Seminarier och föreläsningar

Vi håller kontinuerligt öppna seminarier och inspirationsföreläsningar i Stockholm och Göteborg. Vi bjuder på erfarenhetsutbyte, inspiration och kunskap om det senaste inom kvalitetssäkring.

Kommande föreläsning

Under rådande omständigheter håller vi för närvarande inga öppna föreläsningar på plats utan har styrt om dessa till webinarier istället. Just nu har vi inget live-webinar inplanerat men du kan alltid ta del av de vi spelat in. Till exempel följande,

Prestanda i realtid - kvalitetssäkra användarupplevelsen

 

Det kontinuerliga arbetssättet ställer allt högre krav på organisationer idag. Hur kan vi bibehålla kontroll och kunskap om vad som levereras och samtidigt garantera slutanvändarens förväntade upplevelse?

I detta webinar berättar Magnus Winqvist och Michael Eklöf om hur man uppnår bättre kontroll, ökad kvalitet och prestanda samt nöjdare slutanvändare.

 

TITTA PÅ WEBINARET

 

 

Kontinuerlig transformering

Om hur du levererar bättre produkter snabbare till kund, till både lägre kostnad och lägre risk.

Här kan du ta del av vårt webinar där Viktor Laszlo pratar om det kontinuerliga arbetssättet som inkluderar CI, CD och CQA (Continuous Quality Assurance) och att det snart kommer vara nästintill ett måste för organisationer att gå åt det hållet. Speciellt om du jobbar med mjukvaruutveckling av produkter som ska gå till en slutanvändare.

 

TITTA PÅ WEBINARET

tjänster prestanda film

Prenumerera för att ha koll på nyheter och events

Lär dig mer

Kolla in vårt bibliotek

Vi delar även med oss löpande hur du ska tackla dina utmaningar inom QA i form av guider, e-böcker och analyser bland annat. Vi hoppas att vi kan bidra med nya insikter och de hjälper dig framåt i ditt arbete.

TILL KUNSKAPSBIBLIOTEKET

Utbildningar

Vill du fördjupa dig?

Vi erbjuder utbildningar inom test och krav med allt från Utforskande Testmetodik och Testautomatisering samt seminarier för dig som jobbar med kvalitetssäkring och är nyfiken på att lära dig mer.

Med oss lär du dig det senaste och får hjälp att utveckla ditt kvalitetsarbete för framtiden.

SE ALLA UTBILDNINGAR

Våra senaste inlägg

Lästid: 4 min

3 verktyg för dina prestandatester

Läs mer
Lästid: 7 min

4 trender inom prestanda

De senaste 20 åren som jag har jobbat med prestandatester har området inte förändrats nämnvärt. Men...

Läs mer
Lästid: 5 min

Rekommenderade visualiseringar för olika målgrupper

Läs mer

TILL BLOGGEN