TEAM LEDNING & COCHNING

Bred och djup kunskap inom förändring

I tider där krav på tillgänglighet, kvalitét och förändringstakt kontinuerligt ökar gäller det att hänga med. Det kan handla om time-to-market, organisatoriska och kulturella förändringar eller kompetenslyft inom ett specifikt område. Teamen jobbar enligt devisen ”Vi jobbar lean, vi jobbar agilt, vi jobbar med ständiga förbättringar”. Vi är konsulter med både bred och djup kompetens och erfarenhet av att hjälpa kunder komma vidare i sin förändringsresa kopplat till förbättring inom test, automation, process och lärande.

Vår kompetens sträcker sig från att verka inom Continuous Integration- och Continuous Delivery-sammanhang till testledning och ledning av QA-team. Kulturen i teamet är hjälpsam och vi ställer upp för varandra när någon behöver råd eller tips kopplat till sitt uppdrag eller vilken kompetensutvecklingsinriktning som är rätt. Strukturerat hjälper vi varandra genom kompetensnätverk, erfarenhetsutbyte och workshops kring frågor som ligger inom ramen för teamets domän, t.ex. SAFe, QA Coachning, automatisering eller hur en kund ska organisera sina testaktiviteter.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Hur har du utvecklats på ADDQ?

"Mycket samarbeten med likasinnade där vi samlas, hackar, utbyter idéer, testar på nytt, misslyckas och lyckas tillsammans." Mats Eriksson
Creative-thinking-and-lots-of-ideas-went-down-in-todays-meeting-991042416_2124x1417
Vår kompetens

Testledare och QA coacher

Våra testledare hjälper er med planering och styrning av testarbetet utifrån vad som skapar mest verksamhetsnytta och affärsvärde utifrån era egna förutsättningar. Ett projekt genomgår många olika faser och detta påverkar även kvalitetsarbetet. Då är det viktigt att ha ett ledarskap och metoder som kan svara upp mot projektets många utmaningar.

LÄS MER

AddQ_Prolore-73 (kopia)
Med plats för hela dig

Respekt, öppenhet och nyfikenhet för olikheter

Vi tror inte på att stöpa människor i samma form. Vi styrs, hindras och drivs alla av olika saker. Även om vi brinner för samma saker. Vi vill skapa en värld som fungerar och för att göra det måste vi skapa förutsättningar för ett liv som fungerar.

För var och en av oss.

LÄS MER

Några av våra konsulter

mårten aronsson

Mårten Aronsson

Testledare

Mårten är en erfaren ledare och verksamhetsutvecklare inom systemutveckling och förvaltning. Hans tyngdpunkt ligger inom testledning och kvalitetssäkring och han trivs bäst i ett nära samarbete med kunder och kollegor.

Emanuel Ramsell

Emanuel Ramsell

Agil coach

Emanuel är strukturerad, analytisk och letar alltid möjligheter till förbättringar och att lära sig nya saker. Han har lång erfarenhet av att arbeta med högpresterande agila team i systemutvecklingsprojekt som utvecklare, QA och som Agil coach.

 

emma_skoog

Emma Skoog

Testledare

Emma är senior testledare, testdesigner och testare med de utmärkande egenskaperna att vara lugn och metodisk med ett mycket stort fokus på målet. Hon har förmågan att få människor att trivas omkring henne och skapa lagkänsla för att gemensamt nå uppsatta mål.

TRÄFFA ALLA KONSULTER

Inspirerande läsning

Kom igång med testverktyget Cypress
Lästid: 4 min

Kom igång med testverktyget Cypress

Läs mer
Så väljer du rätt QA verktyg
Lästid: 7 min

Så väljer du rätt QA verktyg

Läs mer
Ny VD och utökat affärserbjudande i Malmö
Lästid: 4 min

Ny VD och utökat affärserbjudande i Malmö

Läs mer

TILL BLOGGEN