Teknisk testare

Du har teknikintresse och förstår logiska samband mellan IT-system samt har förmåga att se till affärsnyttan hos våra kunder. Som konsult hos våra kunder är det viktigt att du är en “doer” som ser till att saker och ting blir gjorda.

Vi är ca 120 st anställda fördelat på Göteborg, Malmö och Stockholm. Alla konsulter arbetar i autonoma team, där teammedlemmarna gemensamt fattar beslut kring de områden som krävs för att driva verksamheten framåt. Indelningen i team är en viktig del i vår verksamhetsutveckling. När konsulterna själva är med och ansvarar för affärsutvecklingen skapas en transparens inom företaget och en stor möjlighet för varje enskild konsult att vara med och påverka.

Som konsult hos oss erbjuds du
 • En miljö där kompetensutveckling och kompetensspridning är viktig.
 • Friheten att vara med och påverka ditt uppdrag.
 • Vår teamstruktur skapar en möjlighet till individuell utveckling på områden utanför ditt uppdrag genom att driva delar internt.
 • Vi har också nätverk där konsulterna utbyter kunskap och diskuterar lösningar på utmaningar de står inför i konsultrollen.
 • Kontor centralt både i Göteborg, Malmö och Stockholm med flexibla arbetsplatser för våra konsulter.
Rollen

I rollen som teknisk testare är du bekväm och har erfarenhet av att hitta din plats i såväl klassiska projektstrukturer med ett stort mått av vattenfallsmetodik som i ett team i ett agilt initiativ. Du har en förkärlek för att förstå helheten och tänker end-2-end och ser det som lika självklart att sätta dig gärna in i verksamhetsfrågor som att grotta i testdata.

Din vardag består av en mix av manuella tester och automatisering med något av de etablerade verktygen på marknaden såsom Postman, SoapUI, ReadyAPI, Selenium. När det gäller manuella tester har du erfarenhet av att jobba både med att exekvera testfall och utforskande test. Inom automatisering är det inte nödvändigtvis du som satt upp ramverket, men du har skaffat dig professionell erfarenhet och jobbat med t.ex. validering.

När du hittar en avvikelse nöjer du dig inte med att rapportera utan har förmåga att och intresse för att gräva under ytan för att komma närmare orsaken till felet.

Inom området databaser är du en bra bit förbi de enklaste SQL-satserna och har du erfarenhet av Datawarehouse och/eller Stored Procedures är det väldigt välkommet.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder en platt organisation i en prestigelös miljö med korta beslutsvägar. Kollegor med gemensamma värderingar, en stor portion nyfikenhet, kreativitet och engagemang. Ett adaptivt arbetssätt, möjlighet att påverka och fatta egna beslut samtidigt med hög trygghet och unika utvecklingsmöjligheter. Vi ger dig de verktyg du behöver och vi skapar tillsammans de bästa förutsättningarna för att du ska kunna utvecklas dom individ, medarbetare, och i förlängningen således utveckla bolaget. Vi tror på kraften i våra medarbetare och på att ta tillvara olika individers unika egenskaper för att som team bli komplett.

 • Styra över din egen utbildningsplan efter behov
 • Marknadsmässig lön
 • Möjlighet att anpassa del av lön efter egen prioritering
 • Flexibel arbetsmiljö
 • Heltid
 • Tillträde enligt överenskommelse
Mer om oss

Vi är ett konsultbolag inom kvalitetssäkring med kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Vi drivs av att göra så att världen omkring oss och dig fungerar lite bättre, genom att hjälpa våra kunder att hitta rätt kvalitet i sina produkter, programvaror och system.

Våra konsulter är specialister på kvalitetssäkring med kompetenser inom bland annat krav, ledning, prestanda, säkerhet, test, design av test- och mätsystem i LabView och C#, agila metoder och UX. Vi är ett värderingsstyrt bolag, med högt i tak och snabba beslutsvägar. Vårt mål är att skapa #alifethatworks för alla våra anställda, där arbetsliv och fritid kan existera bredvid varandra.

Hjärtat i vår organisation är vår teamstruktur, som skapar stora möjligheter för alla medarbetare att vara med och påverka verksamheten, ADDQs framtid och därmed också den egna framtiden.
Kategori: Teknik

Plats och omfattning

Rollen är en tillsvidaretjänst på heltid och finns tillgänglig i Stockholm och Göteborg.

 

Skicka din ansökan till rollen nedan.

Ansök till denna tjänst

Har du frågor om rollen? Kontakta någon av oss.

Michael Albrecht rund

Michael Albrecht

Stockholm

070-839 84 31

michael.albrecht@addq.se

alixanderrund

Alixander Ansari

Göteborg

070-474 31 71
alixander.ansari@addq.se