Meny Stäng

ADDQ's kunskapsbibliotek

Guider, mallar och e-böcker som gör dig till en stjärna inom QA. Börja din resa här!

Guider

Introduction to CQA – principles
for quality control in complexity

Så lyckas du med
din kravinsamling

E-böcker

Tests

Checklistor

Kundcase

Så hjälpte vi Biotage med testarbetet
och strukturerade processer

Så hjälpte vi MRG Gametek med
QA coachning och höjd kvalitet

Så hjälpte ADDQ Secureappbox med
kvalitetssäkring i toppklass!

Swegon säkerställer kvaliteten
i produktutvecklingen

Mer nyheter och inspiration

Prenumerera så får du löpande nyheter, inspiration och tips på hur du maximerar företagets affärsmöjligheter genom bättre kvalitetssäkring.

Nytt på bloggen

Effekterna av att investera i mjukvarufabriken[video]

Genom att investera i mjukvarufabriken går det att gå ifrån det ganska hantverksmässiga arbetssättet som mycket mjukvara görs på idag. Dessutom kan produktionstakten öka när flera delar av arbetet automatiseras. Se videon där jag pratar mer om effekterna av att investera i mjukvarufabriken.

Fördelar med och effekter av Continuous delivery [video]

Även om det har pratats en hel del om continuous de senaste åren så är det fortfarande ett område som är väldigt nytt för många företag. Man vet inte riktigt vad det är, hur det fungerar eller varför det är viktigt. Så vilka är fördelarna och vilka är effekterna vi kan förvänta oss av att […]

Fördelarna med ett test eller mätsystem

Med ett bra mätsystem blir det enklare att mäta på dina produkter under hela deras livscykel. Har du ett bra testsystem så kan du ha koll på kvaliteten i produktion. Rätt designade så blir dessa lätta att underhålla och anpassa allt eftersom behoven ändras.

Våra fem mest lästa blogginlägg om continuous

I det här blogginlägget har vi samlat våra fem mest lästa blogginlägg som handlar om continuous. På listan hittar du bland annat inlägg som handlar om den kontinuerliga cykelns 6 C:n, den växande shift left-trenden och viktiga saker att tänka på innan du kan ta steget mot kontinuerlig utveckling.