Meny Stäng

A LIFE THAT WORKS

För att bli en bra problemlösare, konsult, testare eller projektledare, behövs energi utifrån. Den energin får så klart olika människor på olika sätt. Någon samlar energi och inspiration genom att dyka. En annan genom att odla grönsaker.

Vi finns till för att hjälpa till att bygga en värld som fungerar. Och för att göra det måste vi se till att vi också skapar förutsättningar för ett liv som fungerar.

Du är du och ingen annan. I kombination med oss blir det vi och tillsammans med andra som samlas kring en gemensam passion blir vi oslagbara. Om du får fortsätta vara du. För lika viktigt som det är att du får vara du, lika viktig och stark är kraften i att vara engagerad tillsammans med andra – ständigt utvecklas, sträva mot samma mål, enas kring möjligheter, lösa problem och lyfta varandra.

Nej, livet består inte bara av jobb men det är trots allt en stor del av det och då vill vi att det ska finnas plats för hela människan. Här kan du påverka och allt som har med din och vår utveckling att göra, team, affärsinriktning, ersättning, ledighet, utbildning, pension etc. Utifrån din livssituation och dina prioriteringar. Vi vill ge dig den friheten och det ansvaret för att vi tror att det ger dig bäst förutsättningar för att hålla passionen och engagemanget vid liv och göra skillnad för dem du kommer i kontakt med.

Vad är OK?

  • Det har alltid varit och kommer alltid vara OK att vara nyfiken, fråga och dela med sig.
  • Du får alltid fatta beslut efter egen förmåga – bara du är övertygad att det beslut du fattar ligger i ADDQs bästa
  • Att bry Är ju alltid OK. Vi som jobbar på ADDQ är ju som en familj, som ett team, och för att familjen och teamet ska må bra måste man bry sig. Om. Varandra. Och sig själv. Det gör ju också att du har ett eget ansvar för att du inte glömmer bort att bry dig om dig själv.
  • Beröm. Kan inte ges för mycket när någon gjort något som förtjänar uppmärksamhet.

Vad är inte OK?

Att vara ignorant och att ignorera är inte OK. Varken andra människor, väl grundad kritik, speciella förhållningsregler eller vetskap om att någon beter sig dumt.

Hur är vi mot varandra?

Ett gott bemötande är grunden för att kunna bygga upp en god relation med dina kollegor och medmänniskor. En tumregel kan ju vara att du tänker på hur du behandlar din syster. Kusin. Din gamla moster eller din Pappa . Eller andra människor du gillar att ha omkring dig. Där har du svaret.

Med respekt, öppenhet och nyfikenhet för olikheter. Såklart oavsett form, färg, övertygelse och övriga preferenser som än uppenbarar sig. Ta hand om dig och dem du möter.

Mer om vår kultur

Just nu söker vi

Hittar du inte någon tjänst som matchar det du söker?

Vi är alltid nyfikna på människor som vill framåt och som vill utvecklas tillsammans med andra så även om vi inte har någon specifik tjänst som matchar dina kompetenser så connectar vi gärna med dig. Skicka ett mejl till oss på jointheqrew@addq.se