Prestandatestare

I en allt mer komplex värld, med höga tillgänglighetskrav och frekventa förändringar ökar risken att användarens upplevelse påverkas negativt. Vi hjälper våra kunder att jobba mer proaktivt och kontinuerligt med applikationsprestanda. Hos oss finns Sveriges ledande experter på prestanda med uteslutande seniora konsulter.

Vill du anlita en konsult? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Prestanda för att kvalitetssäkra användarupplevelsen

Att utveckla, testa och underhålla mjukvara blir alltmer komplext, systemen blir mer löst sammanhängande och utspridda på externa parter och molnlösningar. Den ökade komplexiteten medför att vi mer än någonsin behöver ta kontroll över kvaliteten. För att lyckas med det behöver vi visualisera hur tjänster kommunicerar med varandra och hur interna och externa beroenden påverkar slutanvändaren.

I denna tid, när den agila transformationen accelererar allt snabbare blir det enklare att tumma på extremt viktiga saker som kvalitet, prestanda och användarupplevelse. Samtidigt som konkurrensen hårdnar och Time to Market blir helt avgörande för företagens överlevnad. Det kontinuerliga arbetssättet ställer allt högre krav på organisationer idag. Hur kan vi bibehålla kontroll och kunskap om vad som levereras och samtidigt garantera slutanvändarens förväntade upplevelse?

Vårt beprövade tillvägagångssätt är realtidsanalys utifrån slutanvändares upplevelse. Genom simulering och övervakning av varje applikationslager och externa tjänster uppnås maximal affärsnytta. Vi strävar efter att införa prestandatest i ett så tidigt skede som möjligt för att spara tid och resurser och tillföra ökad kvalitet.

Vi samarbetar med er, nära teamen för snabb återkoppling och för att kunna genomföra nödvändiga förändringar utan onödiga ledtider. En förutsättning för framgång är att vi är delaktiga under både kravställning, planering, utförande och analys. Vi hjälper gärna till att stärka organisationens arbetssätt kring prestanda oavsett utvecklingsprocess.

tjänster prestanda 3

Kundcase

ADDQ stöttar oss genom att tillhandahålla konsulter som verkligen förstår vad kvalitet och test innebär i en framåttänkande och agil miljö. Viktor Johansson, QA Manager på MRG Gametek
Se casefilmen här
Lär dig mer

Prestanda i realtid – Kvalitetssäkra användarupplevelsen!

Det kontinuerliga arbetssättet ställer allt högre krav på organisationer idag. Hur kan vi bibehålla kontroll och kunskap om vad som levereras och samtidigt garantera slutanvändarens förväntade upplevelse?

Svaren får du i detta webinar där Michael och Magnus pratar om hur du uppnår bättre kontroll, ökad kvalitet och prestanda samt nöjdare användare.


TITTA PÅ WEBINARET

Gör karriär

Vill du jobba som konsult?

Har du ett stort intresse för test, olika tekniker och vill arbeta drivet och framåtsträvande? Stimuleras du av svårlösta problem och använder din erfarenhet och kreativitet för att hitta nya lösningar? Tycker du att det är viktigt med personliga varumärke? Gillar du möjlighet och frihet att vara med och påverka – metoder, utveckling, utbildning, ledighet, utrustning och så vidare?

Då ska du kolla på vad vi kan erbjuda dig.

GÖR KARRIÄR

Några av våra konsulter

Björn Gustavsson

Björn Gustavsson

Prestandatestare

Björn har erfarenhet inom test och kvalitetssäkring från flera olika branscher och verksamhetsområden. Hans huvudfokus är prestandatest men har även gedigen erfarenhet inom testautomatisering och migrering.

 

rikard christiansen

Rikard Christiansen

Prestandatestare

Rikard är senior inom kvalitetssäkring, främst inom prestandatest och optimering av prestandarelaterade problem. Han har en hög produktivitet, ett helhetsperspektiv och alltid fokus på kundnytta och att coacha andra.

Michael Eklöf

Michael Eklöf

apm expert

Michael har bred erfarenhet av miljöer med höga krav på tillgänglighet och prestanda. Han är också mentor och utbildar kring både verktyg och arbetssätt samt brinner för att analysera komplexa system för att identifiera pågående och framtida potentiella problem.

 

SE ALLA KONSULTER