Meny Stäng

ADDQ's kunskapsbibliotek

Guider, mallar och e-böcker som gör dig till en stjärna inom QA. Börja din resa här!

Kundcase

Så hjälpte ADDQ Secureappbox med
kvalitetssäkring i toppklass!

E-bok
Checklista
Guide

Introduction to CQA –
Principles for quality control in complexity

Guide
Guide

Så lyckas du med
din kravinsamling

Kundcase
Kundcase

Swegon säkerställer kvaliteten
i produktutvecklingen

Mer nyheter och inspiration

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du löpande nyheter, inspiration och tips på hur du maximerar företagets affärsmöjligheter genom bättre kvalitetssäkring.

Nytt på bloggen

Så bygger du ett effektivt team

Ett effektivt team är en av de mest värdefulla investeringarna för en långsiktig varumärkesstrategi. Men att bygga effektiva team är ett jobb som kräver planering, tålamod och inte minst förståelse för de processer som pågår i gruppen. I det här blogginlägget pratar vi om konsten att bygga ett effektivt team och vad du bör tänka […]

7 anledningar till att anlita externa testare

Har ditt företag ofta arbetstoppar som ni har svårt att ta er igenom utan att det leder till för stressade medarbetare? Eller behöver ni någon som kan kvalitetssäkra ert arbete genom nya infallsvinklar? Om du kan svara ja på båda dessa frågor kan det vara tid att fundera på att anlita en extern testare. Här […]

Världens största undersökning för testare - här är resultatet

I den stora undersökningen deltog bland annat testingenjörer, testledare, testare, testanalytiker, teamleaders, konsulter, projektledare, testcoacher och devopsingenjörer. Den stora andelen deltagare, 32 procent, bestod av testingenjörer eller QA ingenjörer. Här sammanfattar vi några av de mest intressanta punkterna i undersökningen. 

Minska risken för fel kvalitet med agilt arbete

När krav, brister och projekt drar ut på tiden uppstår onödiga kostnader och slutprodukterna lyckas inte hålla önskad kvalitet. I slutändan kan detta i värsta fall leda till missade affärsmöjligheter.