Meny Stäng
Seminarier hos ADDQ
Seminarier hos ADDQ

Seminarier och inspirationsföreläsningar

För närvarande håller vi kostnadsfria öppna seminarier och inspirationsföreläsningar i Stockholm, Göteborg och Malmö
och här presenterar vi nästkommande föreläsning.

Så kommer du igång med testautomatisering”

Dagens snabba utveckling ställer hårda krav på företag att ständigt bli mer effektiva, vara snabbare än konkurrenten och samtidigt kunna garantera hög kvalitet på sina produkter. Det är en ekvation som är svår att få ihop utan att göra vissa förändringar i arbetssättet. Idag drivs dessutom majoriteten av all mjukvaruutveckling inkrementellt, levereras ofta med små förändringar taget, vilket gör det ohållbart att testa varje iteration manuellt innan release.

Testautomatisering innebär att du med hjälp av verktyg och ramverk effektiviserar delar av arbetet, samtidigt som produkten håller rätt kvalitet. Det finns många företag där ute som har funderat på att automatisera sina tester men som ännu inte har kommit igång. Det här seminariet är helt enkelt för dig som vill veta mer om testautomatisering och vad som är viktigt att tänka på innan du implementerar det i din organisation.

Vi går bland annat igenom:

  • Viktiga saker att tänka på för att komma igång med automatisering
  • Vilket verktyg ska du välja?
  • Vad innehåller ett bra testautomatiseringsfall?
  • Vad ska man inte automatisera

Hoppas vi ses!

Datum: 20 november 2019
Tid: 8.30 – 9.30 (frukost serveras från 8.00)
Plats: Clarion Hotel Odin, Odinsgatan 6 i Göteborg

Datum: 28 november 2019
Tid: 8.30 – 9.30 (frukost serveras från 8.00)
Plats: Westmanska Palatset, Holländargatan 17 i Stockholm

Föreläsare

viktorlaszlo

Viktor Laszlo

Viktor är automatiseringsexpert och har i mer än 22 års tid jobbat med att effektivisera mjukvarutestning och utveckling med hjälp av verktyg, automatisering och processförbättringar både internationellt och i Sverige. Viktor har omfattande kunskaper inom systemutveckling och programmering samt i att ta fram verktyg för funktionella- och prestandatester.

Läs även vår guide om Testautomatisering

Guide Testautomatisering ADDQ

Mer nyheter och inspiration

Prenumerera så får du löpande nyheter, inspiration inbjudningar till våra seminarier och tips på hur du maximerar företagets affärsmöjligheter genom bättre kvalitetssäkring.

Våra seminarier och inspirationsföreläsningar handlar mycket om vikten av rätt kvalitetssäkring i din systemutveckling, hur du fyller resursglappen tid, kostnad och kompetens samt hur du hittar mer flexibla arbetssätt och lösningar men de kan också vara ämnen som handlar om kultur, personlig utveckling, managementfrågor eller verktyg.

De som talar kan vara allt från våra egna experter och medarbetare, internationella profiler inom kvalitetssäkring och övriga inspirationsföreläsare. Vi vill gärna ta dessa tillfällen i akt att utbyta kunskap och erfarenheter med varandra och uppmuntrar därför till så mycket dialog och diskussion som möjligt.

Har du förslag på ämnen som du skulle tycka vara intressant att vi lyfter och diskuterar, mejla gärna till oss på utbildning@addq.se.

Om du vill ha mer inspiration och kunskap, titta gärna under Inspiration & Kunskap där våra medarbetare och experter delar med sig av erfarenheter, tankar och idéer.

Nytt på bloggen

Vad är enhetstest och integrationstest?

Något det ofta pratas om, kanske framför allt kopplat till testautomatisering är enhets- och integrationstester. Men vad innebär dessa tester i praktiken och hur används de? Det går jag igenom i det här blogginlägget!

Nyfiken på testautomatisering? Missa inte vår nya guide!

Testautomatisering är ett ämne inom QA som det har pratats om under en längre tid. Trots det upplever vi att det finns många företag som fortfarande går i tankarna på att automatisera, eller som har kommit en bit på vägen men fastnat. Därför har vi tagit fram en sprillans ny guide som förhoppningsvis kan hjälpa […]

Nya inspirerande länktips från vår konsult David

Då har det blivit dags för nya länktips från David Högberg, din vänlige ciceron i länkdjungeln! Den här gången tar vi ett steg tillbaka och tar del av reflektioner kring varför vi över huvud taget testar och vilka principer som kan styra en testares arbete.

Glöm DevOps och sikta på NoOps istället!

Det har pratats otroligt mycket om DevOps de senaste åren, ibland ses det nästan som någon form av universallösning för alla möjliga former av utmaningar inom traditionell mjukvaruutveckling. Men faktum är att utmaningarna med DevOps är många, så många att det inte ens är lönt att försöka lista dem. Därför vill jag uppmana dig att […]