TEAM CONTINUOUS

Vi tror på kontinuerliga leveranser

Alla i ett team är direkt eller indirekt delaktiga till kvalitén i dess leverabler, så vi tror på assisterande QA i teamen. Som stöttar och bygger teamets ansvarskänsla och delaktighet i hela kvalitétsarbetet.

Alla studier pekar på att flera parallella spår sänker kvalité och produktivitet. Därför tror vi på att annullera så många ledtider som möjligt i utvecklingsprocessen just för att simplifiera komplexa problem och göra klart hela vägen, en sak i taget.

Vi tror på kontinuerliga leveranser, med fungerande mjukvara hela vägen ut i produktion varje dag. Det är vad kontiunerliga praktiseringar kan ge oss, och det är vad vi vill hjälpa våra kunder att uppnå. Det handlar inte bara om teknik utan hela teamets attityd till kvalitet.

Vi tror på automatisering som sker på varje kodpush, med feedback till teamet omedelbart. Vi förespråkar inte bara testautomatisering utan även automatisering av byggen, miljöer och datadriven återkoppling från användaren.

Vi arbetar med Continuous QA vilket är en samling vedertagna principer vars syfte ger oss möjligheten att ta pulsen på systemet i realtid.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Varför valde du ADDQ?

"Under rekryteringsprocessen upptäckte jag att det uppenbarligen är skillnad på konsultbolag och det var mycket som var spännande och lockande med ADDQ." Martin Wrangenby
Tianmen-Mountain-636737434_2003x1501
Lediga tjänster

Vi söker fler som vill jobba continuous

I det ADDQ-interna "Team Continuous" har vi olika profiler och kompetenser som samlas runt ett genuint intresse för kontinuerliga arbetsprocesser som CI, CD nyanserat med en DevOps-kultur. Vi anser att Continuous QA är så mycket mer än förebyggande arbete, test och automatisering.

ROLLER VI SÖKER

IMG_3734 (kopia)
Med plats för hela dig

Respekt, öppenhet och nyfikenhet för olikheter

Vi tror inte på att stöpa människor i samma form. Vi styrs, hindras och drivs alla av olika saker. Även om vi brinner för samma saker. Vi vill skapa en värld som fungerar och för att göra det måste vi skapa förutsättningar för ett liv som fungerar.

För var och en av oss.

LÄS MER

Några av våra konsulter

amanda johansson

Amanda Johansson

Continuous QA

Amanda har stor erfarenhet att förbättra processen och anpassa test till den aktuella situationen och då med fokus på CI/CD processen och automatiseringen. Hon arbetar alltid med ett starkt målfokus och är bra på att prioritera.

martin wrangenby

Martin Wrangenby

Continuous QA

Martin är en social, driven och målinriktad testkonsult som gillar smarta lösningar och han trivs väldigt bra i korsfunktionella team med tät kommunikation och korta feedbackloopar mellan test och utveckling.

tomas helmfridsson

Tomas Helmfridsson

Testanalytiker

Tomas är en positiv person med magnifika testkunskaper inom både testteknik och testmetoder. Han har en teknisk och analytisk bakgrund som civilingenjör och har jobbat inom flera branscher.

TRÄFFA ALLA KONSULTER

Webinar om kontinuerlig transformation

Här kan du ta del av vårt webinar där Viktor pratar om det kontinuerliga arbetssättet som inkluderar CI, CD och CQA (Continuous Quality Assurance) och att det snart kommer vara nästintill ett måste för organisationer att gå åt det hållet. Speciellt om du jobbar med mjukvaruutveckling av produkter som ska gå till en slutanvändare.

TITTA PÅ WEBINARET

Inspirerande läsning

Kom igång med testverktyget Cypress
Lästid: 4 min

Kom igång med testverktyget Cypress

Läs mer
Så väljer du rätt QA verktyg
Lästid: 7 min

Så väljer du rätt QA verktyg

Läs mer
Ny VD och utökat affärserbjudande i Malmö
Lästid: 4 min

Ny VD och utökat affärserbjudande i Malmö

Läs mer