TEAM UX

UX handlar om att förstå målgruppen

Vi har ett extra gott öga till användarvänligheten och slutanvändarens behov! Vi hjälper våra kunder att skapa användar- och affärsnytta genom att förstå målgruppens beteenden och drivkrafter. 

Som företag är det otroligt viktigt att kunna skapa bra användarupplevelser, sådant som gör att människor väljer att använda en produkt igen, eller komma tillbaka till ett ställe eller en affär igen och igen. Vi jobbar nära kunden och ser på UX som en kontinuerlig process. Att låta UX arbetet komma in så tidigt som möjligt skapar störst nytta.

Att trivas och skratta i varandras sällskap över en bit god mat ser vi också som en självklarhet! God kommunikation, engagemang och arbetsglädje…grunden till detta läggs genom att skapa personliga relationer inom teamet. Genom att bli sedd och genom att bekräfta andra!

Ta en fika med oss

Vad är det bästa med ditt jobb?

"Jag får vara med att förändra vardagen för väldigt många människor på en global nivå." Maria Mårefors
Med plats för hela dig

Respekt, öppenhet och nyfikenhet för olikheter

Vi tror inte på att stöpa människor i samma form. Vi styrs, hindras och drivs alla av olika saker. Även om vi brinner för samma saker. Vi vill skapa en värld som fungerar och för att göra det måste vi skapa förutsättningar för ett liv som fungerar.

För var och en av oss.

LÄS MER

Lediga tjänster

Vi letar UX designers

Brinner du för att skapa bra användarupplevelser som gör nytta, med en stark designförmåga och intresse för de bakomliggande kundinsikterna, utmaningarna och målen som gör att användarupplevelsen du skapar blir relevant och träffsäker.

SE LEDIGA TJÄNSTER

Våra konsulter

Christian Djurberg-1

Christian Djurberg

UX-testare/testledare

Christians största intresse är utomhusaktiviteter samt nyteknik och innovation. Mer fysiska intressen är tvåhjulingar av alla slag.

peter hedren

Peter Hedrén

Kravanalytiker

Peter är en driven, kreativ och lyhörd person som lätt smälter in i nya miljöer samt har stor vana att arbeta med människor med olika bakgrund.

maria rund nära

Maria Mårefors

UX-designer

Maria är en ambitiös person som alltid strävar efter att leverera mer än vad som förväntas. VM-guld i bagaget gör Maria till en empatisk team-spelare.

SE ALLA KONSULTER

Inspirerande läsning

Lästid: 4 min

Varför behöver du en teststrategi?

Läs mer
Lästid: 6 min

Ladda ner vår nya guide: “Det här bör din teststrategi innehålla”

Läs mer
Lästid: 2 min

ADDQ omorganiserar med två tydliga autonoma regioner

Läs mer

TILL BLOGGEN