En arbetsplats för hela dig

För att bli en bra problemlösare, konsult, designer, coach, testare eller projektledare, behövs energi utifrån. Den energin får så klart olika människor på olika sätt. Någon samlar energi och inspiration genom att dyka. En annan genom att odla grönsaker. Vi finns till för att hjälpa till att bygga en värld som fungerar. Och för att göra det måste vi se till att vi också skapar förutsättningar för ett liv som fungerar.

 

ROLLER VI SÖKER

 

Du är du och ingen annan

Nej, livet består inte bara av jobb men det är trots allt en stor del av det och då vill vi att det ska finnas plats för hela människan. Här kan du påverka och allt som har med din och vår utveckling att göra, team, affärsinriktning, ersättning, ledighet, utbildning, pension etc. Utifrån din livssituation och dina prioriteringar. Vi vill ge dig den friheten och det ansvaret för att vi tror att det ger dig bäst förutsättningar för att hålla passionen och engagemanget vid liv och göra skillnad för dem du kommer i kontakt med.

Du är du och ingen annan. I kombination med oss blir det vi och tillsammans med andra som samlas kring en gemensam passion blir vi oslagbara. Om du får fortsätta vara du. Men lika viktigt som det är att du får vara du, lika viktig och stark är kraften i att vara engagerad tillsammans med andra – ständigt utvecklas, sträva mot samma mål, enas kring möjligheter, lösa problem och lyfta varandra.

Vi gillar verkligen att hänga med varandra i alla möjliga olika format - konsultmöten, sommarfester, meet-ups, after works, skidkonferenser, utbildningar och hackathons, bara för att nämna några. Och du är varmt välkommen.

hopp

Aktiviteter utifrån ditt intresse

idea

Föreläsningar

Vi älskar att dela med oss och vi älskar att lära oss nya saker. Främst om test och kvalitetssäkring men även om andra saker. Därför håller vi löpande föreläsningar, dels för varandra men också runt om i Sverige och utomlands som till exempel i Sydafrika.

robot

Hackathons

Hackathons är också något som vi gärna gör tillsammans för att ta del av varandras kompetens, lyfta innovationer och testa nya idéer. Vem som helst utav oss kan dra igång ett hackathon och bjuda in resten av gänget. Alla som vill vara med är välkomna.

star

Utbildning

Hos oss styr du över din egen kompetensutveckling. Du behöver inte ens fråga chefen om lov. Vi tror att du vet vad du behöver för att kunna utvecklas. Därför får du själv bestämma vilka utbildningar du ska gå för att kunna bli en ännu vassare konsult.

activity

Konferenser

Det är inte bara QA, test och vår kompetens som förenar oss på olika sätt utan även andra områden - skidor, surfing, träning och vin till exempel. Så varje år finns det möjlighet att åka på konferens med någon av ovan inriktning för den som gillar det.

MER OM OSS

Våra konsulter

Vi skapar en värld som fungerar

Här utmanas traditionella mallar för hur ett företag bedrivs. Här har vi sedan länge tagit bort pyramiden och jobbar mer i en nätverksbaserad organisation.

Hos oss tillhör var och en ett team som driver sin eget värdeerbjudande utifrån intresse och kompetens med hjälp av affärscoacher och ledare. Här finns ingen hierarki utan här kan vi alla ta initiativ, agera och besluta.

TRÄFFA TEAMEN

Vår kompetens

Experter på kvalitetssäkring

Vi hjälper företag prioritera, planera och utforma kvalitetssäkringsarbetet. Vi har kompetens inom prestanda, krav, säkerhet, automatisering, ux, ledning och continuous. Den går både djupt och brett vilket gör att vi har QA-expertis genom hela utvecklingskedjan.

LÄS MER

Några av våra konsulter

peter gerken

Peter Gerken

Testledare

Peter är strukturerad, metodisk och han har en entusiastisk personlighet. Han arbetar gärna i högt tempo med stort fokus på att leverera.

Cecilia Avellan-Hultman

Cecilia Avellan Hultman

Teknisk testare

Cecilias största styrkor inom test är att hon är fokuserad, nyfiken, noggrann och drivande.

magnus andersson

Magnus Andersson

Test- och mätsystemutvecklare

Magnus kör motorcykel, och uppskattar att ta en tur när vädret är fint och andan faller på. Han är även tränare för ungdomar i badminton.

SE ALLA KONSULTER