Så hjälpte ADDQ Secureappbox med kvalitetssäkring i toppklass

Secureappbox jobbar inom data, information och it-säkerhet och hjälper företag att anpassa sig till och efterleva GDPR. Secureappbox jobbar både med produkter/tjänster och konsulter, men även utveckling i form av kundanpassade lösningar till företag. 
Secureappbox startade 2012 och befann sig då i ett spännande start up-stadie.
De kände ganska snabbt att de behövde hjälp med att kvalitetssäkra sina produkter, för att kunna garantera rätt kvalitet i varje leverans.

Jessica Jonsson jobbar som projektledare på Secureappbox och berättar att samarbetet med ADDQ har vuxit fram ur en relation som började med ett kort uppdrag.

- Vi letade efter någon som kunde matcha oss där vi befann oss när vi startade, vilket ADDQ gjorde. Det viktigaste för oss var att hitta någon som verkligen kunde hjälpa oss att lösa våra problem, men även att vi kunde ha ett långsiktigt samarbete, säger hon.

Jessica berättar också att det hela tiden har varit viktigt för Secureappbox att verkligen kunna garantera bra kvalitet och rätt funktionalitet eftersom de själva jobbar med just säkerhet. Eftersom Secureappbox själva har konsulter hos sina kunder jobbade de till en början med att låta sina egna konsulter testa varandras arbete.  

- Av erfarenhet vet vi att det inte är ett optimalt sätt att jobba på. Därför behövde vi hjälp av någon som kunde säkerställa både funktionalitet och säkerhet. Vi behövde helt enkelt någon med spetskompetens inom QA, säger hon. 

Tomas Helmfridsson har jobbat som testkonsult på ADDQ i snart 10 år, men har över 20 års erfarenhet av branschen. Idag sitter han på Secureappbox och har gjort det i nästan två år. Han jobbar dagligen med att kvalitetssäkra deras produkter, både när det kommer till olika testnivåer, funktionalitet och kvalitet. 

“Secureappbox behövde någon som kunde sätta en extra stämpel på deras produkter, vilket vi på ADDQ dagligen hjälper dem med”, säger han. 

Sammanfattning 

Vi på ADDQ skapar affärsnytta för våra kunder genom specialisttjänster inom kvalitetssäkring. Vi drivs av att hjälpa våra kunder att hitta rätt kvalitet i sina produkter, programvaror och system. När Secureappbox ville utöka vårt samarbete visste vi att vi kunde hjälpa dem att lösa några av sina utmaningar. 

Är du nyfiken på hur samarbetet har gått till? Och vad resultatet faktiskt blev?  Klicka på knappen.

SE FILMEN

Vi rekommenderar också