PrestandatestarePrestandatestare

I en allt mer komplex värld, med höga tillgänglighetskrav och frekventa förändringar ökar risken att användarens upplevelse påverkas negativt. Vi hjälper våra kunder att jobba mer proaktivt och kontinuerligt med applikationsprestanda. Hos oss finns Sveriges ledande experter på prestandatest med uteslutande seniora konsulter.

Prestandatest för att kvalitetssäkra användarupplevelsen

Att utveckla, testa och underhålla mjukvara blir alltmer komplext, systemen blir mer löst sammanhängande och utspridda på externa parter och molnlösningar. Den ökade komplexiteten medför att vi mer än någonsin behöver ta kontroll över kvaliteten. För att lyckas med det behöver vi visualisera hur tjänster kommunicerar med varandra och hur interna och externa beroenden påverkar slutanvändaren.

I denna tid, när den agila transformationen accelererar allt snabbare blir det enklare att tumma på extremt viktiga saker som kvalitet, prestanda och användarupplevelse. Samtidigt som konkurrensen hårdnar och Time to Market blir helt avgörande för företagens överlevnad. Det kontinuerliga arbetssättet ställer allt högre krav på organisationer idag. Hur kan vi bibehålla kontroll och kunskap om vad som levereras och samtidigt garantera slutanvändarens förväntade upplevelse?

Vårt beprövade tillvägagångssätt är realtidsanalys utifrån slutanvändares upplevelse. Genom simulering och övervakning av varje applikationslager och externa tjänster uppnås maximal affärsnytta. Vi strävar efter att införa prestandatest i ett så tidigt skede som möjligt för att spara tid och resurser och tillföra ökad kvalitet.

Vi samarbetar med er, nära teamen för snabb återkoppling och för att kunna genomföra nödvändiga förändringar utan onödiga ledtider. En förutsättning för framgång är att vi är delaktiga under både kravställning, planering, utförande och analys. Vi hjälper gärna till att stärka organisationens arbetssätt kring prestanda oavsett utvecklingsprocess.

Vill du ha hjälp av en konsult? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Några av våra konsulter

Björn Gustavsson

Björn Gustavsson

Prestandatestare

Björn har erfarenhet inom test och kvalitetssäkring från flera olika branscher och verksamhetsområden. Hans huvudfokus är prestandatest men har även gedigen erfarenhet inom testautomatisering och migrering.

 

carlmichael lönnberg

Carlmichael Lönnberg

Prestandatestare

Carlmichael är öppensinnad och ambitiös och har teknisk bakgrund som javautvecklare med erfarenhet från både frontend och backend. Numera har han valt att specialisera sig inom test och QA, främst med testautomatisering, teststrategier och prestandatest. 

david rosshagen

David Rosshagen

Prestandastrateg

David är specialiserad på kvalitetssäkring, främst inom prestandatest, optimering och tekniska test. Han gillar att arbeta i team, där olika erfarenheter och synvinklar ofta ger bra kvalité samt nya angreppssätt på arbetsuppgifterna.

 

TRÄFFA ALLA KONSULTER

Prestandatest - anlita en konsult
Lär dig mer

Fyra trender inom prestanda

Initiativet för prestandatest brukar starta med att projektledaren känner att systemet skulle behöva verifieras innan driftsättning. Detta mindset hos beställaren innebär att prestandatest hamnar väldigt sent i utvecklingsprocessen. Faktum är att man med prestandatester i regel alltid hittar problem med kod, konfiguration eller miljö!

Tack och lov ser vi några trender som kommer att förändra det sättet att bedriva prestandatester på.


TILL ARTIKELN

Prestandatestare - anlita en konsult
Jobba som konsult

Vi söker dig som är prestandatestare?

Har du ett stort intresse för prestanda, olika tekniker och vill arbeta drivet och framåtsträvande? Stimuleras du av svårlösta problem och använder din erfarenhet och kreativitet för att hitta nya lösningar? Tycker du att det är viktigt med personliga varumärke? Gillar du möjlighet och frihet att vara med och påverka – metoder, utveckling, utbildning, ledighet, utrustning och så vidare?

Då ska du kolla på vad vi kan erbjuda dig.

JOBBA HOS OSS

Kundcase

ADDQ stöttar oss genom att tillhandahålla konsulter som verkligen förstår vad kvalitet och test innebär i en framåttänkande och agil miljö. Viktor Johansson, QA Manager på MRG Gametek
Se casefilmen här

Mer om prestandatest från våra konsulter

Lorem ipsum dolor sit amet
Subtitle

Lorem ipsum dolor sit amet

Ut vel aperiam aperiri, eu per probo altera graeci. Dicta facilisis voluptatibus at his. Brute elitr tantas mel ut eum fuisset tibique ocurreret ne.

Lorem ipsum dolor sit amet
Subtitle

Lorem ipsum dolor sit amet

Ut vel aperiam aperiri, eu per probo altera graeci. Dicta facilisis voluptatibus at his. Brute elitr tantas mel ut eum fuisset tibique ocurreret ne.

Lorem ipsum dolor sit amet
Subtitle

Lorem ipsum dolor sit amet

Ut vel aperiam aperiri, eu per probo altera graeci. Dicta facilisis voluptatibus at his. Brute elitr tantas mel ut eum fuisset tibique ocurreret ne.