UX/TjänstedesignerUX-testare

Användarnas förväntningar ökar, konkurrensen tätnar och det blir allt svårare att nå igenom bruset med både produkter och nya tjänster. Att minimera riskerna i din produkt eller tjänsteutveckling är därför ett absolut måste för de som vill ligga i framkant. Vi vill påstå att en UX eller tjänstedesigner är avgörande för att du ska ha det försprånget.

Vill du anlita en konsult? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

UX/tjänstedesigner - en framgångsfaktor

Produktivitetsvinsterna med en UX-designers syn på produkten under hela utvecklingscykeln är mycket stora och resulterar i nöjda slutanvändare, vilket bör vara målet för alla projekt. Men även besparing av tid då arbetsuppgifter i system går fortare att utföra eller inlärningstiden för användaren minskar eftersom produkten är utformad och testad för att vara maximalt intuitiv. 

Som UX och tjänstedesigners sätter vi oss in i olika användarscenarion och designar utifrån flera olika synvinklar. När vi tar hänsyn till användarvänligheten tidigt i ett projekt bygger vi en produkt eller tjänst som verkligen gynnar slutanvändaren. Vi skapar förståelse för vilka våra användare är och tar deras olika erfarenheter, förkunskaper och teknisk kompetens i beaktning. I den förståelsen tillsammans med deras önskemål och problem växer ändamålsbaserade produkter och tjänster fram och ger en god upplevelse.

Våra UX & tjänstedesigners arbetar efter kända, beprövade metoder och tekniker blandat med lång erfarenhet av att använda och designa en mängd olika system. Genom att förstå vinsterna med en produkt eller tjänst tidigt, och med kontinuerligt användbarhetsperspektiv styra mot en god upplevelse, hjälper vi till med att maximera effekten av det utvecklingsarbete som görs, så att vi inte bygger fel produkter. Teknikerna och metoderna är anpassningsbara beroende på budget och mognadsgrad och går att applicera på alla typer av organisationer och utvecklingsprojekt, oavsett bransch eller storlek på företag.

Den samlade kompetensen ger insikt i vilka behov era kunder/användare har och vilka förutsättningar och möjligheter som finns. Vi har även kunskap om vad tjänsten eller produkten måste ge er verksamhet för att vara lönsam över tid.

UX designer konsult

Kundcase

ADDQ stöttar oss genom att tillhandahålla konsulter som verkligen förstår vad kvalitet och test innebär i en framåttänkande och agil miljö. Viktor Johansson, QA Manager på MRG Gametek
Se casefilmen här
Tjänstedesigner konsult
Så jobbar vi

Affärsvärdet är fokus

I våra uppdrag jobbar vi för att lyfta fram vad som ger störst affärsvärde för dig och din verksamhet. Det kan handla om förbättringar i system, verksamhet eller i utvecklingsprocesser. Eller att göra rätt avvägningar mellan tid, kostnad och kvalitet med affärsvärdet i fokus.

Målet är er att ni ska uppnå kvalitet genom hela systemutvecklingsprocessen samt i produktens användbarhet, robusthet, prestanda, utbyggbarhet, och förändringskapacitet.

LÄS MER

konsult tjänstedesigner
Gör karriär

Vill du jobba som konsult?

Motiveras du av att dela kunskaper, erfarenheter och synpunkter med kollegor? Värdesätter du prestigelös miljö och korta beslutsvägar där du får möjlighet att vidareutveckla dina kunskaper?

Har du ett stort intresse för test, olika tekniker och vill arbeta drivet och framåtsträvande? Stimuleras du av svårlösta problem och använder din erfarenhet och kreativitet för att hitta nya lösningar? Tycker du att det är viktigt med personliga varumärke? Gillar du möjlighet och frihet att vara med och påverka – metoder, utveckling, utbildning, ledighet, utrustning och så vidare?

Då ska du kolla på vad vi kan erbjuda dig.

JOBBA HOS OSS

Några av våra konsulter

linus lythell

Linus Lythell

ux-testare

Linus är en engagerad testare som brinner för utforskande testning, UX och användbarhet. Han är nyfiken, engegerad och resultatinriktad. Han trivs med att jobba i team och håller samarbete och kommunikation som de viktigaste aspekterna i teamets framgång.

david caranqui

David Caranqui

Teknisk testare/UX-testare

David har jobbat främst med utforskande tester mot mobila enheter och web men har även erfarenhet av automatisering med protractor och javascript. Han anser att det är en självklarhet att alltid ha slutanvändaren i fokus i sitt arbete.

maria rund nära

Maria Mårefors

Ux designer

Maria är en ambitiös person som alltid strävar efter att leverera mer än vad som förväntas. Hennes breda grund som industridesigner samt service och UX designer ger resultat av bästa kvalitet för alla parter.

SE ALLA KONSULTER