Meny Stäng

TEAM AUTOMATISERING

BACK-END

Vi är teamet med det djupa teknikintresset. Vi kan kod och API:er. Vi känner vill utmaningarna i att få system att prata med varandra.

Framförallt brinner vi för testautomatisering och för att effektivisera det dagliga testarbetet. Att ta bort de onödiga manuella momenten. Att ständigt göra saker lite bättre.

Vi lär oss av varandra, och delar med oss av våra erfarenheter, för att tillsammans hänga med i den senaste teknikutvecklingen. Vi labbar tillsammans och utmanar våra kollegor. Det är så vi växer. Som individer och som team.

FRONT-END

Vi i team Frontendautomatisering jobbar mest, som hörs på namnet, med automatisering av frontend och visuella gränssnitt.

Med frontendautomatisering menar vi framför allt visuella regressionstester och end-to-end-tester mot GUI:n, men vi räknar även in prestandatest av webben, test av responsivitet och tillgänglighet, optimering av resursladdning på webbsidor med mera.

Förutom att skapa fantastiska frontendtester så har vi frontendautomatiserare alltid som mål att involvera och coacha övriga i utvecklingsteamet på uppdraget i testning och kvalitetsarbetet. De automatiska testerna ska ägas av hela teamet och gärna tas fram i samarbete med utvecklarna. Först då får man fram den fulla nyttan av automattester och dessa får en livslängd som sträcker sig förbi konsultuppdraget.

Det finns en uppsjö av tekniker och ramverk för automatisk frontendtest. De vi jobbar mest med är Selenium och ramverk som bygger på Selenium, som Protractor och WebdriverIO, men även exempelvis Cypress. Programmeringsspråk och bibliotek vi använder är till exempel JavaScript (med bland annat Node.js, Angular, TypeScript, Mocha, Chai och Jasmine), Java och Ruby.

Vi i teamen

Hittar du inte någon tjänst som matchar det du söker?

Vi är alltid nyfikna på människor som vill framåt och som vill utvecklas tillsammans med andra så även om vi inte har någon specifik tjänst som matchar dina kompetenser så connectar vi gärna med dig.

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.

Kontakta mig via
E-postTelefon

Våra andra team

Krav

KRAV

UX & Mobilt

UX & MOBILT

Innovation

INNOVATION

Ledning & Coachning

AMP sv

Quality Assistance

QUALITY ASSISTANCE

Test- och Mätsystem

Continuous

Bank & Finans

team b&f sv

Prestanda & APM

Prestanda sv

Nyfiken på vår kultur?