Vår konsult David tipsar om inspirerande innehåll!

Ständigt lärande är viktigt för oss på ADDQ och vi gillar dessutom att dela med oss av vår kunskap och inspirera andra med sådant som vi tycker är intressant. I det här blogginlägget delar jag därför med mig av tre läsvärda artiklar, varsamt framvaskade ur det ständiga informationsflödets strida fors!

Fördelar med mobprogrammering 

Länk nummer ett kan förhoppningsvis inspirera dig till att våga testa mobprogrammering och utmana dina eventuella förutfattade meningar om det här arbetssättet. Två stora fördelar med mobprogrammering är att man hela tiden sprider kunskap inom teamet och att man får ett kontinuerligt arbetsflöde utan väntan eller avbrott. Läs artikeln här: Fördelar med mobprogrammering.

Grunder inom penetrationstestning 

Kunskap om säkerhetstestning är idag alldeles för viktigt för att bara överlåtas till hackers. Tips nummer två går därför till en länk som ger dig möjligheten att lära dig grunderna inom penetrationstestning. Genom det kan du gå “from zero to hero” på bara 15 timmar. Se klippet här: Grunder inom penetrationstestning.

Så ska du tänka strategiskt kring testautomatisering 

Det tredje och sista tipset för nu kommer från vårt eget kunskapsvalv. Författaren är vår konsult Viktor Lazslo som är expert inom testautomatisering. I blogginlägget ger han råd om strategier för testautomatisering, hur du kan undvika vanliga fallgropar och förstå vad du bör fokusera på för att få ut maximalt av din automatisering. Läs inlägget här: Så ska du tänka strategiskt kring testautomatisering. 

I en rad blogginlägg framöver kommer jag fortsätta tipsa om artiklar, klipp och annat material som jag tycker är intressant. Om du vill vara säker på att inte missa liknade blogginlägg och tips från oss så tycker jag att du ska prenumerera på vår blogg! 

PRENUMERERA

Alla blogginlägg

Vi rekommenderar också