TEAM SÄKERHET

Ett skratt förlänger livet

Ingen är fullärd eller komplett inom vårt affärsområde då nya sårbarheter väntar runt hörnet.

Detta är en av de bättre delarna med yrket, ingen dag är den andra lik och ett konstant lärande för att hålla sig ajour med det som händer runt om i världen.

Vi bryr oss om säkerhet och önskar lära ut till de i vår omgivning, kollega som kund. Vi i teamet tror stenhårt på att vi är starkare tillsammans och att en arbetsplats utan humor inte är värd att arbeta på. Vi letar alltid efter fler drivna kollegor som delar vårt intresse inom InfoSec och önskar utmana gränserna inom hacking, på ett lagligt vis!

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Vad är det bästa med ditt jobb?

"I love penetration testing and I love finding security loopholes. Doing this alongside your friends is a dream come true. " Danut Niculae
fjall-resa
Med plats för hela dig

Respekt, öppenhet och nyfikenhet för olikheter

Vi tror inte på att stöpa människor i samma form. Vi styrs, hindras och drivs alla av olika saker. Även om vi brinner för samma saker. Vi vill skapa en värld som fungerar och för att göra det måste vi skapa förutsättningar för ett liv som fungerar.

För var och en av oss.

LÄS MER

tjänster pentest 2
Vår kompetens

Erfarenhet från komplexa miljöer

Våra konsulter har flera års erfarenhet av att utföra penetrationstester och säkerhetsanalyser i både stora och komplexa miljöer inom flertalet olika sektorer över hela världen. Vi arbetar nära våra kunder för att skapa en bra förståelse för deras verksamhet, möjliga hot samt mål med testerna. Allt för att säkerställa att önskemål och förväntningar uppfylls.

LÄS MER

Några av våra konsulter

Danut Niculae-1

Danut Niculae

Säkerhetstestare

Danut har erfarenhet från många olika typer av uppdrag, allt från nätverksbedömning och applikationer till kodgranskning och reverse engineering. Han gillar att utmana det som man hävdar är ogenomträngligt.

Jesse Watson ADDQ

Jesse Watson

Säkerhetstestare

Jesse gillar nya utmaningar och har alltid lärande och utveckling som mål. Han har erfarenhet från olika projekt med högt tempo och har lätt att jonglera flera samtidiga arbetsuppgifter. Han är en avslappnad person som har en lugnande effekt i teamet.

Jon Jezierski ADDQ

Jon Jezierski

Säkerhetstestare

Jon är en driven, inkluderande och passionerad IT-säkerhetsspecialist som alltid har ett leende på läpparna. Under åren har han hunnit verkat inom de flesta sektorer och är en van presentatör för både små som stora grupper.

TRÄFFA ALLA KONSULTER

Inspirerande läsning

Kom igång med testverktyget Cypress
Lästid: 4 min

Kom igång med testverktyget Cypress

Läs mer
Så väljer du rätt QA verktyg
Lästid: 7 min

Så väljer du rätt QA verktyg

Läs mer
Ny VD och utökat affärserbjudande i Malmö
Lästid: 4 min

Ny VD och utökat affärserbjudande i Malmö

Läs mer

TILL BLOGGEN