Så hjälpte ADDQ SecureAppbox med kvalitetsäkring i toppklass

SecureAppbox jobbar inom data, informations- och it-säkerhet och hjälper företag att efterleva och anpassa sig till GDPR. De jobbar både med produkter, tjänster och konsulter, men även utveckling i form av kundanpassade lösningar till företag. I filmen får du veta mer om hur samarbetet tillsammans med ADDQ har sett ut och vilka resultat det gett. 

Kundcase

Vi letade efter någon som kunde matcha oss där vi befann oss när vi startade, vilket ADDQ gjorde.

Secureappbox startade 2012 och befann sig då i ett spännande start up-stadie. De kände ganska snabbt att de behövde hjälp med att kvalitetssäkra sina produkter, för att kunna garantera rätt kvalitet i varje leverans.

Jessica Jonsson jobbar som projektledare på Secureappbox och berättar att samarbetet med ADDQ har vuxit fram ur en relation som började med ett kort uppdrag.

- Vi letade efter någon som kunde matcha oss där vi befann oss när vi startade, vilket ADDQ gjorde. Det viktigaste för oss var att hitta någon som verkligen kunde hjälpa oss att lösa våra problem, men även att vi kunde ha ett långsiktigt samarbete, säger hon.

Jessica berättar också att det hela tiden har varit viktigt för Secureappbox att verkligen kunna garantera bra kvalitet och rätt funktionalitet eftersom de själva jobbar med just säkerhet. Eftersom Secureappbox själva har konsulter hos sina kunder jobbade de till en början med att låta sina egna konsulter testa varandras arbete. 

- Av erfarenhet vet vi att det inte är ett optimalt sätt att jobba på. Därför behövde vi hjälp av någon som kunde säkerställa både funktionalitet och säkerhet. Vi behövde helt enkelt någon med spetskompetens inom QA, säger hon. 

Våra konsulter

tomas helmfridsson

Tomas Helmfridsson

Testanalytiker

Tomas är en positiv person, skapar lätt förtroende, är uthållig och levererar alltid mervärde. Han brinner för testautomatisering och är grym på pingis.

liz breidenskog lohse

Liz Breidenskog Lohse

Testare

Liz gillar att resa, spela golf, träna, cykla på sin racer, pyssla på kolonilott, paddla havskajak och åka skidor.

radovan milonjic

Radovan Milonjic

testare

Radovan är en social och glad person. Han är kommunikativ och är lätt att diskutera med. En person som tar med sin kämpaglöd överallt och gillar att resa för att se världens alla hörn.

TRÄFFA ALLA KONSULTER

gameteklogo biotage Cerner bamboralogo-1-1