TEAM LEDNING & COCHNING

Bred och djup kunskap inom förändring

I tider där krav på tillgänglighet, kvalitét och förändringstakt kontinuerligt ökar gäller det att hänga med. Det kan handla om time-to-market, organisatoriska och kulturella förändringar eller kompetenslyft inom ett specifikt område. Teamen jobbar enligt devisen ”Vi jobbar lean, vi jobbar agilt, vi jobbar med ständiga förbättringar”. Vi är konsulter med både bred och djup kompetens och erfarenhet av att hjälpa kunder komma vidare i sin förändringsresa kopplat till förbättring inom test, automation, process och lärande.

Vår kompetens sträcker sig från att verka inom Continuous Integration- och Continuous Delivery-sammanhang till testledning och ledning av QA-team. Kulturen i teamet är hjälpsam och vi ställer upp för varandra när någon behöver råd eller tips kopplat till sitt uppdrag eller vilken kompetensutvecklingsinriktning som är rätt. Strukturerat hjälper vi varandra genom kompetensnätverk, erfarenhetsutbyte och workshops kring frågor som ligger inom ramen för teamets domän, t.ex. SAFe, QA Coachning, automatisering eller hur en kund ska organisera sina testaktiviteter.

Ta en fika med oss

Hur har du utvecklats på ADDQ?

"Mycket samarbeten med likasinnade där vi samlas, hackar, utbyter idéer, testar på nytt, misslyckas och lyckas tillsammans." Mats Eriksson
Vår kompetens

Testledare och QA coacher

Våra testledare hjälper er med planering och styrning av testarbetet utifrån vad som skapar mest verksamhetsnytta och affärsvärde utifrån era egna förutsättningar. Ett projekt genomgår många olika faser och detta påverkar även kvalitetsarbetet. Då är det viktigt att ha ett ledarskap och metoder som kan svara upp mot projektets många utmaningar.

LÄS MER

Med plats för hela dig

Respekt, öppenhet och nyfikenhet för olikheter

Vi tror inte på att stöpa människor i samma form. Vi styrs, hindras och drivs alla av olika saker. Även om vi brinner för samma saker. Vi vill skapa en värld som fungerar och för att göra det måste vi skapa förutsättningar för ett liv som fungerar.

För var och en av oss.

LÄS MER

Våra konsulter

mårten aronsson

Mårten Aronsson

Testledare

Som person är Mårten analytisk, fokuserad och social. Han trivs bäst i ett nära samarbete med kunder och kollegor.

helena rosshagen

Helena Rosshagen

Teststrateg/QA coach

Helena är positiv och väldigt drivande till sin natur. Det i kombination med hennes långa erfarenhet och kunskap gör det att hon lätt får med sig teamet.

emma_skoog

Emma Skoog

Testledare

Emma är engagerad, entusiastisk och positiv. Hon har förmågan att få människor att trivas skapa lagkänsla för att gemensamt nå uppsatta mål.

SE ALLA KONSULTER

Inspirerande läsning

Lästid: 4 min

Varför behöver du en teststrategi?

Läs mer
Lästid: 6 min

Ladda ner vår nya guide: “Det här bör din teststrategi innehålla”

Läs mer
Lästid: 2 min

ADDQ omorganiserar med två tydliga autonoma regioner

Läs mer

TILL BLOGGEN