Pentestare/ Säkerhetskonsult

Vi tar för givet är att du uppskattar konsultrollen och variationen i konsultyrket. Kunden är och förblir ditt fokus och prio under uppdragstiden. Du är driven till att söka nya utvecklingsmöjligheter på projektnivå och individnivå. Kunskapsdelning är A och O för oss, så detta bör även vara något du ämnar efterfölja. Du är ärlig och medveten om dina begränsningar och vågar visa sårbarhet inom teamet, har nära till skratt och är lätt att samarbeta med.

Vilka är vi?

Vi är ett team som alla intresserar oss för penetrationstestning, utveckling, älskar att ta oss an nya utmaningar och har ett gott sinne för humor och nära till skratt. Vi har två mål på ADDQ Pentest, att våra anställda ska kunna få andas ut emellanåt och kunna vidareutvecklas inom sitt område, det lönar sig för oss alla i längden.

Hos oss ska alla kunna nå sin fulla potential och hur DU väljer att uppnå det är upp till dig. Du bestämmer helt själv vilka utbildningar du tycker är relevant för dig, inom din yrkeskategori (med andra ord inte en kurs i ornitologi).
Om du är senior eller junior spelar ingen roll för vår del, vi i teamet kommer att hjälpas åt och lyfta varandra för att vi ska bli så bra som möjligt, så fort som möjligt.

Vem är du?

För att du ska bli en del av vårt team så finns där en del skall-krav. Var inte orolig, du passar säkert in!

Du skall ha en högskoleexamen inom relevant område alternativt motsvarande kunskap inhämtad genom arbetslivserfarenhet (igen, ornitologi funkar inte). Du behöver kunna uppvisa kunskap inom säkerhetstestning, applikationssäkerhet, nätverkssäkerhet, säkerhetsrevision, säkerhetsarkitetkur eller systemutveckling. Du kommunicerar obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete som omfattas av säkerhetsskyddslagstiftningen. Vi ser också positivt på om du tidigare deltagit i eller utfört riskanalyser, har tekniska certifieringar eller har erfarenhet av agil utveckling och projektarbete. Har du erfarenhet av säkerhetsskydd är även det meriterande.

Rollen är en tillsvidareanställning som på heltid.

Detta vill du inte gå miste om

Du får ta del av spännande uppdrag, möten med nya personer och möjlighet att lära dig nytt dagligen. Arbetet inkluderar en del resor och uppdragen varierar från att sitta hos kund till att sitta inhouse på vårt eget kontor. Under de, ibland, gemensamma luncherna får du dessutom lyssna till underbara historier och anekdoter från ditt framtida team - vi ser fram emot att lyssna till dina.

Vi har ett brett utbud inom kompetensutveckling för säkerhetstester och scriptning. Samt att vi har förmåner som kan få vem som helst att tappa hakan.
Kategori: Säkerhet

Plats

Rollen utgår från Malmö, Göteborg eller Stockholm.


Skicka din ansökan till rollen nedan.

Ansök till denna tjänst

Har du frågor om rollen? Kontakta någon av oss.

Mattias Döj

Mattias Döj

Malmö

Tfn: 076-010 73 90
Email:mattias.doj@addq.se

Alixander Ansari

Alixander Ansari

Göteborg

Tfn: 070-474 31 71
Email:alixander.ansari@addq.se

Michael Albrecht

Michael Albrecht

Stockholm

Tfn: 070-839 84 31
Email:michael.albrecht@addq.se