TEAM KRAV

Målet är att vara branschledande

Brinner du också för att behovet och kraven verkligen förstås och att vi tar fram produkten som kunden behöver? Oavsett om det är nyutveckling, förvaltning eller upphandling måste verksamhetens mål och behov omvandlas till faktiska systemkrav. Kraven i sin tur måste detaljeras och planeras så de är möjliga att förstå och testas. Och systemet måste implementeras och skapa nytta. Vi hjälper till med alla dessa steg!

Vi är verksamma inom allt från lagkrav och offentlig upphandling till app- och produktutveckling och vår gemensamma nämnare är vårt driv att utveckla den verksamhet vi arbetar i – både internt på ADDQ och i våra uppdrag. Och vi har roller som bland annat kravanalytiker, UX-designer, produktägare och agila coacher.

Alla våra konsulter har ett ben i verksamheten och ett ben i utvecklingsteamet. Genom att arbeta verksamhetsnära  bidrar vi till att strukturera våra kunders arbete. Detta leder till en ökad produkt- och tjänstekvalitet och en bättre användarupplevelse.

Vi har som mål att vara branschledade inom vårt område genom att främja kompetensutvecklingen tillsammans med våra kunder. Hos oss trivs man om man vill vara med i ett team där man engagerar sig i varandra, i verksamhetsutveckling och delar med sig av sin kunskap och erfarenhet.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Vad krävs det för att lyckas på ADDQ?

"Att man är nyfiken, anpassningsbar och gillar utmaningar" Ingela Strandh
team-sales-business-meeting_4460x4460-1
Lediga tjänster

Vi letar efter kravanalytiker

Du förstår verksamhetens behov och har förmåga att se till affärsnyttan hos våra kunder. Du kan omsätta behoven till en lösning realiserad med IT i en organisation. Som konsult hos våra kunder är det viktigt att du är en “doer” som ser till att saker och ting blir gjorda.

ROLLER VI SÖKER

tjänster ux 3
Vår kompetens

Vi hjälper till med utmaningar

Vi samlar in, analyserar, planerar och leder kravarbetet. Våra experter utgår från den verklighet kunden verkar i och hjälper dem att möta de utmaningar som deras företag och målgrupper står inför. Vi guidar dem genom förändringsarbetet mot effektivare kvalitetssäkring för rätt kvalitet och maximal affärsnytta.

LÄS MER

Några av våra konsulter

Andreas Runn Hillbom

Andreas Runn Hillbom

Kravanalytiker

Andreas är en lyhörd kravanalytiker med lång erfarenhet av kravarbete i olika former. Han drivs av att arbeta med uppdrag som är prioriterade och ger märkbar nytta och då allra helst i nära samarbete med verksamhetsexperter och användare.

Zixin Zhang

Zixin Zhang

Product Owner

Zixin är en passionerad och drivande ingenjör med erfarenhet från forskning inom telekommunikation till ledning inom produktutveckling för fordonsbranschen. Hon har mycket god kunskap i hur både ledarskap och lagarbete bör anpassas till skillnader i ett teams kulturellt relaterade uttrycksformer.

Max rund

Max Hjälm

Kravanalytiker

Max är en nyfiken och lyhörd kravanalytiker med flera års erfarenhet av att arbeta med krav, kravledning, leverantörsstyrning och som Scrum Master inom SAFe och den agila världen. Han är utåtriktad och social och har ett stort intresse för människor och kommunikation.

TRÄFFA ALLA KONSULTER

Inspirerande läsning

Kom igång med testverktyget Cypress
Lästid: 4 min

Kom igång med testverktyget Cypress

Läs mer
Så väljer du rätt QA verktyg
Lästid: 7 min

Så väljer du rätt QA verktyg

Läs mer
Ny VD och utökat affärserbjudande i Malmö
Lästid: 4 min

Ny VD och utökat affärserbjudande i Malmö

Läs mer

TILL BLOGGEN