Testautomatiserare / Teknisk Testare

Det är ingen lätt match att leva upp till dagens hårda krav på ett högt tempo, ett effektivt arbete och en snabb time-to-market. Speciellt inte utan att göra vissa förändringar i arbetssättet. Det spelar också stor roll vilken kompetens som finns i företaget, att välja ett verktyg som ingen kan kommer göra arbetet betydligt svårare snarare en mer effektivt. 

ANLITA OSS

Experter på olika typer och nivåer av automatisering.

Få lösningar idag är isolerade och oberoende. Gränssnitt mot andra tjänster och komponenter behöver ständigt motioneras och valideras. Att kontinuerligt integrera – och kanske även produktionssätta – blir vanligare och vanligare. Här är förstås testautomatisering en viktig hörnsten, men vi ser också till att hela utvecklingskedjan genomsyras av ett kvalitetstänk – från en gemensam kodstil och grenstrategi till parprogrammering, enhetstestning och kodgranskning.

Vi tror på kontinuerliga leveranser, med fungerande mjukvara hela vägen ut i produktion varje dag. Det är vad kontiunerliga praktiseringar kan ge oss, och det är vad vi vill hjälpa våra kunder att uppnå. Det handlar inte bara om teknik utan hela teamets attityd till kvalitet. Vi tror på automatisering som sker på varje kodpush, med feedback till teamet omedelbart. Vi förespråkar inte bara testautomatisering utan även automatisering av byggen, miljöer och datadriven återkoppling från användaren.

Våra experter på testautomatisering har arbetat i många olika typer av projekt, med olika processer och metoder för systemutveckling. Vi är inte heller beroende av vissa språk eller verktyg, utan anpassar lösningar efter miljö, situation och behov. Att ett testautomatiseringsprojekt är väldokumenterat samt lätt att förstå och underhålla är en självklarhet. ADDQs team består av flera personer som är experter på olika typer och nivåer av automatisering. Vi har bred och djup kompetens inom olika tekniker och arbetar framåtsträvande. På så sätt kan vi tillföra största möjliga kunskap på kort tid.

AddQ_Prolore-84 (kopia)

Kundcase

ADDQ stöttar oss genom att tillhandahålla konsulter som verkligen förstår vad kvalitet och test innebär i en framåttänkande och agil miljö. Viktor Johansson, QA Manager på MRG Gametek
Se casefilmen här
Lär dig mer

Inspirerande läsning om Testautomatisering

Shift left och reducera antal buggar från början ← 

Testautomatisera strategiskt - så ska du tänka ←

Checklista - 12 punkter för bra automatiserade tester ← 

Automatisera användarbeteendet för ett mer äkta testresultat ←

TILL BLOGGEN

Gör karriär

Vill du jobba som konsult?

Har du ett stort intresse för test, olika tekniker och vill arbeta drivet och framåtsträvande? Stimuleras du av svårlösta problem och använder din erfarenhet och kreativitet för att hitta nya lösningar? Tycker du att det är viktigt med personliga varumärke? Gillar du möjlighet och frihet att vara med och påverka – metoder, utveckling, utbildning, ledighet, utrustning och så vidare?

Då ska du kolla på vad vi kan erbjuda dig.

GÖR KARRIÄR

Våra konsulter

peter schramm

Peter Schramm

Teknisk testare

Peter bor i Mölndal och de största fritidsintressena är att träna, umgås med vänner, utveckla egna applikationer och läsa böcker.

Cecilia Avellan-Hultman

Cecilia Avellan Hultman

Teknisk testare

Cecilias största styrkor inom test är att hon är fokuserad, nyfiken, noggrann och drivande.

anders recksén

Anders Recksén

Testautomatiserare

Anders är lyhörd, lugn, ödmjuk och lätt att samarbeta med och han lägger så mycket tid det bara går på fortbildning.

SE ALLA KONSULTER