TEAM KRAV

Målet är att vara branschledande

Brinner du också för att behovet och kraven verkligen förstås och att vi tar fram produkten som kunden behöver? Oavsett om det är nyutveckling, förvaltning eller upphandling måste verksamhetens mål och behov omvandlas till faktiska systemkrav. Kraven i sin tur måste detaljeras och planeras så de är möjliga att förstå och testas. Och systemet måste implementeras och skapa nytta. Vi hjälper till med alla dessa steg!

Vi är verksamma inom allt från lagkrav och offentlig upphandling till app- och produktutveckling och vår gemensamma nämnare är vårt driv att utveckla den verksamhet vi arbetar i – både internt på ADDQ och i våra uppdrag. Och vi har roller som bland annat kravanalytiker, UX-designer, produktägare och agila coacher.

Alla våra konsulter har ett ben i verksamheten och ett ben i utvecklingsteamet. Genom att arbeta verksamhetsnära  bidrar vi till att strukturera våra kunders arbete. Detta leder till en ökad produkt- och tjänstekvalitet och en bättre användarupplevelse.

Vi har som mål att vara branschledade inom vårt område genom att främja kompetensutvecklingen tillsammans med våra kunder. Hos oss trivs man om man vill vara med i ett team där man engagerar sig i varandra, i verksamhetsutveckling och delar med sig av sin kunskap och erfarenhet.

Ta en fika med oss

Vad krävs det för att lyckas på ADDQ?

"Att man är nyfiken, anpassningsbar och gillar utmaningar" Ingela Strandh
Lediga tjänster

Vi letar efter kravanalytiker

Du förstår verksamhetens behov och har förmåga att se till affärsnyttan hos våra kunder. Du kan omsätta behoven till en lösning realiserad med IT i en organisation. Som konsult hos våra kunder är det viktigt att du är en “doer” som ser till att saker och ting blir gjorda.

SE LEDIGA TJÄNSTER

Vår kompetens

Vi hjälper till med utmaningar

Vi samlar in, analyserar, planerar och leder kravarbetet. Våra experter utgår från den verklighet kunden verkar i och hjälper dem att möta de utmaningar som deras företag och målgrupper står inför. Vi guidar dem genom förändringsarbetet mot effektivare kvalitetssäkring för rätt kvalitet och maximal affärsnytta.

LÄS MER

Våra konsulter

carolina kullbo

Carolina Kullbo

Product Owner

Carolina är som person lugn, strukturerad och drivande vilket kommer väl till pass som ledare för barngymnastik. Hon gillar även utmaningar vilket är bra för husbygge.

Andreas Runn Hillbom

Andreas Runn Hillbom

Kravanalytiker

Andreas är nyfiken och har en förmåga att passa ihop med de flesta människor vilket leder till gott samarbete.

Lottis Rosin

Lottis Rosin

Kravanalytiker

Lottis är som person lugn och prestigelös men driven och är van att hantera intressenter och team och få dem att bidra effektivt.

SE ALLA KONSULTER

Inspirerande läsning

Lästid: 4 min

Varför behöver du en teststrategi?

Läs mer
Lästid: 6 min

Ladda ner vår nya guide: “Det här bör din teststrategi innehålla”

Läs mer
Lästid: 2 min

ADDQ omorganiserar med två tydliga autonoma regioner

Läs mer

TILL BLOGGEN