Så hjälpte vi MRG Gametek medQA coachning och höjd kvalitet

MRG Gametek grundades 2007 under namnet Mr.green och är en innovativ iGamingkoncern. Idag finns de i ett flertal länder runt om i Europa och har flera sajter, till exempel mr.green, Mama Mia bingo, Vinnarum Casino och bingoslottet.dk. Viktor Johansson jobbar som QA Manager på MRG Gametek och leder en grupp QA Coacher. I filmen kan du höra honom berätta om varför det är så viktigt att ha QA med från start när det är dags att lansera i ett nytt land, hur viktigt det är med riktigt hög kvalitet och hur vår konsult Stefan Nerby har hjälpt dem i deras arbete inom QA och test.

Kundcase

ADDQ stöttar oss genom att tillhandahålla konsulter som verkligen förstår vad kvalitet och test innebär i en framåttänkande och agil miljö.

Viktor Johansson jobbar som QA Manager på MRG Gametek där han leder en grupp QA coacher. Han säger att QA är viktigt ur flera aspekter, för deras del handlar det till exempel mycket om att det finns flera saker som måste vara på plats när det är dags att lansera i ett nytt land.  

- Det är viktigt att ha QA med sig redan från start. Dels för att kunna säkra upp kvalitet tidigt, men även för att stämma av olika regleringar. Legal och compliance-frågor till exempel.

Men QA är förstås viktigt av flera anledningar. Dagens snabba tempo ställer höga krav på de som jobbar inom QA och test, och det är nästintill omöjligt att hinna med ibland när det går så fort. I kombination med detta behövde MRG Gametek viss hjälp med automatisering, men ville även få sina team att ta ett större ansvar inom QA. Det var då ADDQ kom in i bilden.

- ADDQ stöttar oss genom att tillhandahålla konsulter som verkligen förstår vad kvalitet och test innebär i en framåttänkande och agil miljö.

Våra konsulter

stefan nerby

Stefan Nerby

QA Coach

Stefan är van att agera användarnas företrädare samt att förmedla val och prioriteringar ut till användarna så att resultatet av arbetet ska vara användbart och kunna förstås.

helena rosshagen

Helena Rosshagen

Teststrateg/QA Coach

Helena är positiv och väldigt drivande till sin natur. Det i kombination med hennes långa erfarenhet och kunskap gör det att hon lätt får med sig teamet.

pera

Per Almström

Testautomatiserare

Per är en nyfiken prylnörd som gillar enkla lösningar på svåra problem. Han är en erfaren konsult och en van ambassadör för kvalitet i alla former.

gameteklogo biotage secureappbox Cerner