Ny VD och utökat affärserbjudande i Malmö

Nu satsar vi på att stärka vår verksamhet i Malmö för att kunna växa i regionen! I januari 2022 tillträder Anette Juul-Möller som ny VD i Malmö med uppdraget att driva och bygga vidare ADDQ i Malmöregionen. Anette tar även plats i ledningsgruppen för regionen och kommer bidra till ADDQs övergripande utveckling i koncernen.

Malmöverksamheten startades hösten 2019, då fyra av landets bästa säkerhetskonsulter inom sitt kompetensområde penetrationstest, gjorde gemensam sak med ADDQ och startade ett bolag med IT-säkerhet som nytt affärsområde i Malmö. Teamet har idag växt till sig och efterfrågan på bolagets tjänster ökar stadigt. Därför är det nu rätt tid att utöka och växa säkerhetsteamet samt addera och bygga upp affärsområdet QA & Test som är kärnan i ADDQs verksamhet. 

Med start i IT-konsultbranschen

Anette har en gedigen bakgrund från IT-konsultbranschen och när hon började sin karriär för över 20 år sedan var det just inom IT-säkerhet och Informationssäkerhet. Därefter etablerade hon en franchiseverksamhet i den tuffa konsumentmarknaden och axlade VD-posten som egenföretagare i över 10 år. Hon kom sedan tillbaka till IT-branschen som Säljansvarig och Service Delivery Manager inom IT-infrastruktur, Säker Datalagring och Cloud för att under de senaste 5 åren haft rollen som Sales & Business Manager i ett expansivt konsultbolag inom just Test, QA och Software Development. 

- Mitt intresse för IT-säkerhet har aldrig slocknat, tvärtom, och jag har lovat mig själv att någon gång komma tillbaka och få jobba med IT-säkerhet igen - nu kom en riktigt bra möjlighet och dessutom i kombination med Test/QA - jag är så redo att sätta i gång, berättar Anette Juul-Möller. 

ADDQ Malmö, men även branschen i övrigt i regionen, har en mycket spännande tid framför sig menar Anette. Vi ser en tydlig trend med ökad utsatthet och påverkan bland många företag. Cybersäkerheten får allt större betydelse och kräver stor satsning från företag som vill stå stadiga mot intrång och samtidigt skapa förutsättningar att öppna upp för digitala förändringar. Vi ser också att pandemin skapat ett ännu högre tempo på digitalisering av olika tjänster, vilket gör att efterfrågan av våra kompetenser inom QA & Test är väldigt hög och ser så ut att vara för en lång tid framöver, fortsätter Anette.

- Det känns fantastiskt att vi nu har Anette ombord och vi tror mycket på att hennes personlighet, bakgrund och kompets gör att hon är helt rätt person att, tillsammans med övriga gänget i Malmö, ta oss till nästa nivå i Öresundsregionen, säger Fredrik Abrahamsson, Regionchef för Göteborg och Malmö.

Varmt välkommen Anette!


Kontaktinformation

Fredrik Abrahamsson
Regionchef ADDQ Göteborg/Malmö och VD i Göteborg
Tfn: 0730-074 68 50
E-post: fredrik.abrahamsson@addq.se

Anette Juul-Möller
VD ADDQ i Malmö
Tfn: 0709-603 203
E-post: anette.juul-moller@addq.se