TEAM SÄKERHET

Ett skratt förlänger livet

Ingen är fullärd eller komplett inom vårt affärsområde då nya sårbarheter väntar runt hörnet.

Detta är en av de bättre delarna med yrket, ingen dag är den andra lik och ett konstant lärande för att hålla sig ajour med det som händer runt om i världen.

Vi bryr oss om säkerhet och önskar lära ut till de i vår omgivning, kollega som kund. Vi i teamet tror stenhårt på att vi är starkare tillsammans och att en arbetsplats utan humor inte är värd att arbeta på. Vi letar alltid efter fler drivna kollegor som delar vårt intresse inom InfoSec och önskar utmana gränserna inom hacking, på ett lagligt vis!

Ta en fika med oss

Vad är det bästa med ditt jobb?

"I love penetration testing and I love finding security loopholes. Doing this alongside your friends is a dream come true. " Danut Niculae
Med plats för hela dig

Respekt, öppenhet och nyfikenhet för olikheter

Vi tror inte på att stöpa människor i samma form. Vi styrs, hindras och drivs alla av olika saker. Även om vi brinner för samma saker. Vi vill skapa en värld som fungerar och för att göra det måste vi skapa förutsättningar för ett liv som fungerar.

För var och en av oss.

LÄS MER

Vår kompetens

Erfarenhet från komplexa miljöer

Våra konsulter har flera års erfarenhet av att utföra penetrationstester och säkerhetsanalyser i både stora och komplexa miljöer inom flertalet olika sektorer över hela världen. Vi arbetar nära våra kunder för att skapa en bra förståelse för deras verksamhet, möjliga hot samt mål med testerna. Allt för att säkerställa att önskemål och förväntningar uppfylls.

LÄS MER

Våra konsulter

Danut Niculae

Danut Niculae

Säkerhetstestare

Jesse Watson ADDQ

Jesse Watson

Säkerhetstestare

Jon Jezierski ADDQ

Jon Jezierski

Säkerhetstestare

SE ALLA KONSULTER

Inspirerande läsning

Lästid: 6 min

To Platform or Not to Platform

Läs mer
Lästid: 6 min

Five tips for describing what you do as a tester

Läs mer
Lästid: 7 min

How to understand what others (really) understand?

Läs mer

TILL BLOGGEN