Meny Stäng

Drivs du också av nyfikenhet?

Vi letar efter nya utmaningar. Och nya kollegor som vill vara med och lösa dem.

JOIN our QREW

Vi på ADDQ är specialister på kvalitetssäkring. Vi gillar utmaningar för att vi är övertygade om att vi kan förbättra och effektivisera. Vi kan liksom inte låta bli att vrida och vända, ifrågasätta och testa det som vi ställs inför. Vi letar alltid efter förstärkning till våra team.

Vi tror på ett adaptivt arbetssätt och vi är ett företag med prestigelös miljö och korta beslutsvägar.
Vi söker dig som vill leda utvecklingen inom kvalitetssäkring framåt, inte följa den.
Som gärna tänker nytt och tänker framåt. Som precis som vi drivs av en stor portion nyfikenhet, kreativitet och gemensamt engagemang.

Häng med the ADDQrew

Vi gillar att hänga med varandra och hittar gärna på en massa aktiviteter. Vi tror på en blandning av personligheter som delar samma värderingar och vi sätter medarbetaren först. Kultur har alltid varit viktig för oss och när du som anställd får möjligheten att påverka det du känner lite extra för tror vi att du kan bli ditt bästa jag och det kommer i sin tur medföra att vi som bolag också blir vårt bästa oss.

Vi vill därför ge dig de verktyg du behöver och skapa de bästa förutsättningar för att du ska kunna utvecklas som människa, medarbetare och konsult – det är så vi växer tillsammans.

Vi är ADDQ

Vi gillar att man sann mot sig själv. Vi gillar också personligheter – det där speciella, unika hos var och en som är just din personlighet. Vi gillar personligheter som är sanna mot sig själva. Även om man är en del av något, en del av ett team, som är en del av ett bolag, som tillsammans blir vi – ADDQ.

Vi jobbar ju med kvalitetssäkring och ville göra ett litet test för att se om du precis som vi liksom inte kan låta bli att testa det du ställs inför. Vi skapade därför några fel i filmen, kan du hitta dem?

Vi vill gärna bli fler personligheter så är du nyfiken på vad vi kan erbjuda dig – hör av dig eller kom förbi och ta en fika om du vill.

Träffa Alexander och Måns

Vi satte oss ned med två av våra nyaste tillskott i the ADDQrew för att få veta vad det var som gjorde att de valde ADDQ som arbetsgivare och vad de förstärker oss med för kompetenser.

Filmen är 8 min.

Vill du veta mer om oss? Prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du inbjudan till våra seminarier, en massa annan kunskap och inspiration.

transformering_addq.jpg
Artikel

Våga förändra – häng med på en resa med dig själv som mål!

Här på ADDQ utmanas traditionella mallar för hur ett företag bedrivs. Här har vi sedan länge vänt på hierarki-pyramiden och arbetar på nästa steg mot självorganiserat företagarskap. Här finns känslan av ett bolag som är leading-edge inom sin bransch.

Se video
Video

Vi fyller 10 i år!

Grattis till oss som fyller 10 år! Vi firar med party under hela 2016 och inledde festen tillsammans med alla grymt sköna ADDQ:are. Tack för en fantastisk upplevelse!

Monica ADDQ
Artikel

Att testa på riktigt!

”Jag vill lösa saker. Stänga projekt. Komma vidare!” så beskriver hon själv sina främsta drivkrafter, vilket kunderna såklart inte har något emot. Monica älskar att fördjupa sig i nya och okända problem. Hon menar att resultaten nås både snabbare, säkrare och mer effektivt, om man istället för att simulera, använder verkligheten – om än i en semisimulerad kontext.

Johan ADDQ
Artikel

Jag drivs av det omöjliga

”Jag drivs av det omöjliga” säger Johan, som har 20 år av testande av både hård- och mjukvara bakom sig och fortsätter: ”Jag har alltid gillat att se hur saker och ting fungerar på riktigt. Vad som finns under skalet. Vad det är som får saker och ting att fungera.”

Hittar du inte det du letar efter?

Du är alltid varmt välkommen att skicka in en spontanansökan till mette.bostrom@addq.se

Vill du veta mer om hur det är att jobba på ADDQ och hur du kan passa in i teamet når du mig, Mette Boström på 0707-42 52 44.
Eller fyll i formuläret så slår jag dig en signal.

Kontakta mig via
 E-post Telefon