TEAM TEST

Ständigt lärande är en självklarhet

Vår expertis finns hela vägen från idé till färdig produkt. Med oss är du en del av ett adaptivt team som vill växa med marknaden. Vårt mål är att alltid leverera över kundens förväntningar. Vi är professionella och affärsdrivna men prestigelösa och stöttar varandra i alla lägen. Vi gillar olika personligheter och stil, så länge man kan tänka sig att ha roligt på jobbet.

I teamen samarbetar erfarna testare och testledare samt nyutexaminerade och juniora testare. Vi lär av varandra och välkomnar mångfald! En gemensam nämnare är att ingen av oss drar sig för att ifrågasätta och söka nya perspektiv. Vi ser ifrågasättande nyfikenhet som en viktig egenskap hos en testare. Vi förväntar oss att alla ser ständigt lärande som en självklarhet och att vår gemensamma kunskap är allas angelägenhet och styrka.

Om du som läser känner att du skulle passa in hos oss så ska du höra av dig. Du får då träffa chefen som bjuder på kaffe och berättar mer. Nej, vänta, vi har ju ingen chef. Men det är lugnt, någon i teamen träffar dig gärna.

Ta en fika med oss

Hur beskriver du ditt jobb för dina vänner?

"Som ett roligt renodlat testkonsultbolag med en intressant lönemodell." Niclas Edlund
Med plats för hela dig

Respekt, öppenhet och nyfikenhet för olikheter

Vi tror inte på att stöpa människor i samma form. Vi styrs, hindras och drivs alla av olika saker. Även om vi brinner för samma saker. Vi vill skapa en värld som fungerar och för att göra det måste vi skapa förutsättningar för ett liv som fungerar.

För var och en av oss.

LÄS MER

Vår kompetens

Vi leder och utvecklar testarbetet

Våra testledare och testare  hjälper till med planering och styrning av testarbetet utifrån vad som skapar mest verksamhetsnytta och affärsvärde utifrån kundens egna förutsättningar. Ett projekt genomgår många olika faser och detta påverkar även kvalitetsarbetet. Då är det viktigt att ha ett ledarskap och metoder som kan svara upp mot projektets många utmaningar.

LÄS MER

Våra konsulter

Niclas Edlund

Niclas Edlund

Testare

Som person är Niclas en social, nyfiken, noggrann och praktiskt lagd. Saker som intresserar Niclas lär han sig fort och grottar gärna in sig.

anne nordin chu

Anne Nordin Chu

Testanalytiker

Anne gillar att umgås med familj och vänner, resa för att få nya intryck, baka och laga mat (förbättra befintliga recept och skapa nya favoriter) och träna.

inger fredriksson

Inger Fredriksson

Testare

Inger är en nyfiken, positiv och social person. Hon har även ett starkt driv, ställer alltid upp och levererar alltid i tid. 

 

SE ALLA KONSULTER

Inspirerande läsning

Lästid: 4 min

Varför behöver du en teststrategi?

Läs mer
Lästid: 6 min

Ladda ner vår nya guide: “Det här bör din teststrategi innehålla”

Läs mer
Lästid: 2 min

ADDQ omorganiserar med två tydliga autonoma regioner

Läs mer

TILL BLOGGEN