingen chef. Men det är lugnt, någon i teamet träffar dig gärna och vi bjuder såklart på lunchen ändå.

Hittar du inte någon tjänst som matchar det du söker?

Vi är alltid nyfikna på människor som vill framåt och som vill utvecklas tillsammans med andra så även om vi inte har någon specifik tjänst som matchar dina kompetenser så connectar vi gärna med dig.

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.

Kontakta mig via
E-postTelefon

Våra andra team

Krav

KRAV

UX & Mobilt

UX & MOBILT

Ledning & Coachning

team mgmnt

Innovation

INNOVATION

Quality Assistance

QUALITY ASSISTANCE

Automatisering

frontend teamet

Continuous

Prestanda & APM

Prestanda sv

Test- och Mätsystem

Nyfiken på vår kultur?