Utbildningar

Vi erbjuder utbildningar inom test och krav med allt från Utforskande Testmetodik till Testautomatisering samt seminarier för dig som jobbar med kvalitetssäkring och är nyfiken på att lära dig mer.

Våra kurser

Nedan kurser finns redan framtagna och erbjuds som företagsinterna utbildningar. Vi har dock kompetens inom ett flertal områden med erfarna lärare och har alltid möjlighet att skräddarsy upplägg och utbildningar efter era behov. Vi har alltså inte några schemalagda öppna kurser förutom Rapid Software Testing med James Bach som på grund av rådande omständigheter är uppskjuten till 2021. Men vi hjälper dig gärna att hitta en passande kurs. Klicka på knappen eller ställ en fråga i chatten.

BOKA EN UTBILDNING

1 dag

Grunder i testautomatisering

Denna teoretiskt inriktade kurs lär dig hur du implementerar testautomatisering i din nuvarande organisation.

Läs mer
3 dagar

Rapid Software Testing

Du kommer att lära dig att prioritera i projekt genom tekniker för snabb idégenerering samt att kritiskt resonera, själv och i små grupper. 

Läs mer
1 dag

Testautomatisering med Selenium 2

Denna praktiskt inriktade kurs lär dig hur du bygger pålitliga, stabila och underhållbara automatiserade tester med Selenium 2.

Läs mer
1 dag

Utforskande testmetodik

Målet med kursen är att få en inblick i sätt att strukturera, planera och rapportera sina utforskande tester.

Läs mer

Utbildningar som effektiviserar kvalitetsarbetet

Alla våra utbildare är experter inom test och kvalitetssäkring och brinner för att utveckla kvalitetsarbetet i utvecklingsföretag. Vi hjälper er med kompetenslyft on-site eller hos oss. Både när det gäller kortare föreläsningar och workshops men även fördjupande kurser.

För att få mest effekt av era nya kunskaper tittar vi tillsammans på hur vi på bästa sätt möter era utvecklingsbehov. Antingen har vi en färdig utbildning som passar er eller så anpassar vi innehållet enligt era önskemål. Med oss lär ni er det senaste och får hjälp att utveckla ert kvalitetsarbete för framtiden.

Vi är också ensamma i Stockholm och Göteborg om att erbjuda stjärnan inom utforskande tester, James Bachs utbildningar.

Frukostseminarium 20200227 Göteborg
SEMINARIER

Inspirerande föreläsningar

Vi håller kontinuerligt öppna seminarier och inspirationsföreläsningar i Stockholm och Göteborg. Vi bjuder på erfarenhetsutbyte, inspiration och kunskap om det senaste inom kvalitetssäkring.

I rådande tider styr vi om många av våra föreläsningar till webinar vilket gör det ännu mer lättillgängligt för dig som vill hänga med när det gäller QA.

SE KOMMANDE EVENT

ADDQ_HappyFeed098-1
Lär dig mer

Kolla in vårt bibliotek

Vi delar även med oss löpande hur du ska tackla dina utmaningar inom QA i form av guider, e-böcker och analyser bland annat. Vi hoppas att vi kan bidra med nya insikter och de hjälper dig framåt i ditt arbete.

TILL KUNSKAPSBIBLIOTEKET

Prenumerera för att ha koll på nyheter och events

Våra senaste inlägg

Våra mest lästa blogginlägg om testautomatisering
Lästid: 3 min

Våra mest lästa blogginlägg om testautomatisering

Läs mer
Vi reder ut begreppen inom IT-säkerhet
Lästid: 13 min

Vi reder ut begreppen inom IT-säkerhet

Läs mer
Skillnaden mellan sårbarhetsskanning och pentest
Lästid: 9 min

Skillnaden mellan sårbarhetsskanning och pentest

Läs mer

TILL BLOGGEN