Seminarier och föreläsningar

Vi håller kontinuerligt öppna seminarier och inspirationsföreläsningar i Stockholm och Göteborg. Vi bjuder på erfarenhetsutbyte, inspiration och kunskap om det senaste inom kvalitetssäkring.

Nu har vi öppnat upp våra föreläsningar på plats igen och kommer framöver blanda online webinarier med events där vi fysiskt ses 😀 Här får du information om kommande presentationer och tidigare inspelade sändningar.

WEBINAR

Att jobba och leda i förändring

26 januari 2022 9.00-10.00

Vi lever i en tid då alla ska älska sitt jobb och vara passionerade, högpresterande medarbetare. Man ska älska förändringar idag, även om man inte ser dem som en förbättring. Ledare gör allt för att förklara hur bra förändringen är istället för att låta medarbetarna reagera - för att sedan agera utifrån det.

Vi har de senaste 200 åren gått från bonde-samhället, där alla jobbade hemma, till it-samhället, där alla jobbar hemma igen. Skillnaden är att en förändring som tog 5 år då, ska ta max 5 månader nu. På 70-talet flyttade folk från städerna, det kallades ”gröna vågen” och nu flyttar folk norrut för där finns framtidsjobben, naturen och billigare levnadskostnader. För några år sedan skrattade åt ”Millenials” då de sa att jobbet inte passar deras liv. Idag är det den rådande sanningen för många.

Vi vill plocka det bästa från pandemin och helst glömma det värsta- och så har det alltid varit. Men hur länge är det ”nya normala” det normala? Ska arbetsgivare göra exakt det medarbetarna önskar, för att behålla dem, eller ska de sätta ut en ny riktning? Hur ska den i så fall se ut?

Att skapa en förändringskultur på ett företag är att skapa en kultur där man är med och formar framtiden - inte bara anpassar sig efter den. Samma sak gäller den situation vi är i nu, efter pandemins värsta pik. Hur vill vi leva våra livSnarare än hur borde vi leva våra liv.

Vi bjuder på en föreläsning med mycket skratt och hög igenkänning om hur det  är att jobba och leda i ständig förändring.

Du kommer få höra Ronn prata om bland annat: 

  • Hur kommer framtiden arbetsplats se ut?
  • Är jobba hemma mycket svaret på allt - eller blir vi bara små atomer istället för molekyler då?
  • Hur skapar vi en 10/10-lösning mellan arbetsgivare och arbetstagare - istället för en 5/5-kompromiss?
  • Vilka verktyg är viktiga för hur man tar tag i dessa frågor?

 

Onsdag 26 Januari 9.00-10.00
Online

Anmäl dig via knappen här.
Vi ses!

ANMÄL DIG TILL FÖRELÄSNINGEN

Föreläsare

Ronn Elfors Lipsker

Ronn Elfors Lipsker

Ronn jobbar som rekryterare, lärare och föreläsare på ADDQ. Han har arbetat som ledare, både i privat och i offentlig sektor. De senaste 15 åren har han arbetat som konsult – och mest med förändringsprocesser. Han har stor erfarenhet av att ha hjälpt stora organisationer i deras förändringsarbeten bl.a. Folksam, Regeringskansliet, Posten, Coca-Cola och Västerås Stad. Han har mött över 2500 chefer som han tränat och utbildat i bl.a. konflikthantering och förändringsledning. Ronn föreläser ofta på konferenser och är en mycket uppskattad talare.

Inspelade webinars

Vi har tidigare arrangerat flera lyckade webinarier inom spännande områden som bland annat testautomatisering, continuous, agil testning, prestanda och förvaltning av gamla system.

Alla går att se on-demand här!

 

alla våra webinarier on-demand

tjänster prestanda film

Prenumerera för att ha koll på nyheter och events

ADDQ_HappyFeed098-1
Lär dig mer

Kolla in vårt bibliotek

Vi delar även med oss löpande hur du ska tackla dina utmaningar inom QA i form av guider, e-böcker och analyser bland annat. Vi hoppas att vi kan bidra med nya insikter och de hjälper dig framåt i ditt arbete.

TILL KUNSKAPSBIBLIOTEKET

Frukostseminarium 20200227 Göteborg
Utbildningar

Vill du fördjupa dig?

Vi erbjuder utbildningar inom test och krav med allt från Utforskande Testmetodik och Testautomatisering samt seminarier för dig som jobbar med kvalitetssäkring och är nyfiken på att lära dig mer.

Med oss lär du dig det senaste och får hjälp att utveckla ditt kvalitetsarbete för framtiden.

SE ALLA UTBILDNINGAR

Våra senaste inlägg

Kom igång med testverktyget Cypress
Lästid: 4 min

Kom igång med testverktyget Cypress

Läs mer
Så väljer du rätt QA verktyg
Lästid: 7 min

Så väljer du rätt QA verktyg

Läs mer
Ny VD och utökat affärserbjudande i Malmö
Lästid: 4 min

Ny VD och utökat affärserbjudande i Malmö

Läs mer

TILL BLOGGEN