TEAM AUTOMATION

Vi brinner för automatisering

Vi är teamet med det djupa teknikintresset. Vi kan kod och API:er. Vi känner till utmaningarna i att få system att prata med varandra. Framförallt brinner vi för testautomatisering och för att effektivisera det dagliga testarbetet. Att ta bort de onödiga manuella momenten. Att ständigt göra saker lite bättre.

Vi har alltid som mål att involvera och coacha övriga i utvecklingsteamet på uppdraget i testning och kvalitetsarbetet. De automatiska testerna ska ägas av hela teamet och gärna tas fram i samarbete med utvecklarna. Först då får man fram den fulla nyttan av automattester och dessa får en livslängd som sträcker sig förbi konsultuppdraget.

Vi lär oss av varandra, och delar med oss av våra erfarenheter, för att tillsammans hänga med i den senaste teknikutvecklingen. Vi labbar tillsammans och utmanar våra kollegor. Det är så vi växer. Som individer och som team.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Vad är det bästa med ditt jobb?

"Nätverket som kommer på köpet med alla kollegor. Det finns allt någon som kan dela med sig av tips, tankar och erfarenheter som man kan lära sig av." Sanna Huhta
code-2620118_1920
Lediga tjänster

Vi söker efter Tekniska testare

Har du teknikintresse och förstår logiska samband mellan IT-system samt har förmåga att se till affärsnyttan hos våra kunder. Som konsult hos våra kunder är det viktigt att du är en “doer” som ser till att saker och ting blir gjorda. Vi arbetar kontinuerligt för att upptäcka och förverkliga nya metoder och tekniker och den enskildes kreativitet och bidrag är högt värderat.

ROLLER VI SÖKER

1. AddQ Marrakech - Intro-13 (kopia)
Vår kompetens

Vi kan testautomatisering

Våra experter på testautomatisering har arbetat i många olika typer av projekt, med olika processer och metoder för systemutveckling. Vi är inte heller beroende av vissa språk eller verktyg utan anpassar lösningar efter miljö, situation och behov. Att ett testautomatiseringsprojekt är väldokumenterat samt lätt att förstå och underhålla är en självklarhet.

LÄS MER

Några av våra konsulter

Saif Alhindosh

Saif Alhindosh

Testautomatiserare

Saif har erfarenhet från olika uppdrag inom E-learning, Telecom och Bank och finans, där han har jobbat med att implementera testautomatisering. Han trivs bra i högt tempo och hittar alltid en lösning till problem han möter.

Raheleh Dashtestani

Raheleh Dashtestani

Testautomatiserare

Raheleh är en driven och målinriktad ingenjör med brinnande intresse för programmering inom C och Java. Hon strävar efter att skapa genomtänkta, okomplicerade och hållbara lösningar och är van att jobba i ett högpresterande utvecklingsteam.

Peter Schramm

Peter Schramm

Testautomatiserare

Peters specialistområde är analys och testdesign med inriktning testautomatisering, gärna i agila projekt. Möjligheten att hitta nya testmetoder och sätt att skapa nöjda användare är utmaningar som driver honom.

TRÄFFA ALLA KONSULTER

Inspirerande läsning

Kom igång med testverktyget Cypress
Lästid: 4 min

Kom igång med testverktyget Cypress

Läs mer
Så väljer du rätt QA verktyg
Lästid: 7 min

Så väljer du rätt QA verktyg

Läs mer
Ny VD och utökat affärserbjudande i Malmö
Lästid: 4 min

Ny VD och utökat affärserbjudande i Malmö

Läs mer

TILL BLOGGEN