Hejsan!

Är du här för att chatta med chefen?

Kul! Öppna pratbubblan nere till höger för att ställa din fråga.vit pil

Jobba hos oss

Drivs du som vi av nyfikenhet? Vill du få världen att fungera bättre? Gillar du att utvecklas tillsammans med andra och är till och med lite nörd när det kommer till test, ux, krav, automatisering, continouous, prestanda eller kvalitet över lag? Då tycker vi att du ska höra av dig till oss! 

Vi söker dig som vill leda utvecklingen inom kvalitetssäkring framåt, inte följa den.

ROLLER VI SÖKER

En arbetsplats för hela dig

star

Kompetensutveckling

Ständigt lärande är ett av våra absolut starkaste grundfundament. Att utvecklas för att vara de absolut bästa konsulterna marknaden kan erbjuda. Att lära, både av våra framgångar och misstag.

activity

Aktiviteter

Vem som helst av oss kan ta initiativ och driva aktiviteter och events. Därför händer det något nästan hela tiden. Allt från skidresor och vinprovningar till hackathons och utbildningar.

strength

Träning

Ja, precis som andra företag erbjuder vi friskvård. Men vi talar inte om vilken anläggning du måste bli medlem på utan det bestämmer du själv, bara det är okej enligt rådande regler från skatteverket.

aw

After work

Att umgås i glada vänners lag. Det tycker vi om. Och vi är väldigt nyfikna. Det är en vinnande kombination. Att träffas med öppenhet och respekt för varandra och varandras olikheter. Spännande möten blir det.

LÄS MER

Vi tror att frihet att påverka på jobbet är nyckeln till framgång

Här på ADDQ utmanas traditionella mallar för hur ett företag bedrivs. Här har vi sedan länge tagit bort pyramiden och jobbar mer i en nätverksbaserad organisation.

Hos oss tillhör var och en ett team som driver sin eget värdeerbjudande utifrån intresse och kompetens med hjälp av affärscoacher och ledare. Här finns ingen hierarki utan här kan vi alla ta initiativ, agera och besluta.

Vi tror på en blandning av personligheter som delar samma värderingar och kultur har alltid varit viktig för oss. När du som anställd får möjlighet och frihet att själv så mycket som möjligt får vara med och påverka – metoder, utveckling, utbildning, ledighet osv bidrar det till den arbetsplats vi alla vill ha.

20191018_155601(0)

Våra attityder

Visste du att bolag som faktiskt tror på något och som vågar jobba med att formulera gemensamma, sanna attityder som får styra bolagets utveckling, i allt väsentligt får en mycket snabbare utveckling än de bolag som inte gör det. Dessutom får man en starkare kultur, generellt mer nöjda medarbetare som i sin tur ger nöjdare kunder.

Att vara ett värderingsstyrt bolag är inget vi ”hakat på” det senaste året eller så. Vi har faktiskt haft det med oss från dag ett, när bolaget grundades.

LÄS MER

samhallsansvar-earth

Samhällsansvar

För att kunna skapa en värld som fungerar och ett liv som fungerar behöver vi också titta på vad vi kan bidra med till samhället i stort. För världen är ju så mycket större än bara du och jag.

Ingen kan göra allt men alla kan göra något och vi är övertygade om att det till slut kommer att göra skillnad.

LÄS MER

Några av våra medarbetare

david rosshagen

David Rosshagen

Prestandatestledare

David har bred erfarenhet främst inom prestandatest, optimering och tekniska test. Han gillar att arbeta i team, där olika erfarenheter och synvinklar ofta ger bra kvalité samt nya angreppssätt på arbetsuppgifterna.

liz breidenskog lohse

Liz Breidenskog Lohse

Testare

Liz har en gedigen kompetens inom test och kvalitetssäkring med erfarenhet av utforskande tester och SCRUM och är certifierad scrum master. Hon har ett lättsamt sätt och trivs att jobba i team.

sanna huhta

Sanna Huhta

Teknisk testare

Sanna är en teknisk testare med utvecklarbakgrund och stort intresse av testautomatisering. Som person är hon lugn, analytisk och prestigelös och en mycket omtyckt social teammedlem.

roland pettersson

Roland Pettersson

Testledare

Roland är testledare med lång erfarenhet från den finansiella sektorn från såväl verksamhetssidan som från IT. Han är en drivande person som får saker att hända och med hög leveransprecision.

kicki gustafsson

Kicki Gustafsson

Teknisk Testledare

Kicki har gedigen kompetens inom test och testledning med stor teknisk bredd och analytisk förmåga. Hon är hjälpsam, prestigelös, ordningsam och strukturerad och tar sig gärna an nya utmaningar.

peter hedren

Peter Hedrén

Kravanalytiker

Peter har lång erfarenhet i globala roller som kravanalytiker, testledare och projektledare varav merparten internationellt. Han har också stor vana att hålla presentationer på olika nivåer i organisationer.

daniel ehrlin

Daniel Ehrlin

Testautomatiserare

Daniel har gedigen erfarenhet av agil utveckling både i stora företag och små startups. Han är strukturerad och noggrann och räds inte eget ansvar. Konstant lärande är en naturlig del i hans förhållningssätt.

SE ALLA KONSULTER

Referenscase

“Vi letade efter någon som kunde matcha oss där vi befann oss när vi startade, vilket ADDQ gjorde. Det viktigaste för oss var att hitta någon som verkligen kunde hjälpa oss att lösa våra problem, men även att vi kunde ha ett långsiktigt samarbete.” Jessica Jonsson, Projektledare på Secureappbox
Se referenscase
gameteclogo 1 Sucureappboxlogo 1 bamboralogo 1 Biotage-Logo-2012-white 1 swegonlogo 1

Roller vi söker

Continuous och Devops
Stockholm

Continuous och Devops

Har du ett genuint intresse för kontinuerliga arbetsprocesser som CI, CD nyanserat med en DevOps-kultur?

Läs mer
Teknisk testare
Stockholm

Teknisk testare

Du har teknikintresse och förstår logiska samband mellan IT-system samt har förmåga att se till affärsnyttan hos våra kunder.

Läs mer
Pentestare/ Säkerhetskonsult
Malmö

Pentestare/ Säkerhetskonsult

Vi letar efter dig som brinner du för säkerhet, uppskattar konsultrollen, är driven och tycker att kunskapsdelning är självklart.

Läs mer