Meny Stäng
A-life-that-works-at-addq
A-life-that-works-at-addq

Drivs du också av nyfikenhet?

Vi letar efter nya utmaningar. Och nya kollegor som vill vara med och lösa dem.

JOIN our QREW

Vi på ADDQ är specialister på kvalitetssäkring. Vi gillar utmaningar för att vi är övertygade om att vi kan förbättra och effektivisera. Vi kan liksom inte låta bli att vrida och vända, ifrågasätta och testa det som vi ställs inför. Vi letar alltid efter förstärkning till våra team.

Vi tror på ett adaptivt arbetssätt och vi är ett företag med prestigelös miljö och korta beslutsvägar. Vi söker dig som vill leda utvecklingen inom kvalitetssäkring framåt, inte följa den. Som gärna tänker nytt och tänker framåt. Som precis som vi drivs av en stor portion nyfikenhet, kreativitet och gemensamt engagemang.

Just nu söker vi

A Life That Works

Vi styrs, hindras och drivs alla av olika saker. Även om vi brinner för samma saker. Är inte det fantastiskt? Fantastiskt bra och fantastiskt viktigt. Viktigt om man som vi vill bygga världens bästa arbetsplats som levererar världens bästa tjänster och produkter inom test och kvalitetssäkring.

I en spännande omvandling till ett mer snabbfotat företag med hög delaktighet har vi vänt upp och ner på vår organisation. Vi har satt våra medarbetare närmast kunderna, i små team med resten av verksamheten som stöd. Genom att låta alla medarbetare både få och uppmuntras att vara med och påverka, dela med sig och driva vill vi föda vi genuint engagemang. Det skapar också ännu mer värde för våra kunder då vi snabbare kommer närmare behoven och utmaningarna och därmed också lösningarna. I botten ligger våra gemensamt framtagna värdeord frihet, ständigt lärande och engagemang. Och vårt kära Q. Enkelt uttryckt passionen för rätt kvalitet och maximalt värdeskapande. Som vi alla förenas kring. Alla – som i våra medarbetare, våra kunder och alla andra som tittar in i vår värld och blir en del av vårt nätverk.

Vi har märkt att när vi utmanar traditionella metoder, arbetssätt och styrning, så uppstår det energi och saker och ting händer. När vi låter passionen få utrymme, så blir saker gjorda, kunskaper vunna och kunder glada. När vi hyllar nyfikenheten skapas innovationer.

Här står dina behov högst i kurs. Här får du frihet att påverka allt som har med ditt arbete att göra, uppdragen, utvecklingen, ersättningen. Utifrån din livssituation, dina prioriteringar och det du behöver just nu. Det tycker i alla fall vi lockar fram det bästa ur dig, ger dig bäst förutsättningar för att hålla passionen vid liv och göra skillnad för dem du kommer i kontakt med. Och lika viktigt som det är att du får vara du, lika viktig och stark är kraften i att vara tillsammans med andra, enas kring möjligheter, lösa problem och lyfta varandra.

Livet pågår…var det någon som sa. Apropå att få ihop sitt livspussel. Apropå att få ihop sina roller som kollega, som specialist, som mamma, som pappa och som sig själv. Livet pågår och tar sig olika riktningar och vändningar. Precis hela tiden. Ibland så som man önskat. Ibland inte.

Vi vill underlätta för att du ska kunna skapa din balans, hitta din motivation och utvecklas i din takt för att skapa ett liv som fungerar och som i sin tur skapar en värld som fungerar.

Häng med the ADDQrew

Vi gillar att hänga med varandra och hittar gärna på en massa aktiviteter. Vi tror på en blandning av personligheter som delar samma värderingar och vi sätter medarbetaren först. Kultur har alltid varit viktig för oss och när du som anställd får möjligheten att påverka det du känner lite extra för tror vi att du kan bli ditt bästa jag och det kommer i sin tur medföra att vi som bolag också blir vårt bästa oss.

Vi vill därför ge dig de verktyg du behöver och skapa de bästa förutsättningar för att du ska kunna utvecklas som människa, medarbetare och konsult – det är så vi växer tillsammans.

Summer GetTogether

Vi på ADDQ gillar att hänga med varandra och med alla möjliga trevliga människor.
Därför bjöd vi in en massa sköna personligheter till att bara vara, känna värmen av vår smått magiska gemenskap och solens kvällstrålar, dricka gott & skratta mycket.
Sommaren firades in med Petter och Alf Tumble och deras pizzavinquiz på vår urmysiga innergård.

Tack till alla som ville dela denna tidiga sommarkväll i maj med oss och stort tack till den grymma fotografen Niklas Åkesson.

Vi är ADDQ

Vi gillar att man är sann mot sig själv. Vi gillar också personligheter – det där speciella, unika hos var och en som är just din personlighet. Vi gillar personligheter som är sanna mot sig själva. Även om man är en del av något, en del av ett team, som är en del av ett bolag, som tillsammans blir vi – ADDQ.

Vi jobbar ju med kvalitetssäkring och ville göra ett litet test för att se om du precis som vi liksom inte kan låta bli att testa det du ställs inför. Vi skapade därför några fel i filmen, kan du hitta dem?

Hittar du inte någon tjänst som matchar det du söker?

Vi är alltid nyfikna på människor som vill framåt och som vill utvecklas tillsammans med andra så även om vi inte har någon specifik tjänst som matchar dina kompetenser så connectar vi gärna med dig. Skicka ett mejl till oss på jointheqrew@addq.se