TEAM TEST

Ständigt lärande är en självklarhet

Vår expertis finns hela vägen från idé till färdig produkt. Med oss är du en del av ett adaptivt team som vill växa med marknaden. Vårt mål är att alltid leverera över kundens förväntningar. Vi är professionella och affärsdrivna men prestigelösa och stöttar varandra i alla lägen. Vi gillar olika personligheter och stil, så länge man kan tänka sig att ha roligt på jobbet.

I teamen samarbetar erfarna testare och testledare samt nyutexaminerade och juniora testare. Vi lär av varandra och välkomnar mångfald! En gemensam nämnare är att ingen av oss drar sig för att ifrågasätta och söka nya perspektiv. Vi ser ifrågasättande nyfikenhet som en viktig egenskap hos en testare. Vi förväntar oss att alla ser ständigt lärande som en självklarhet och att vår gemensamma kunskap är allas angelägenhet och styrka.

Om du som läser känner att du skulle passa in hos oss så ska du höra av dig. Du får då träffa chefen som bjuder på kaffe och berättar mer. Nej, vänta, vi har ju ingen chef. Men det är lugnt, någon i teamen träffar dig gärna.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Hur beskriver du ditt jobb för dina vänner?

"Som ett roligt renodlat testkonsultbolag med en intressant lönemodell." Niclas Edlund
AddQ_Prolore-73 (kopia)
Med plats för hela dig

Respekt, öppenhet och nyfikenhet för olikheter

Vi tror inte på att stöpa människor i samma form. Vi styrs, hindras och drivs alla av olika saker. Även om vi brinner för samma saker. Vi vill skapa en värld som fungerar och för att göra det måste vi skapa förutsättningar för ett liv som fungerar.

För var och en av oss.

LÄS MER

AddQ_Prolore-84 (kopia)-1
Vår kompetens

Vi leder och utvecklar testarbetet

Våra testledare och testare  hjälper till med planering och styrning av testarbetet utifrån vad som skapar mest verksamhetsnytta och affärsvärde utifrån kundens egna förutsättningar. Ett projekt genomgår många olika faser och detta påverkar även kvalitetsarbetet. Då är det viktigt att ha ett ledarskap och metoder som kan svara upp mot projektets många utmaningar.

LÄS MER

Några av våra konsulter

radovan milonjic

Radovan Milonjic

Teknisk Testare

Radovan är en kommunikativ och glad person med lång erfarenhet från finans och försäkring. Han har även jobbat som agil testare med exploratory testing och varit med i förändringsresan från vattenfall till agilt arbetssätt. 

anne nordin chu

Anne Nordin Chu

Testanalytiker

Anne har bland annat haft roller som testanalytiker, testledare och business analyst inom dataanalys och värdepapper. Hon är en positiv och driven problemlösare som vill uppnå resultat genom kommunikation och förbättringar.

 

liz breidenskog lohse

Liz Breidenskog Lohse

Testare

Liz har en gedigen kompetens inom test och kvalitetssäkring med erfarenhet av utforskande tester och SCRUM och är certifierad scrum master. Hon har ett lättsamt sätt och trivs att jobba i team med andra människor och skapa nya kontakter.

 

TRÄFFA ALLA KONSULTER

Inspirerande läsning

Kom igång med testverktyget Cypress
Lästid: 4 min

Kom igång med testverktyget Cypress

Läs mer
Så väljer du rätt QA verktyg
Lästid: 7 min

Så väljer du rätt QA verktyg

Läs mer
Ny VD och utökat affärserbjudande i Malmö
Lästid: 4 min

Ny VD och utökat affärserbjudande i Malmö

Läs mer

TILL BLOGGEN