Join our Qrew

Här på ADDQ utmanas traditionella mallar för hur ett företag bedrivs. Här har vi sedan länge tagit bort pyramiden och jobbar mer i en nätverksbaserad organisation.

Hos oss tillhör var och en ett team som driver sin eget värdeerbjudande utifrån intresse och kompetens med hjälp av affärscoacher och ledare. Här finns ingen hierarki utan här kan vi alla ta initiativ, agera och besluta.

Vi tror på en blandning av personligheter som delar samma värderingar och kultur har alltid varit viktig för oss. När du som anställd får möjlighet och frihet att själv så mycket som möjligt får vara med och påverka – metoder, utveckling, utbildning, ledighet osv bidrar det till den arbetsplats vi alla vill ha. Det är att vara vuxen även på jobbet.

Våra ledstjärnor

WHY ADDQ

Vi drivs av att göra så att världen omkring oss och dig fungerar lite bättre. Vi drivs av att hjälpa våra kunder att hitta rätt kvalitet i sina produkter, programvaror och system. Vi drivs av att kontrollera så att saker fungerar som utlovat och vi drivs av se hur vi med vår kompetens kan få just världen omkring dig att fungera lite bättre tack vare att de saker, ting och innovationer du omger dig med håller vad de lovar.

Hur gör vi det då? Framförallt med hjälp av nyfikenhet.

Läs mer

VÅRA ATTITYDER

Visste du att bolag som faktiskt tror på något och som vågar jobba med att formulera gemensamma, sanna attityder som får styra bolagets utveckling, i allt väsentligt får en mycket snabbare utveckling än de bolag som inte gör det. Dessutom får man en starkare kultur, generellt mer nöjda medarbetare som i sin tur ger nöjdare kunder.

Att vara ett värderingsstyrt bolag är inget vi ”hakat på” det senaste året eller så. Vi har faktiskt haft det med oss från dag ett, när bolaget grundades.

Läs mer

A LIFE THAT WORKS

Vi tror inte på att stöpa människor i samma form.
Vi styrs, hindras och drivs alla av olika saker. Även om vi brinner för samma saker.
Vi vill skapa en värld som fungerar och för att göra det måste vi skapa förutsättningar för ett liv som fungerar.

För var och en av oss.

Så att vi tillsammans växer, som bolag, team och personer.

Läs mer

SAMHÄLLSANSVAR

För att kunna skapa en värld som fungerar och ett liv som fungerar behöver vi också titta på vad vi kan bidra med till samhället i stort. För världen är ju så mycket större än bara du och jag.

Ingen kan göra allt men alla kan göra något och vi är övertygade om att det till slut kommer att göra skillnad.

Läs mer

Drivs du också av nyfikenhet?

Vi letar efter nya utmaningar. Och nya kollegor som vill vara med att lösa dem.

Pentestare/ Säkerhetskonsult

Automatisering - Stockholm/Göteborg

Teknisk testare

Automatisering - Stockholm/Göteborg

Continuous och Devops

Continuous - Stockholm/Göteborg

Kravanalytiker/Business Analyst

Krav - Stockholm/Göteborg

UX designer/strateg

UX & Mobilt - Stockholm/Göteborg