Meny Stäng

ADDQ's kunskapsbibliotek

Guider, mallar och e-böcker som gör dig till en stjärna inom QA. Börja din resa här!

Guider

Introduction to CQA – principles
for quality control in complexity

Så lyckas du med
din kravinsamling

E-böcker

Tests

Checklistor

Kundcase

Så hjälpte vi Biotage med testarbetet
och strukturerade processer

Så hjälpte vi MRG Gametek med
QA coachning och höjd kvalitet

Så hjälpte ADDQ Secureappbox med
kvalitetssäkring i toppklass!

Swegon säkerställer kvaliteten
i produktutvecklingen

Mer nyheter och inspiration

Prenumerera så får du löpande nyheter, inspiration och tips på hur du maximerar företagets affärsmöjligheter genom bättre kvalitetssäkring.

Nytt på bloggen

Security Awareness with Regards to External Third-Party Service Providers

There are different types of methodologies and standards used in the IT world in order to create a baseline for secure operating practices. This not only involves IT infrastructure and software, but also the humans involved.

Vår konsult David tipsar om inspirerande innehåll!

Ständigt lärande är viktigt för oss på ADDQ och vi gillar dessutom att dela med oss av vår kunskap och inspirera andra med sådant som vi tycker är intressant. I det här blogginlägget delar jag därför med mig av tre läsvärda artiklar, varsamt framvaskade ur det ständiga informationsflödets strida fors!

Checklista - 12 punkter för bra automatiserade tester

Det finns flera skäl till eller mål med att skriva automatiserade tester. Att skriva dessa tester är förhållandevis enkelt, men att skriva ”bra" automatiserade tester är betydligt svårare och kräver lång erfarenhet och medveten träning. I det här inlägget har jag samlat några mål (på hög nivå) som behöver uppfyllas för att de automatiserade testerna […]

Effekterna av att investera i mjukvarufabriken[video]

Genom att investera i mjukvarufabriken går det att gå ifrån det ganska hantverksmässiga arbetssättet som mycket mjukvara görs på idag. Dessutom kan produktionstakten öka när flera delar av arbetet automatiseras. Se videon där jag pratar mer om effekterna av att investera i mjukvarufabriken.