TEAM CONTINUOUS

Vi tror på kontinuerliga leveranser

Alla i ett team är direkt eller indirekt delaktiga till kvalitén i dess leverabler, så vi tror på assisterande QA i teamen. Som stöttar och bygger teamets ansvarskänsla och delaktighet i hela kvalitétsarbetet.

Alla studier pekar på att flera parallella spår sänker kvalité och produktivitet. Därför tror vi på att annullera så många ledtider som möjligt i utvecklingsprocessen just för att simplifiera komplexa problem och göra klart hela vägen, en sak i taget.

Vi tror på kontinuerliga leveranser, med fungerande mjukvara hela vägen ut i produktion varje dag. Det är vad kontiunerliga praktiseringar kan ge oss, och det är vad vi vill hjälpa våra kunder att uppnå. Det handlar inte bara om teknik utan hela teamets attityd till kvalitet.

Vi tror på automatisering som sker på varje kodpush, med feedback till teamet omedelbart. Vi förespråkar inte bara testautomatisering utan även automatisering av byggen, miljöer och datadriven återkoppling från användaren.

Vi arbetar med Continuous QA vilket är en samling vedertagna principer vars syfte ger oss möjligheten att ta pulsen på systemet i realtid.

Ta en fika med oss

Varför valde du ADDQ?

"Under rekryteringsprocessen upptäckte jag att det uppenbarligen är skillnad på konsultbolag och det var mycket som var spännande och lockande med ADDQ." Martin Wrangenby
Lediga tjänster

Vi söker fler som vill jobba continuous

I det ADDQ-interna "Team Continuous" har vi olika profiler och kompetenser som samlas runt ett genuint intresse för kontinuerliga arbetsprocesser som CI, CD nyanserat med en DevOps-kultur. Vi anser att Continuous QA är så mycket mer än förebyggande arbete, test och automatisering.

SE LEDIGA TJÄNSTER

Med plats för hela dig

Respekt, öppenhet och nyfikenhet för olikheter

Vi tror inte på att stöpa människor i samma form. Vi styrs, hindras och drivs alla av olika saker. Även om vi brinner för samma saker. Vi vill skapa en värld som fungerar och för att göra det måste vi skapa förutsättningar för ett liv som fungerar.

För var och en av oss.

LÄS MER

Våra konsulter

amanda johansson

Amanda Johansson

Continuous QA

Amanda ser till att alltid hålla sig i framkant med vad som händer inom test och deltar aktivt i test communitys. Fritiden spenderas helst i stallet men även med träning och resor.

viktor lazslo

Viktor Lazslo

Teststrateg

Viktor har god förmåga att föra dialog med enskilda personer och grupper. Han är kreativ, engagerad och lösningsfokuserad på ett prestigelöst sätt.

tomas helmfridsson

Tomas Helmfridsson

Testanalytiker

Tomas är en positiv person, skapar lätt förtroende, är uthållig och levererar alltid mervärde. Han brinner för testautomatisering och är grym på pingis.

SE ALLA KONSULTER

Webinar om kontinuerlig transformation

Här kan du ta del av vårt webinar där Viktor pratar om det kontinuerliga arbetssättet som inkluderar CI, CD och CQA (Continuous Quality Assurance) och att det snart kommer vara nästintill ett måste för organisationer att gå åt det hållet. Speciellt om du jobbar med mjukvaruutveckling av produkter som ska gå till en slutanvändare.

TITTA PÅ WEBINARET

Inspirerande läsning

Lästid: 4 min

Varför behöver du en teststrategi?

Läs mer
Lästid: 6 min

Ladda ner vår nya guide: “Det här bör din teststrategi innehålla”

Läs mer
Lästid: 2 min

ADDQ omorganiserar med två tydliga autonoma regioner

Läs mer