PenetrationstestarePentestare

Allt mer data görs dagligen tillgänglig för våra kunder, leverantörer, partners etcetera genom olika integrationer av IT-system som mobil–  / webbapplikationer eller APIer. Detta ställer allt högre krav på att utvecklare och systemarkitekter integrerar säkerhet i sin utvecklingsprocess eller designfas för att motverka angrepp. Då nya tekniker och metoder för angrepp kontinuerligt upptäcks så är det ofta svårt för bolag att skapa rätt kravställning.

Vill du anlita en konsult? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Penetrationstester skräddarsydda efter era behov

Våra säkerhetskonsulter har över 14 års erfarenhet av att utföra penetrationstester och säkerhetsanalyser i både stora och komplexa miljöer inom flertalet olika sektorer över hela världen. 

Vi levererar vi penetrationstester som är skräddarsydda efter ert behov. I varje enskilt projekt arbetar vi nära er för att skapa oss en bra förståelse för er verksamhet, möjliga hot samt mål med testerna. Detta för att säkerställa att era önskemål och förväntningar uppfylls.

Uppdragen startar alltid med ett uppstartsmöte där vi går igenom vilka förutsättningar, ramverk och eventuella legala krav som måste uppfyllas. Därefter är det av stor vikt för alla parter att förstå kärnverksamheten, vilket gör att mer scenariobaserade penetrationstester kan utföras där sårbarheternas gradering kan baseras utefter detta.


Arbetet avslutas med en rapport där varje identifierad sårbarhet är väldokumenterad
samt att en muntlig avrapportering hålls. Arbetet och resultatet används sedan för att skapa en välfungerande kravställning som sedermera används i framtida utvecklings, design eller implementationsfaser men även i framtida upphandlingar av nya IT-system. 

Penetrationstest konsulter Malmö

Kundcase

ADDQ stöttar oss genom att tillhandahålla konsulter som verkligen förstår vad kvalitet och test innebär i en framåttänkande och agil miljö. Viktor Johansson, QA Manager på MRG Gametek
Se casefilmen här
Penetrationstest - anlita en konsult
Lär dig mer

Vilka frågor ska du ställa till en tredjepartsleverantör

Med det stora skiftet till att mer och mer använda molnlösningar för att stödja infrastruktur, plattformar och tjänster, måste nya policyer och procedurer övervägas. De ”nya” miljöer låter ofta som att de är helt säkra. Det kan de i sig vara men det du bygger ovanpå grunderna är en helt annan historia. Du kan ha den starkaste grunden, men om din struktur som läggs ovanpå den faller sönder ... vad är poängen?

LADDA NER GUIDEN

Penetrationstestare anlita en konsult
Jobba som konsult

Vi söker dig som är IT-säkerhetskonsult

Motiveras du av att dela kunskaper, erfarenheter och synpunkter med kollegor? Värdesätter du prestigelös miljö och korta beslutsvägar där du får möjlighet att vidareutveckla dina kunskaper?

Har du ett stort intresse för säkerhet, olika tekniker och vill arbeta drivet och framåtsträvande? Stimuleras du av svårlösta problem och använder din erfarenhet och kreativitet för att hitta nya lösningar? Tycker du att det är viktigt med personliga varumärke? Gillar du möjlighet och frihet att vara med och påverka – metoder, utveckling, utbildning, ledighet, utrustning och så vidare?

Då ska du kolla på vad vi kan erbjuda dig.

JOBBA HOS OSS

Några av våra konsulter

Mattias Döj penetrationstestare

Mattias Döj

Säkerhetstestare

Mattias har nära till skratt och uppskattar att träffa nya människor samt inkludera nya människor. Han har under sin tid inom it-säkerhet arbetat globalt och rest världen runt för att utföra en mängd olika penetrationstester.

Jesse Watson Penetrationstestare

Jesse Watson

Säkerhetstestare

Jesse gillar nya utmaningar och har alltid lärande och utveckling som mål. Han har erfarenhet från olika projekt med högt tempo och har lätt att jonglera flera samtidiga arbetsuppgifter. Han är en avslappnad person som har en lugnande effekt i teamet.

Danut Niculae Penetrationstestare

Danut Niculae

Säkerhetstestare

Danut har erfarenhet från många olika typer av uppdrag, allt från nätverksbedömning och applikationer till kodgranskning och reverse engineering. Han gillar att utmana det som man hävdar är ogenomträngligt.

SE ALLA KONSULTER