Meny Stäng

ADDQ's kunskapsbibliotek

Guider, mallar och e-böcker som gör dig till en stjärna inom QA. Börja din resa här!

Guider

Introduction to CQA – principles
for quality control in complexity

Så lyckas du med
din kravinsamling

E-böcker

Tests

Checklistor

Kundcase

Så hjälpte vi Biotage med testarbetet
och strukturerade processer

Så hjälpte vi MRG Gametek med
QA coachning och höjd kvalitet

Så hjälpte ADDQ Secureappbox med
kvalitetssäkring i toppklass!

Swegon säkerställer kvaliteten
i produktutvecklingen

Mer nyheter och inspiration

Prenumerera så får du löpande nyheter, inspiration och tips på hur du maximerar företagets affärsmöjligheter genom bättre kvalitetssäkring.

Nytt på bloggen

Våra fem mest lästa blogginlägg om continuous

I det här blogginlägget har vi samlat våra fem mest lästa blogginlägg som handlar om continuous. På listan hittar du bland annat inlägg som handlar om den kontinuerliga cykelns 6 C:n, den växande shift left-trenden och viktiga saker att tänka på innan du kan ta steget mot kontinuerlig utveckling. 

State of testing survey 2019 - Nya metoder och ny teknik som testas

"State of testing survey" är världens största undersökning för testare och görs årligen av företaget Practitest. Med sina cirka 1000 deltagare från 80 länder världen över syftar undersökningen till att förse alla i branschen med relevant och intressant information, bland annat om vad testare själva anser att de har för utmaningar, vilka kompetenser de behöver […]

Service och UX Design - Begreppen och effekterna av UX

Maria Mårefors jobbar som konsult på ADDQ och har just nu ett uppdrag som Service/UX-designer på Volvo Trucks i Göteborg. Tidigare i somras höll hon i ett fullbokat frukostseminarium om User Experience Design där hon bland annat pratade om vilka delar UX består av och hur företag ska gå tillväga för att ge kunderna den […]

ADDQ utökar verksamheten med Penetrationstester och nytt kontor i Öresundsregionen!

Dataintrång ökar kraftigt och IT-brottslingar blir snabbare och snabbare på att upptäcka brister i system och applikationer. Detta i sin tur medför stora förluster för företag som drabbats av dataintrång, men detta går att förebygga genom att regelbundet utföra både interna och externa sårbarhetsanalyser/penetrationstester.