Gör karriär

Vi söker dig som vill
leda utvecklingen
inom kvalitetssäkring
framåt, inte följa den.

 

SE LEDIGA TJÄNSTER

Är du också nyfiken?

Drivs du som vi av nyfikenhet? Vill du få världen att fungera bättre? Gillar du att utvecklas tillsammans med andra och är till och med lite nörd när det kommer till test, ux, krav, automatisering, continouous, prestanda eller kvalitet över lag? Då tycker vi att du ska höra av dig till oss! Vi på ADDQ söker alltid nya framåtlutade kollegor. Hoppa in och lär känna våra team.

TRÄFFA TEAMEN

En arbetsplats för hela dig

star

Kompetensutveckling

Ständigt lärande är ett av våra absolut starkaste grundfundament. Att utvecklas för att vara de absolut bästa konsulterna marknaden kan erbjuda. Att lära, både av våra framgångar och misstag.

activity

Aktiviteter

Vem som helst av oss kan ta initiativ och driva aktiviteter och events. Därför händer det något nästan hela tiden. Allt från skidresor och vinprovningar till hackathons och utbildningar.

strength

Träning

Ja, precis som andra företag erbjuder vi friskvård. Men vi talar inte om vilken anläggning du måste bli medlem på utan det bestämmer du själv, bara det är okej enligt rådande regler från skatteverket.

aw

After work

Att umgås i glada vänners lag. Det tycker vi om. Och vi är väldigt nyfikna. Det är en vinnande kombination. Att träffas med öppenhet och respekt för varandra och varandras olikheter. Spännande möten blir det.

LÄS MER

Vi tror att frihet att påverka på jobbet är nyckeln till framgång

Här på ADDQ utmanas traditionella mallar för hur ett företag bedrivs. Här har vi sedan länge tagit bort pyramiden och jobbar mer i en nätverksbaserad organisation.

Hos oss tillhör var och en ett team som driver sin eget värdeerbjudande utifrån intresse och kompetens med hjälp av affärscoacher och ledare. Här finns ingen hierarki utan här kan vi alla ta initiativ, agera och besluta.

Vi tror på en blandning av personligheter som delar samma värderingar och kultur har alltid varit viktig för oss. När du som anställd får möjlighet och frihet att själv så mycket som möjligt får vara med och påverka – metoder, utveckling, utbildning, ledighet osv bidrar det till den arbetsplats vi alla vill ha.

Våra attityder

Visste du att bolag som faktiskt tror på något och som vågar jobba med att formulera gemensamma, sanna attityder som får styra bolagets utveckling, i allt väsentligt får en mycket snabbare utveckling än de bolag som inte gör det. Dessutom får man en starkare kultur, generellt mer nöjda medarbetare som i sin tur ger nöjdare kunder.

Att vara ett värderingsstyrt bolag är inget vi ”hakat på” det senaste året eller så. Vi har faktiskt haft det med oss från dag ett, när bolaget grundades.

LÄS MER

Samhällsansvar

För att kunna skapa en värld som fungerar och ett liv som fungerar behöver vi också titta på vad vi kan bidra med till samhället i stort. För världen är ju så mycket större än bara du och jag.

Ingen kan göra allt men alla kan göra något och vi är övertygade om att det till slut kommer att göra skillnad.

LÄS MER

Våra medarbetare

david rosshagen

David Rosshagen

Prestandatestledare

David gillar att arbeta i team, där olika erfarenheter och synvinklar ofta ger bra kvalité samt nya angreppssätt på arbetsuppgifterna.

liz breidenskog lohse

Liz Breidenskog Lohse

Testare

Liz gillar att resa, spela golf, träna, cykla på sin racer, pyssla på kolonilott, paddla havskajak och åka skidor.

sanna huhta

Sanna Huhta

Teknisk testare

Sanna är lugn, analytisk och prestigelös och mycket social. Hon förlorar sig gärna i pysselprojekt och drömmar om sköna skiddagar.

roland pettersson

Roland Pettersson

Testledare

Roland är en lagspelare och skapar trevlig stämning i de grupper han verkar och han ser alltid till att alla trivs i gruppen.

kicki gustafsson

Kicki Gustafsson

Teknisk Testledare

Kicki är driftig, professionell och är tekniskt mycket kunnig, analyserar gärna roten till fel och brister och tar sig gärna an nya utmaningar.

peter hedren

Peter Hedrén

Kravanalytiker

Peter är en driven, kreativ och lyhörd person som lätt smälter in i nya miljöer samt har stor vana att arbeta med människor med olika bakgrund.

helena rosshagen

Helena Rosshagen

Teststrateg/agil coach

Helena är positiv och väldigt drivande till sin natur. Det i kombination med hennes långa erfarenhet och kunskap gör det att hon lätt får med sig teamet.

daniel ehrlin

Daniel Ehrlin

Testautomatiserare

För Daniel är teamet viktigt och han mår bra när hans arbetskamrater mår bra. Konstant lärande är en naturlig del i hans förhållningssätt.

SE ALLA KONSULTER

Referenscase

“Vi letade efter någon som kunde matcha oss där vi befann oss när vi startade, vilket ADDQ gjorde. Det viktigaste för oss var att hitta någon som verkligen kunde hjälpa oss att lösa våra problem, men även att vi kunde ha ett långsiktigt samarbete.” Jessica Jonsson, Projektledare på Secureappbox
Se referenscase
gameteclogo 1 Sucureappboxlogo 1 bamboralogo 1 Biotage-Logo-2012-white 1 swegonlogo 1

Lediga tjänster

Stockholm/göteborg

Continuous och Devops

Har du ett genuint intresse för kontinuerliga arbetsprocesser som CI, CD nyanserat med en DevOps-kultur?

Läs mer
Stockholm/göteborg

Teknisk testare

Du har teknikintresse och förstår logiska samband mellan IT-system samt har förmåga att se till affärsnyttan hos våra kunder.

Läs mer
Göteborg

UX designer

Vi letar efter dig som brinner du för att skapa bra användarupplevelser som gör nytta, med en stark designförmåga

Läs mer