Meny Stäng

ADDQ's kunskapsbibliotek

Guider, mallar och e-böcker som gör dig till en stjärna inom QA. Börja din resa här!

Kundcase

Så hjälpte vi Biotage med testarbetet
och strukturerade processer

E-bok
Kundcase

Så hjälpte vi MRG Gametek med
QA coachning och höjd kvalitet

Checklista
Kundcase

Så hjälpte ADDQ Secureappbox med
kvalitetssäkring i toppklass!

Guide

Introduction to CQA – principles
for quality control in complexity

Kundcase
Guide

Så lyckas du med
din kravinsamling

Kundcase

Swegon säkerställer kvaliteten
i produktutvecklingen

Guide
Test
Guide

Mer nyheter och inspiration

Prenumerera så får du löpande nyheter, inspiration och tips på hur du maximerar företagets affärsmöjligheter genom bättre kvalitetssäkring.

Nytt på bloggen

Michael Albrecht: 3 tips för att lyckas med ett agilt arbetssätt

Att lyckas med att agilt arbetssätt är inte allt helt lätt. Det skiljer sig en hel del från att jobba med mer traditionell mjukvaruutveckling, till exempel i den planerande världen. I den här videon delar vår affärscoach Michael Albrecht med sig av sina 3 bästa tips för att lyckas med agilt arbete.

Bäst i test - Krav och Testverktyg

För att kunna jobba effektivt med sina krav och tester så är det viktigt att ha ett verktyg som hjälper dig och underlättar arbetet. Men hur vet man vilka verktyg som är bäst – och framförallt vilket passar bäst för det behovet du har? Det har vi tagit reda på och i denna bloggartikel berättar […]

Tre tips för att underlätta den agila transformationen

En vanlig utmaning för många som jobbar inom test och utveckling idag är övergången mellan de olika världarna. Framför allt kan det vara tufft att gå från mer fasta arbetssätt, såsom vattenfallsprojekt, till mer agila metoder. I det här blogginlägget listar vi därför tre konkreta tips för hur du kan underlätta den agila transformationen. 

3 viktiga saker att tänka på innan du tar steget mot continuous

Att byta ut ett arbetssätt som de flesta är vana vid och som “alltid har fungerat” kan förstås vara svårt. Både för att det krävs en stor förändring i mindset och för att det i de flesta fall kräver en hel del förberedelser för att det ska gå vägen. I det här blogginlägget tittar vi […]