Våra kompetensområden

Vi hjälper företag prioritera, planera, utforma och utföra kvalitetssäkringsarbetet. Vi har kompetens inom prestanda, krav, säkerhet, automatisering, ux, ledning och continuous. Den går både djupt och brett vilket gör att vi har QA-expertis genom hela utvecklingskedjan.

Anlita en konsult

Dagens snabba utveckling ställer höga krav på alla som jobbar med kvalitetssäkring och utveckling. Saker ska gå snabbare än någonsin, samtidigt som nya verktyg, metoder och arbetssätt ständigt dyker upp. Det gör det till ett måste att hänga med i svängarna, vilket ibland är svårt att hinna med. Om ett team saknar kompetenser som är viktiga för att kunna säkerställa arbetet innebär det ett hinder, effektiviteten och värdet av det som levereras kommer förr eller senare bli lidandes.

Det är för dessa utmaningar och behov vi finns till. Vi har full koll på vilka metoder och verktyg som kan hjälpa till att leverera den bästa kundnyttan. Genom vår kompetens och erfarenhet inom olika delar i kvalitetssäkringsarbetet kan vi matcha just de behov ni har. Oavsett om det handlar om att ni vill lära er ux-design, bygga ett ramverk för testautomation, testa er it-säkerhet eller få hjälp av en kvalitetscoach som coachar hela teamet att ta ansvar för kvaliteten.

Att definiera och klargöra ett behov är dock inte alltid så lätt, ibland kan en utmaning bero på andra saker än man tror när man väl börjar grotta i det. I dessa fall kan det vara bra att ta hjälp av oss. Vi kan genom vår långa erfarenhet inom området hjälpa till att verifiera det exakta behovet.

Om du vill veta mer hur vi kan hjälpa just dig så lämna dina uppgifter via knappen här så hör vi av oss inom kort. Eller ställ en fråga i chatten.

Fyll i dina uppgifter i formuläret så kontaktar vi dig

Några av våra experter

radovan milonjic

Radovan Milonjic

testare

Radovan är en kommunikativ och glad person med lång erfarenhet från finans och försäkring. Han har även jobbat som agil testare med exploratory testing och varit med i förändringsresan från vattenfall till agilt arbetssätt. 

Maria Mårefors

Maria Mårefors

UX-designer

Maria är en ambitiös person som alltid strävar efter att leverera mer än vad som förväntas. Hennes breda grund som industridesigner samt service och UX designer ger resultat av bästa kvalitet för alla parter.

reda benmeradi

Reda Benmeradi

Teknisk Testare

Reda är en mycket dedikerad och nyfiken testare med erfarenheter inom mobil testning, utforskande testning, UX och design. Han är effektiv, strukturerad och målmedveten i sitt arbete och har en konstant positiv inställning samt stor social kompetens.

TRÄFFA ALLA KONSULTER

Anlita en konsult
VAD VI GÖR

Affärsvärdet är fokus

I våra uppdrag jobbar vi för att lyfta fram vad som ger störst affärsvärde för dig och din verksamhet. Det kan handla om förbättringar i system, verksamhet eller i utvecklingsprocesser. Eller att göra rätt avvägningar mellan tid, kostnad och kvalitet med affärsvärdet i fokus.

Målet är er att ni ska uppnå kvalitet genom hela systemutvecklingsprocessen samt i produktens användbarhet, robusthet, prestanda, utbyggbarhet, och förändringskapacitet.

SE ALLA TJÄNSTEOMRÅDEN

anlita en testkonsult
Gör karriär

Vill du få världen att fungera bättre?

Vi drivs av att göra så att världen omkring oss och dig fungerar lite bättre. Vi drivs av att hjälpa våra kunder att hitta rätt kvalitet i sina produkter, programvaror och system.

Vi drivs av att kontrollera så att saker fungerar som utlovat och vi drivs av se hur vi med vår kompetens kan få just världen omkring dig att fungera lite bättre tack vare att de saker, ting och innovationer du omger dig med håller vad de lovar.

JOBBA HOS OSS

Några av våra kunder

Inspiration

Kunskapsbiblioteket
FÖRDJUPA DIG

Kunskapsbiblioteket

I kunskapsbiblioteket hittar du guider, webinars, infografik, checklistor och annat innehåll som går lite mer på djupet kring olika delar inom QA.

TILL KUNSKAPSBIBLIOTEKET

Bloggen
SENASTE NYTT

Bloggen

På bloggen delar vi med oss av vår kunskap, insikter, trender och erfarenheter när det gäller automatisering, prestanda, ux, agila metoder, it-säkerhet, test och krav.

TILL BLOGGEN

Events
MISSA INGET

Events

Vi håller löpande olika typer av events - föreläsningar, after works, meet-ups, nätverksforum och dylikt. Just nu i digital form så klart. Se till att du blir inbjuden.

PRENUMERERA