ADDQ utökar verksamheten med Penetrationstester och nytt kontor i Öresundsregionen!

Dataintrång ökar kraftigt och IT-brottslingar blir snabbare och snabbare på att upptäcka brister i system och applikationer. Detta i sin tur medför stora förluster för företag som drabbats av dataintrång, men detta går att förebygga genom att regelbundet utföra både interna och externa sårbarhetsanalyser/penetrationstester.

- Vi strävar alltid efter att skapa en värld som funkar och för att lyckas med det är det extra viktigt att få med alla delar av kvalitetssäkringsområdet. Informationssäkerhet och då framförallt pentester är något vi saknat i vårt utbud och med denna satsning täcker vi den luckan, säger Kennet Osbjer, Affärscoach på ADDQ

- Vi är väldigt glada att kunna erbjuda kompetens inom sårbarhetsanalyser och pentester. Något som många företag saknar eftersom IT-säkerhet inte är deras kärnverksamhet och vi kan gå in som oberoende part och stötta kunderna, fortsätter Fredrik Abrahamsson, Affärscoach ADDQ Göteborg och på nya kontoret i Malmö

Vi ser oss som ett företag som ligger i framkant inom kvalitetssäkring på den svenska marknaden och det är viktigt för oss att utvecklas för att kunna möta våra kunders behov. Målet är att kunna erbjuda expertkompetens för alla områden inom kvalitetssäkring och på så sätt kunna skapa en värld som fungerar.

Det nya verksamhetsområdet betyder att vi kompletterar vårt nuvarande utbud kompetensmässigt med 4 st experter som är på plats i september och att vi expanderar geografiskt med nytt kontor i Malmö. Ambitionen är att dubbla den styrkan under 2020.

Tjänsterna kommer även erbjudas på nationell nivå, bland annat på orter där vi redan finns idag, Stockholm och Göteborg.

Mer information om tjänsteerbjudandet för penetrationstester hittar du här .

För ytterligare frågor, vänligen kontakta:
Fredrik Abrahamsson, Affärscoach ADDQ Göteborg/Malmö, +46 730 746 850

Alla blogginlägg

Vi rekommenderar också