TEAM UX

UX handlar om att förstå målgruppen

Vi har ett extra gott öga till användarvänligheten och slutanvändarens behov! Vi hjälper våra kunder att skapa användar- och affärsnytta genom att förstå målgruppens beteenden och drivkrafter.

Som företag är det otroligt viktigt att kunna skapa bra användarupplevelser, sådant som gör att människor väljer att använda en produkt igen, eller komma tillbaka till ett ställe eller en affär igen och igen. Vi jobbar nära kunden och ser på UX som en kontinuerlig process. Att låta UX arbetet komma in så tidigt som möjligt skapar störst nytta.

Att trivas och skratta i varandras sällskap över en bit god mat ser vi också som en självklarhet! God kommunikation, engagemang och arbetsglädje…grunden till detta läggs genom att skapa personliga relationer inom teamet. Genom att bli sedd och genom att bekräfta andra!

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Vad är det bästa med ditt jobb?

"Jag får vara med att förändra vardagen för väldigt många människor på en global nivå." Maria Mårefors
170524_ADDQ-123 (kopia)
Med plats för hela dig

Respekt, öppenhet och nyfikenhet för olikheter

Vi tror inte på att stöpa människor i samma form. Vi styrs, hindras och drivs alla av olika saker. Även om vi brinner för samma saker. Vi vill skapa en värld som fungerar och för att göra det måste vi skapa förutsättningar för ett liv som fungerar.

För var och en av oss.

LÄS MER

ux teamet
Vår kompetens

UX experter

Våra UX-experter hjälper dig att utvärdera din tjänst utifrån ett användarvänlighetsperspektiv. De använder sig av teorier ifrån interaktionsdesign, användarpsykologi med mera för att utvärdera tjänsten, hur en slutkund kommer uppleva den och vilka styrkor och svagheter som finns i designen.

LÄS MER

Några av våra konsulter

linus lythell

Linus Lythell

UX-testare

Linus är en engagerad testare som brinner för utforskande testning, UX och användbarhet. Han är nyfiken, engegerad och resultatinriktad. Han trivs med att jobba i team och håller samarbete och kommunikation som de viktigaste aspekterna i teamets framgång.

peter hedren

Peter Hedrén

Kravanalytiker

Peter har över 25 års erfarenhet, med mer än 15 års av dessa år internationellt i globala roller som kravanalytiker, testledare och projektledare. Han har också stor vana att hålla presentationer på olika nivåer i organisationer.

maria rund nära

Maria Mårefors

UX-designer

Maria är en ambitiös person som alltid strävar efter att leverera mer än vad som förväntas. Hennes breda grund som industridesigner samt service och UX designer ger resultat av bästa kvalitet för alla parter.

TRÄFFA ALLA KONSULTER

Inspirerande läsning

Kom igång med testverktyget Cypress
Lästid: 4 min

Kom igång med testverktyget Cypress

Läs mer
Så väljer du rätt QA verktyg
Lästid: 7 min

Så väljer du rätt QA verktyg

Läs mer
Ny VD och utökat affärserbjudande i Malmö
Lästid: 4 min

Ny VD och utökat affärserbjudande i Malmö

Läs mer

TILL BLOGGEN