TEAM AUTOMATION

Vi brinner för automatisering

Vi är teamet med det djupa teknikintresset. Vi kan kod och API:er. Vi känner till utmaningarna i att få system att prata med varandra. Framförallt brinner vi för testautomatisering och för att effektivisera det dagliga testarbetet. Att ta bort de onödiga manuella momenten. Att ständigt göra saker lite bättre.

Vi har alltid som mål att involvera och coacha övriga i utvecklingsteamet på uppdraget i testning och kvalitetsarbetet. De automatiska testerna ska ägas av hela teamet och gärna tas fram i samarbete med utvecklarna. Först då får man fram den fulla nyttan av automattester och dessa får en livslängd som sträcker sig förbi konsultuppdraget.

Vi lär oss av varandra, och delar med oss av våra erfarenheter, för att tillsammans hänga med i den senaste teknikutvecklingen. Vi labbar tillsammans och utmanar våra kollegor. Det är så vi växer. Som individer och som team.

Ta en fika med oss

Vad är det bästa med ditt jobb?

"Nätverket som kommer på köpet med alla kollegor. Det finns allt någon som kan dela med sig av tips, tankar och erfarenheter som man kan lära sig av." Sanna Huhta
Lediga tjänster

Vi söker efter Tekniska testare

Har du teknikintresse och förstår logiska samband mellan IT-system samt har förmåga att se till affärsnyttan hos våra kunder. Som konsult hos våra kunder är det viktigt att du är en “doer” som ser till att saker och ting blir gjorda. Vi arbetar kontinuerligt för att upptäcka och förverkliga nya metoder och tekniker och den enskildes kreativitet och bidrag är högt värderat.

SE LEDIGA TJÄNSTER

Vår kompetens

Vi kan testautomatisering

Våra experter på testautomatisering har arbetat i många olika typer av projekt, med olika processer och metoder för systemutveckling. Vi är inte heller beroende av vissa språk eller verktyg utan anpassar lösningar efter miljö, situation och behov. Att ett testautomatiseringsprojekt är väldokumenterat samt lätt att förstå och underhålla är en självklarhet.

LÄS MER

Våra konsulter

Saif Alhindosh

Saif Alhindosh

Testautomatiserare

Saif är full av energi och gillar att alltid ta sig an nya utmaningar. Han trivs bra i högt tempo och hittar alltid en lösning till de problem han möter.

Raheleh Dashtestani

Raheleh Dashtestani

Testautomatiserare

Raheleh är glad över att hon valde en teknisk linje för hon trivs bra med att koda och hennes största intresse numera är programmering.

mats eriksson

Mats Eriksson

QA-strateg/Testautomatiserare

Mats en väldigt social, ödmjuk och lyhörd person vilket gör honom till en uppskattad kollega och lagspelare.

SE ALLA KONSULTER

Inspirerande läsning

Lästid: 4 min

Varför behöver du en teststrategi?

Läs mer
Lästid: 6 min

Ladda ner vår nya guide: “Det här bör din teststrategi innehålla”

Läs mer
Lästid: 2 min

ADDQ omorganiserar med två tydliga autonoma regioner

Läs mer

TILL BLOGGEN