Meny Stäng
Seminarier hos ADDQ
Seminarier hos ADDQ

Seminarier och inspirationsföreläsningar

För närvarande håller vi kostnadsfria öppna seminarier och inspirationsföreläsningar i Stockholm, Göteborg och Malmö
och här presenterar vi nästkommande föreläsning.

“Kontinuerlig Transformation”

Just när de flesta organisationer är mitt uppe i, eller just har genomfört en Agil transformation kommer nästa: den kontinuerliga transformationen.

Det kontinuerliga arbetssättet som inkluderar CI (Continuous Integration), CD (Continuous Delivery) och CQA (Continuous Quality Assurance) är fortfarande nytt för många, men faktum är att det börjar bli svårt att blunda för då det kommer vara ett måste för organisationer att gå åt det hållet. Speciellt om du jobbar med mjukvaruutveckling av produkter som ska gå till en slutanvändare. Genom att arbeta kontinuerligt får du möjlighet att leverera bättre produkter snabbare till kund, till både lägre kostnad och lägre risk.

Att bygga, testa och underhålla mjukvara blir alltmer komplext, vilket är anledningen till att vi behöver utveckla nya verktyg och metoder för att hänga med och vara konkurrenskraftiga. Det behövs något nytt när det Agila arbetssättet (som snart fyller 30 år) gör det svårt att hitta balansen mellan kvalitet och innovation, struktur och kaos.

Automatisering och att ”investera i mjukvarufabriken” är högsta prioritet enligt det kontinuerliga (postagila) arbetssättet.

Kom och lyssna på Viktor Laszlo som har flera års erfarenhet av den här typen av förflyttningar och transformationer.

  • Vad är egentligen den kontinuerliga transformationen?
  • Vilka effekter ger det en organisation?
  • Hur påbörjar du en förflyttning för att uppnå effekterna?
  • Vilka viktiga principer behöver vara på plats först?

Datum: 28 januari 2020
Tid: 8.30 – 9.30 (frukost serveras från 8.00)
Plats: Spårvagnshallarna, Birger Jarlsgatan 57 A i Stockholm

Talare

viktorlaszlo

Viktor Laszlo

Viktor Laszlo är automatiseringsexpert och har i mer än 22 års tid jobbat med att effektivisera mjukvarutestning och utveckling med hjälp av verktyg, automatisering och processförbättringar både internationellt och i Sverige.

Viktor har omfattande kunskaper inom systemutveckling och programmering samt i att ta fram verktyg för funktionella- och prestandatester.

Mer nyheter och inspiration

Prenumerera så får du löpande nyheter, inspiration inbjudningar till våra seminarier och tips på hur du maximerar företagets affärsmöjligheter genom bättre kvalitetssäkring.

Våra seminarier och inspirationsföreläsningar handlar mycket om vikten av rätt kvalitetssäkring i din systemutveckling, hur du fyller resursglappen tid, kostnad och kompetens samt hur du hittar mer flexibla arbetssätt och lösningar men de kan också vara ämnen som handlar om kultur, personlig utveckling, managementfrågor eller verktyg.

De som talar kan vara allt från våra egna experter och medarbetare, internationella profiler inom kvalitetssäkring och övriga inspirationsföreläsare. Vi vill gärna ta dessa tillfällen i akt att utbyta kunskap och erfarenheter med varandra och uppmuntrar därför till så mycket dialog och diskussion som möjligt.

Har du förslag på ämnen som du skulle tycka vara intressant att vi lyfter och diskuterar, mejla gärna till oss på utbildning@addq.se.

Om du vill ha mer inspiration och kunskap, titta gärna under Inspiration & Kunskap där våra medarbetare och experter delar med sig av erfarenheter, tankar och idéer.

Nytt på bloggen

Continuous test i produktion

Den huvudsakliga anledningen till att kontinuerliga metoder inom utveckling av IT-system har slagit igenom stort är förmågan att kombinera snabbare leveranser, minskade kostnader och minskad risk. Idag finns det modernare varianter av Continuous Delivery (CD) som ytterligare maximerar leveranshastigheten och samtidigt minskar risken. I det här blogginlägget beskriver jag progressive delivery och hur det fungerar som […]

Analys: Hur mogna är ni för testautomatisering?

Att komma igång med testautomatisering är inte så komplicerat som man kanske tror eftersom det inte måste vara perfekt från start, men det finns vissa saker som behöver finnas på plats innan du börjar. Hur jobbar ni till exempel med unittester idag? Och finns det ramverk för automatiserade integrationstester? Gör vår digitala analys och få […]

Vi vet ditt lösenord!

Jag började med penetrationstestning 2005. På den tiden var dåliga lösenord en väldigt vanlig anledning till att vi lyckades ta över ett bolags IT-infrastruktur. Vad som är väldigt intressant är att idag, 14 år senare, är det minst lika vanligt med dåliga lösenord. 

Vad är enhetstest och integrationstest?

Något det ofta pratas om, kanske framför allt kopplat till testautomatisering är enhets- och integrationstester. Men vad innebär dessa tester i praktiken och hur används de? Det går jag igenom i det här blogginlägget!